HB63 Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Pokud někdo vlastní nebo má zkušenost stímto modelem byl bych vděčný za informaci o odolnosti sklíčka proti otěru-je plexi.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 Cau, tieto hodinky nepoznam, ale moje skusenosti s plastom vs mechanicke objekty hovoria jasne - vsetky hodinky kupujem so safirom a viem preco Pokud někdo vlastní nebo má zkušenost stímto modelem byl bych vděčný za informaci o odolnosti sklíčka proti otěru-je plexi.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 No, nevím jeslti je to zrovna na denní nošení, ale mám například Vostoky s plastovým sklíčkem. Měl jsem z toho velký strach, ale je to celkem OK. Navíc takové sklíčko není žádný problém přeleštit. Takže pokud k občasnému nošení tak klidně, pokud k pravidelnému dennímu nošení tak to považuju za nešťastné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 Plastového sklíčka bych se nebál (mám na několika hodinkách, včetně starých Seamasterů a Sport I). U toho Zena je to navíc nejspíš sklíčko velmi tlusté, podobné, jako bylo na původním Orlíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Myslim ze na menej setrne zaobchadzanie nie je neic lepsieho nez palst .... da sa prelestit a ked je uz uplne na sracky vymena stoji par korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 http://www.zeno-watch.ch/category/collection/sport/army-diver/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Chlapi, je u tohoto modelu sroubovaci korunka? Ted je mam na ruce a je jen cvakaci, coz mi s udavanou WR 300 moc nesedi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Korunku mám u těchto Diverů šroubovací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek2112 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Sklíčko je jen minerální, jine se k tomuto modelu nedodává. Korunka je šroubovací. Teď jsou na servisu, promazaní strojku, výměna prasklé korunky a skrablého sklíčka. Cena opravy cca 12 tis. Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 V 10. 10. 2023 v 8:19, Radek2112 napsal: Sklíčko je jen minerální, jine se k tomuto modelu nedodává. Korunka je šroubovací. Teď jsou na servisu, promazaní strojku, výměna prasklé korunky a skrablého sklíčka. Cena opravy cca 12 tis. Kč Shodou okolností jsem je dal taky do servisu, ale zatím jsem ve fázi čekání. Ale předběžná kalkulace je cca. 6 tis. Kč, 3,5k servis strojku a zbytek je přetěsnění. Doobjednával jsem ještě dílek tahu a ten by měl být údajně za 18 stovek, což mě u tohoto téměř neznámého brandu přijde jako dost. Ale jak píšeš 12k tak to mě přijde jako raketa, vždyť to jsou 2/3 pořizovačky. No já už Zena skoro nenosím(ten článek tahu), ale byly to moje první automaty tak jsem jim ten servis po 15 letech dopřál. Tak napiš jak jsi nakonec dopadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek2112 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Kde jsi je nechal servisovat? Nikde mi to nechtěli udělat. Prý jen u Vláhové nebo Švýcarsko. Já dílky k hodinkám potřeboval taky a taky jen Vláhová. Dílek ve Švýcarsku cca 900.-a pošta taky. Takže cena stejná. A jinak doba opravy je stanovena tady na 4 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 (upraveno) Hodinky jsem dal v Jihlavě do Onyxu, servis má dobrou recenzi a Zeno W. mají v zastoupení, takže nebylo co řešit. Čekačku mají 3 měsíce. Upraveno 5. listopadu 2023 uživatelem Jackie Treehorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek2112 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Tak nakonec mě servis stál 9000.- ale k JV už je posilat nebudu z důvodu komunikace. A na faktuře je napsáno jen servis hodinek a cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 Tak nakonec ze třech měsíců byly čtyři, ale choděj pěkně, za týden udělali + 20s. A cena 6300 včetně přetěsnění a článku tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se