Zdenek1307 Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 (upraveno) před 6 hodinami, Oxyg napsal: Díky kaktusakovi Super... a to ja porad vaham, uz nekolik let ...uz musim do party. Upraveno 2. října 2024 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 kolega přede mnou nakonec hodinky nevzal, byl jsem druhý v pořadí, takže mám ke kulatým narozeninám dvoje longinesy, když počítám lhc minulý týden... sice to stálo trošku nervů a x hodinek v prodejním vlákně, ale mám z toho všeho nakonec dobrý pocit... do této značky jsem se zamiloval. je mnohem starší než jiné slavné značky typu rolex a cenově mnohem dostupnější. a jsou to krásné hodinky, řekl bych nadčasové a velmi originální a - jak doufám - v českých zemích snadno servisovatelné, člověk to nemusí posílat do japonska apod. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 (upraveno) před 13 hodinami, Zdenek1307 napsal: Super... a to ja porad vaham, uz nekolik let ...uz musim do party. @Oxyg vypadaj, že ti sednou přesně Upraveno 3. října 2024 uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oxyg Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 před 24 minutami, kaktusář napsal: @Oxyg vypadaj, že ti sednou přesně Sedí dokonale jen jsem musel nechat přidat článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 já jsem hnedle taky dolaďoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 Odpočinek v lázni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 V 3. 10. 2024 v 9:46, kaktusář napsal: kolega přede mnou nakonec hodinky nevzal, byl jsem druhý v pořadí, takže mám ke kulatým narozeninám dvoje longinesy, když počítám lhc minulý týden... sice to stálo trošku nervů a x hodinek v prodejním vlákně, ale mám z toho všeho nakonec dobrý pocit... do této značky jsem se zamiloval. je mnohem starší než jiné slavné značky typu rolex a cenově mnohem dostupnější. a jsou to krásné hodinky, řekl bych nadčasové a velmi originální a - jak doufám - v českých zemích snadno servisovatelné, člověk to nemusí posílat do japonska apod. Gratuluji . Oba dva modeli jsou krásné. Pro mě jsou Longines vysněné hodinky, favoritem asi legend diver v modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 před 2 hodinami, Salamaster napsal: Gratuluji . Oba dva modeli jsou krásné. Pro mě jsou Longines vysněné hodinky, favoritem asi legend diver v modre díky, jsou to skutečně krásné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: já prvně na mobilu na malé fotce myslel, že je to tlačenka s prejtem, teprv na pc jsem poznal, že je to zmrzlina - asi :))) (barvy moc neřeším, pač sem barvoslepej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 před 20 minutami, kaktusář napsal: já prvně na mobilu na malé fotce myslel, že je to tlačenka s prejtem, teprv na pc jsem poznal, že je to zmrzlina - asi :))) (barvy moc neřeším, pač sem barvoslepej) Na tlačenku je ještě brzo.Tu až v ListopaděČokoládovou zmrzlinu miluji, můžu ji z kýbluA ty hodinky jak byly teplé, tak se ponořily hlouběji.Ale ve vaně čistím nejenom je, ale i sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 zmrzlinu taky miluju... naštěstí na rozdíl od tlačenky ji tak nějak v určité míře můžu, tělo mi to dovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 před 14 minutami, kaktusář napsal: zmrzlinu taky miluju... naštěstí na rozdíl od tlačenky ji tak nějak v určité míře můžu, tělo mi to dovolí Tož to můžu pomalu vše, naštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 každý den nosím oboje, jsem zvědav, které převáží nebo jestli se stanu člověkem dvouhodinkovým.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 @kaktusář Když jsou správné hodinky přestane vadit nejen GMT, ale i nesouměrnost cifru (LHC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 cifr u lhc v nímám jako souměrný a gmt ručka je malá a dobře oddělená, tak mi nevadí... na mnoha hodinkách to ale tak není, gmt ručka bývá stejně dlouhá jako minutovka apod. a pak je to matoucí při odečtu času. takže gmt ručka vadí, pokud je podobná minutovce.. čili ano, longines dovede vytvořit ty správné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 třeba dnes mám pocit, že víc srůstám s těma conquestama, mají naprosto skvělou čitelnost, výrazné velké ručky viditelné za všech okolností.. (i v noci, ale to jsou vidět dobře i lhc, oboje hodinky mají sice slabší lumi, ale odečet času lze bez problému provést... naopak někdy, když je lumi přepálená, mám opačný problém, že je to jakoby rozsvícené kolo a ručky aby v té světelné show pohledal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Pořád to samé,ale proč dokupovat jiné Longines?Ač jsem to dlouze zvažoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se