mlsoun1 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Nej nej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Balthus Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Tyt Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
cigotn Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Balthus Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Poslední den v práci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Plattfuss Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3
jaryk66 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Dnes přezuto na gumu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Tyt Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. června uživatelem Tyt
Jeronimo Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června LLD ND Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ADIkov Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
mlsoun1 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
FantasticFabio Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Já chci taky se svojí troškou do mlýna…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 54 minutami, FantasticFabio napsal: Já chci taky se svojí troškou do mlýna…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou parádníByla doba kdy jsem po nich taky toužil, ale naštěstí mne to přešlo. 1
FantasticFabio Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Jsou parádníByla doba kdy jsem po nich taky toužil, ale naštěstí mne to přešlo. Jsou poměrně fotogenické … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
X-Bob Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
mlsoun1 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Jsou poměrně fotogenické … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je pravdaTreba budes nekdy tak hodny a pujcis mi je 1
Johny1911 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Moje druhé Longines hodinky, a zároveň to jsou moje vysněné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Navazka Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Stale mne bavi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se