Postal80 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Přidám je ještě sem, protože radost ohromná. Vim, ze jste je tady všichni splivali, ale na zivo jsou úplně best parada. 1
Lucca Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února V 1. 2. 2025 v 10:10, Postal80 napsal: Přidám je ještě sem, protože radost ohromná. Vim, ze jste je tady všichni splivali, ale na zivo jsou úplně best parada. Rozšířit Moc pěkné hodinky a libi se mi i ten historický vztah k Československé republice. Za mě 2
Postal80 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února V 4. 2. 2025 v 11:40, Lucca napsal: Moc pěkné hodinky a libi se mi i ten historický vztah k Československé republice. Za mě Rozšířit Taky si to myslím. Ty hodinky jsou naživo úplně jiné než na obrázcích. Pokud zapomeneme na historii, českou hrdost a spol. tak samy o sobě jsou to super hodinky. Když nemáš ruku nějakého prcka, díky krátkým nozkam, nakonec sedi velmi dobře. Z domu šly Tudory 58 + male Conquesty a místo nich jsem pořídil tohle - a dobře jsem udělal. V kolekci jsou jiné než všechno ostatní, mají osobnost, jsou super. Díky.
Lucca Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února V 4. 2. 2025 v 12:11, Postal80 napsal: Taky si to myslím. Ty hodinky jsou naživo úplně jiné než na obrázcích. Pokud zapomeneme na historii, českou hrdost a spol. tak samy o sobě jsou to super hodinky. Když nemáš ruku nějakého prcka, díky krátkým nozkam, nakonec sedi velmi dobře. Z domu šly Tudory 58 + male Conquesty a místo nich jsem pořídil tohle - a dobře jsem udělal. V kolekci jsou jiné než všechno ostatní, mají osobnost, jsou super. Díky. Rozšířit Jojo moc se nevidí. Teda alespon v mém okolí je nikdo nemá. Tak přeji ať dělají radost 1
Ersagon Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Sice včera na ruce (zapomněl jsem nahrát fotku), ale i dnes a zítra mi budou dělat celý den společnost 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se