mlsoun1 Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 @OWGna čokoládě ujíždím.To bych si užil.Od každé příchutě několik čokoládových bonbónků.Skrblík plaval ve zlatě,Já bych nejraději v čokoládě s LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 před 17 minutami, mlsoun1 napsal: @OWGna čokoládě ujíždím.To bych si užil.Od každé příchutě několik čokoládových bonbónků.Skrblík plaval ve zlatě,Já bych nejraději v čokoládě s LHC Tak doporucim hned vedle Zoo ve Vídni je obchod Lindor :)) to si tam uzijes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Tož tedy díky.Už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 před 2 hodinami, OWG napsal: Dneska 2x Swiss made Tuhle jsem na obalu od "švýcarských mistrů čokolády" našel Made in France. Tak pozor na levnou výrobu na západě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 před 3 hodinami, pantauleo napsal: Pomocí odkládání jsem za poslední měsíc s přesností +1 sekundy. Při nošení dělají +2 s a při položení na bok -2 s, takže jsem denně na nule. Mně pro srovnání odchylky funguje na bok, korunkou nahoru. Máš ještě nějakou vychytanější pozici nebo to máš stejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Před hodinou, Zmrzlinar napsal: Mně pro srovnání odchylky funguje na bok, korunkou nahoru. Máš ještě nějakou vychytanější pozici nebo to máš stejně? Stejně, položím na devítku, korunkou nahoru a tah položím na kapesníčky, aby byly hodinky v rovině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Před hodinou, Zmrzlinar napsal: Mně pro srovnání odchylky funguje na bok, korunkou nahoru. Máš ještě nějakou vychytanější pozici nebo to máš stejně? Mě pomohlo když šly třeba -7 tak jsem pokládal sklickem dolu a pak šly -4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Před hodinou, Zmrzlinar napsal: Tuhle jsem na obalu od "švýcarských mistrů čokolády" našel Made in France. Tak pozor na levnou výrobu na západě Tak to me překvapuje ja koupil ráno v Hrušce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 9 hodinami, pantauleo napsal: tah položím na kapesníčky, aby byly hodinky v rovině. Já je úplně v rovině nemám. Strojku to ale snad nevadí ne, doufám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 51 minutami, Zmrzlinar napsal: Já je úplně v rovině nemám. Strojku to ale snad nevadí ne, doufám? Nevadí, na ruce jsou ve všech pozicích. Já když je neměl v rovině podložené kapesníčky, tak mi šly na nulu, podložené v rovině dělají přes noc -2 sekundy. Takže přes den na ruce +2, v noci -2 a za den mám krásnou nulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 (upraveno) V 23. 9. 2021 v 15:48, Plattfuss napsal: Můj milááášek! Kjášnej…a noudejt..aaahh Upraveno 25. září 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Neustale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Zkusil jsem nahodit NATO 22mm. Myslíte, že je to velkej průser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 před 2 hodinami, pku napsal: Zkusil jsem nahodit NATO 22mm. Myslíte, že je to velkej průser? Velkej ne, ale 21 mm by bylo lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 před 2 hodinami, pku napsal: Zkusil jsem nahodit NATO 22mm. Myslíte, že je to velkej průser? Určitě ne.To už je lepší ta guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 před 29 minutami, mlsoun1 napsal: Určitě ne.To už je lepší ta guma Guma byla, ale origo je krátká a ta druhovýroba tam neseděla, tak jsem jí zkoušel poupravit a ona praskla. Teď sháním novou, tak jsem zatím nasadil toto, abych je mohl nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 @pkuchtěl jsi slyšet názor.Ale chápu tě,ještě k tomu ta blbá šíře.Já bych to tak prostě zatím nenosil.Bechyně,či Koscom nemá něco na skladě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 @pkua co úvaha o tahu?Nemůžu si ho včetně té spony vynachválit?Ale to už by bylo na objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se