bandicoot Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Kalendové. Sorry, chleba jak dřív jedl než aranžoval. 2
spineshank Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna před 17 minutami, Lacifer napsal: ty jsou super,musel jsem je hned googlit a našel dvě varinaty v té žluté
Lacifer Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 14 hodinami, spineshank napsal: ty jsou super,musel jsem je hned googlit a našel dvě varinaty v té žluté Díky , tyto jsou ze zdejší inzerce. Jinde téměř nenakupuji .
ladvach Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Tak sem to risknul přes řeku, ale Noszak už nehledejme. Maximálně Warka nebo Bratskie. Každopádně pod 70 Kčs to nepůjde. 1
Arthur N. Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Sorac, blba fotka s tuckama, ale spadla by pak pena, no 2 1
ladvach Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Jako včera. Jen dneska desítka. Už mi není ani dvacet pjet. 3
Kupa54 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna (upraveno) V tom vedru bych řemen brzy zničil. Upraveno 14. srpna uživatelem Kupa54 Špatné vlákno. Omlouvám se. 1
ladvach Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Jako včera. Volno pomalu končí. Ale smalt a Radek si pořád rozumejî 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se