misso Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna takhle z fotky mám pocit, že ti sednou dobře...nemám pocit, že by někde něco plandalo apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 30 minutami, kaktusář napsal: takhle z fotky mám pocit, že ti sednou dobře...nemám pocit, že by někde něco plandalo apod... Což o to, nosit bych je i zvládnul, ostatně mám je na ruce už čtvrtý den v kuse a vysloveně mi nevadí a asi to nevypadá na ruce špatně, ale nějak to není ono oproti dalším, co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 20 minutami, misso napsal: Což o to, nosit bych je i zvládnul, ostatně mám je na ruce už čtvrtý den v kuse a vysloveně mi nevadí a asi to nevypadá na ruce špatně, ale nějak to není ono oproti dalším, co mám. Tomu se říká začátek konce.Měl jsem to tak s Omega AT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno úterý v 20:52 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:52 Sundaný ten podivný milanský tah co k tomu byl. Nasazen tropic. A už si zvykají na ruce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno středa v 16:53 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:53 (upraveno) Moje první automaty byl LHC, pak jsem prodával, kupoval atd asi jako všichni tady, dneska se znova vracím k Longines, tentokrát Zulu od místního člena Upraveno středa v 16:56 uživatelem cuborg 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno čtvrtek v 09:34 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:34 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno pátek v 13:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:22 V 9. 1. 2025 v 10:34, Dushakx napsal: Tak toto je foto do kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno pátek v 13:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:32 @mlsoun1 staci si pozriet kolegove vlakno. Tam co fotka, to adept na kalendar. Borec no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno pátek v 15:11 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:11 před 1 hodinou, junior300 napsal: @mlsoun1 staci si pozriet kolegove vlakno. Tam co fotka, to adept na kalendar. Borec no.. Vím,vím,je to profi fotograf.Ale každá fotka má jiné kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno pátek v 16:33 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:33 Díky pánové Pořád se učím a snažím se to někam posunout 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Sněhurky od @petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Sedí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se