sibirnaya Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 asi poridim bulikovi arnoldovi brasku bulika bruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Jo psi jsou furt největší problém pro zloděje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 sibir: JJ, nejlepší řešení, dva bulíci noční zloděje, případně i denní pořeší spolehlivě...každopádně taky když máš velká francouzská okna, bych se vyprdl na investici do dveří a radši řešil čidla otevření oken, tříštič skla, pohybová čidla + záložní zdroj a siréna.. ať už na PCO nebo SMS na mobil...Dá se to ovládat a sledovat i přes net, jsou podle mě na to i aplikace pro Android do telefonu... Jinak siréna funguje spolehlivě - v prostorách domu takových 150dB je paráda, to pak přejde chuť krást, ne proto, že to přivolá PČR a vzbudí sousedy, ale už mě takhle párkrát zakódovali v kanclu, a když v malých prostorách siréna spustí, tak je z toho člověku i fyzicky špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 pohybovy cidla sou ke zvazeni, zas neverim tomu, ze to nebude brat psa.. v prvni rade namontuju asi velky reflektory kolem plotu a za barak atd.. tam, kde bydlim ted, lupic vylomil zamek zezadu baraku - branka v plote - a pacil francouzsky vokno - stopy na dverich - dal se nedostal, volal na neho arnold z vobyvaku pres sklo. my byli na lyzich, rano volal tata vod drahy, ze se nam tam nekdo vloupaval, a sousedi potvrdili, ze pes v noci asi pul hodiny silene stekal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Živím se prodejem otvorových výplňí (dřevo; plast; Alu)pěkných pár let a mám celkem slušnou zpětnou vazbu od zákazníků pokud dojde k poškození oken vloupáním, resp. následným servisem a opravou oken.Dle mých zkušeností zloději neradi překonávají vchodové dveře do RD. Je to z důvodu, že ve většině případů jsou tyto dveře opatřeny 3 více bodovým uzamykacím systémem. To je prostě pro zloděje moc práce a hluku.Nejlepší pro zloděje je "jít dovnitř" přes okna. Někdy se celoobvodové kování posiluje na třídu WK1 (víc uzavýracích bodů-hříbečky; bezpečnostní sklo CONNEX), ale podle mě jsou to vyhozený peníze.Když se ten zloděj rozhodne dostat dovnitř, nic na oknech mu v tom nezabrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 co ty folie na voknech, je to k necemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 co ty folie na voknech, je to k necemu?asi trochu vic prace pro pripadneho zlodeje... s tim pohybovym cidlem jsem zapomnel na Arnolda a Bruce , ale asi bude i neco na bazi laserovyho paprsku, ktery bude kmitat ve vysce trebas 140 cm... bulika nezachyti, cloveka jo...ale nevim, jestli to neni uz moc scifi...kazdopadne tristic skla a cidlo otevreni oken to resi... at uz rozbije, nebo vypaci, neco to vniknuti zachyti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusi Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Máme u baráku NEXT a "bohužel" jsme již měli možnost ověřit, že skutečně fungují. Nějakej kkt akorát páčidlem ožvejkal kování kolem kliky a zámků a ještě asi na dvou dalších místech, když je zkoušel vylomit a neuspěl. Co potěšilo méně byl fakt, že to nevzdal a páčidlem vylomil okno o kousek vedle. to je dobrý reference, díky (myslím to v dobrým na ty dveře) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusi Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Chlapi, co případ, kdy ty dveře bude skutečně potřeba otevřít někým, kdo nemá klíč? Záchranka, hasiči atd. Jasně, někdy to jde vzít od sousedů přes balkon, ale...to by mě taky zajímalo, ale asi to budou mít přes nějakou svoji servisovku vyřešený ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubáč Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 třeba next má výjezdní servisovku 24/7 pro tyhle případy. Prej ji maj po celé republice, kde maj pobočky. Jak ty dveře ale otvíraj to fakt netuším a naštěstí jsem to ještě nemusel zjišťovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubáč Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 co ty folie na voknech, je to k necemu?Já bych řek že jo. Viděl jsem to bohužel v praxi u známého. Naštěstí pro něj mu to pomohlo. Určitě je to lepší řešení než mříže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusi Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 třeba next má výjezdní servisovku 24/7 pro tyhle případy. Prej ji maj po celé republice, kde maj pobočky. Jak ty dveře ale otvíraj to fakt netuším a naštěstí jsem to ještě nemusel zjišťovat tak aspoň něco. To co píše dieegoo mě vcelku přesvědčuje a asi bych to dal s kombinací těch fólií a radši bezpečák. To by mohlo stačit ne? Co myslíte chlapi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Zdravim, nakonec jsem vybral firmu htdvere.cz a zatim velka spokojenost. Krome dveri meni i zaruben a prah, takze to perfektne sedi a tesni. Zaruben je nejen zabetonovana, ale taky privrtana. Celkove to bylo se vsim vsudy za 20k bez priplatku, takze spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubáč Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Zdravim, nakonec jsem vybral firmu htdvere.cz a zatim velka spokojenost. Krome dveri meni i zaruben a prah, takze to perfektne sedi a tesni. Zaruben je nejen zabetonovana, ale taky privrtana. Celkove to bylo se vsim vsudy za 20k bez priplatku, takze spokojenost.chvíli jsem o nich taky přemýšlel, ale nesplňujou prej český normy, takže je tam pak problém s pojišťovnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubáč Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 tak aspoň něco. To co píše dieegoo mě vcelku přesvědčuje a asi bych to dal s kombinací těch fólií a radši bezpečák. To by mohlo stačit ne? Co myslíte chlapi?to bych řekl, že stačit bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Předpokládám, že od března žádná změna na trhu nenastala a v Praze je NEXT nejlepší volbou. Resp. má cenu ještě uvažovat o upgrade stávajících dveří na bezpečnostní? Cenový rozdíl by byl řekněme 15 vs. 50 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rydvik Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Také jsem při celkové rekonstrukci panelového bytu řešil bezpečnostní dveře a po mnoha nabídkách jsem zvolil Next 101 s vložkou EVVA Dual. Vše dodalo obchodní zastoupení next fa. Fikar v Liberci. Nové dveře, prah, zárubně vč. betonové výplně. Nedávno jsem sousedce volal zámečnickou službu na otevření dveří...prý co tam má. Já že obyč fabku a původní futra a dveře. Zámečník prý ok přijel, za dvě min.vložka utržená a namontovaná nová. Cena za vše i s dopravou cca 30km 1200,- Paní je na vozíku a ukradli jí kabelku s klíčema a všema dokladama, tak jsem s ní stál u bytu a čekal. Mezi řečí jsem se ho zeptal, že mám Next 101 s Evva Dual a futra plněna betonem a kdybych byl v této situaci, jestli by byl problém je otevřít. Odpověď byla ano, byl by to problém....prý a proč mám tak zbytečně drahou vložku a jen cena za otevření by byla min. 5 tis. jakým způsobem a na další podrobnosti nebyl čas se vyptávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Tak jste me naockovali na bezpecnostni dvere od Nextu. Vubec tomu nerozumim, tak se radeji zeptam, zda je bezpecnosti trida 3 v pohode a zda mam vhodnou konfiguraci. Bezpečnostní dveře NEXT SD 101F 800/1970 mm 1 Bezpečnostní zárubeň SF1, ústí 150, základová barva Vložka EVVA CPS (5 klíčů) Kování NEXT T2 elox Predem diky za nazory a pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 nestihnul jsem edit: Jinak jsem koukal v diskuzich na netu, ze kazdej haji neco jineho. Osobne bych teda radeji dvere od vyse zminenych htdvere.cz, ktere jsou podstatne levnejsi (23k vs 36k), za stejne papirove parametry, ale podle diskuzi fakt nevim, kde je pravda a jestli jsou ty dvere realne porovnatelne. Byt hodlam do peti let prodavat, tak se mi nechce vytopit moc za dvere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Taky potřebuji vyměnit dveře. ovšem v mém bytě jsou dvoukřídlé a nové by díky atypickému tvaru byly neuvěřitelně drahé ( minimálně 100k). Z toho mi vyšlo, že nechám zabezpečit ty staré, kde mi všichni říkali, že to komplet včetně oplechování a utěsnění výjde na nějakých 20k. ( nemůžu jen dát závoru jak mi někdo radil, protože dveře potřebují i zatěsnit, je pře ně dost slyšet a tepelně to taky nebude úplně v pořádku.) Máte někdo zkušenost s firmou co to dělá, jde mi hlavně o pozitivní osobní referenci... Byl bych rád kdyby to zevnitř i nějak vypadalo. Díky. Upraveno 1. října 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se