mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Dnes Conquest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna V 1. 1. 2024 v 22:08, Adamsson napsal: Dnes Conquest Nádherný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna U lékaře a s mými milovanými Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna V 3. 1. 2024 v 10:54, mlsoun1 napsal: Nádherný kousek Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna V 29. 11. 2023 v 11:00, Plattfuss napsal: no a je to tu! Gratulujem! Nádhera zkoušel jsem větší a asi se mi líbí víc ten náramek z 42mm. Mám v plánu zkusit 39mm. Jsou na WL:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Vyrážíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Ty nový Conquesty jsou fakt pěkný, naštěstí je zatím nedělají v 38 mm např Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 43 minutami, Dushakx napsal: Ty nový Conquesty jsou fakt pěkný, naštěstí je zatím nedělají v 38 mm např Já jsem prodal starý Conquesty protože tak 2roky nebyly na ruce a v plánu byly úplně jiný hodinky Ale když jsem je náhodou zhlídnul tak hned návštěva Prahy, rychlý rozhodnutí doma a pak koupě. Oproti starší generaci pro mě o celý vesmír lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna V 7. 1. 2024 v 13:34, kundalini napsal: Vyrážíme Jsou boží.... mně se líbí zelené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 2 hodinami, Gustaf napsal: Jsou boží.... mně se líbí zelené... souhlas, když je vidíš vedle sebe, nevíš kterou vybrat Hlavně jsou neskutečně pohodlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Prostě nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 5 hvězdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 29. 11. 2023 v 11:00, Plattfuss napsal: no a je to tu! Gratulujem! Teď který jsou lepší zkoušel jsem 42mm a chystám se zkusit i 39mm...a pak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 16. 1. 2024 v 21:20, Gustaf napsal: 5 hvězdy spokojenost? jeden z favoritů na příští hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 17 minutami, kundalini napsal: spokojenost? jeden z favoritů na příští hodinky.... Spokojenost veliká přesnost skoro 0.0nic. Super zpracované, nadčasové.... prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se