Ondrej71 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 39mm, no date, parádní černý cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května V 3. 5. 2024 v 15:13, Ondrej71 napsal: 39mm, no date, parádní černý cifr Jsou pěkný,OnřejiTen tah je motýlovka,nebo překlápěčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května před 23 hodinami, mlsoun1 napsal: Jsou pěkný,OnřejiTen tah je motýlovka,nebo překlápěčka? Díky Marceli, překlápěčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května @Ondrej71Není za co,Ondřeji.Jsou fakt super.Můžeš je prosím nafotit i z boku a z pohledu na dýnko?Mě vždy štvali dlouhé nožičky u vetšího modelu,ale zde u této velikosti to vypadá moc pěkně.Je to takové decentní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května (upraveno) Neustále,to je jak ten slogan u kofči,když miluješ,není co řešit Upraveno 9. května uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Hydroconquest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Longines Spirit Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května před 10 hodinami, splitas napsal: Longines Spirit Chronograph Hmmm,krásný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Po ránu je na městě relativní klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Hezky ti padnou Já jsem dnes zůstal věrný klasice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května "Nové" Conquesty. Zbožňuji na nich, jak jsou lehké a jak se jim v Longines tohle povedlo. Je to jistě hlavně díky přepracovanému tahu, který mně absolutně vyhovuje svou jemností a příjemně se nosí. Je to velký rozdíl třeba oproti TAG Heuer Formula 1 quartz, které jsem měl na chvíli před tím a kde mně vyloženě vadil ten nesoulad, jak jsou hodinky těžké vůči subtilnímu tahu. Ale chápu, že každý to máme jinak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Před hodinou, milomac napsal: "Nové" Conquesty. Zbožňuji na nich, jak jsou lehké a jak se jim v Longines tohle povedlo. Je to jistě hlavně díky přepracovanému tahu, který mně absolutně vyhovuje svou jemností a příjemně se nosí. Je to velký rozdíl třeba oproti TAG Heuer Formula 1 quartz, které jsem měl na chvíli před tím a kde mně vyloženě vadil ten nesoulad, jak jsou hodinky těžké vůči subtilnímu tahu. Ale chápu, že každý to máme jinak . Nooo tak sem s těma fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se