Jader Odesláno 26. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2025 Dnes lyžovačka Tatry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
milomac Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 Pořád conquesty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FilipVrobel Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 Spirit 37 na Hirsch řemenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dushakx Odesláno 29. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Přidám je ještě sem, protože radost ohromná. Vim, ze jste je tady všichni splivali, ale na zivo jsou úplně best parada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pozorovatel Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lucca Odesláno 4. února 2025 Nahlásit Odesláno 4. února 2025 V 1. 2. 2025 v 11:10, Postal80 napsal: Přidám je ještě sem, protože radost ohromná. Vim, ze jste je tady všichni splivali, ale na zivo jsou úplně best parada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkné hodinky a libi se mi i ten historický vztah k Československé republice. Za mě 2
Postal80 Odesláno 4. února 2025 Nahlásit Odesláno 4. února 2025 před 25 minutami, Lucca napsal: Moc pěkné hodinky a libi se mi i ten historický vztah k Československé republice. Za mě Taky si to myslím. Ty hodinky jsou naživo úplně jiné než na obrázcích. Pokud zapomeneme na historii, českou hrdost a spol. tak samy o sobě jsou to super hodinky. Když nemáš ruku nějakého prcka, díky krátkým nozkam, nakonec sedi velmi dobře. Z domu šly Tudory 58 + male Conquesty a místo nich jsem pořídil tohle - a dobře jsem udělal. V kolekci jsou jiné než všechno ostatní, mají osobnost, jsou super. Díky.
Lucca Odesláno 4. února 2025 Nahlásit Odesláno 4. února 2025 před 2 hodinami, Postal80 napsal: Taky si to myslím. Ty hodinky jsou naživo úplně jiné než na obrázcích. Pokud zapomeneme na historii, českou hrdost a spol. tak samy o sobě jsou to super hodinky. Když nemáš ruku nějakého prcka, díky krátkým nozkam, nakonec sedi velmi dobře. Z domu šly Tudory 58 + male Conquesty a místo nich jsem pořídil tohle - a dobře jsem udělal. V kolekci jsou jiné než všechno ostatní, mají osobnost, jsou super. Díky. Jojo moc se nevidí. Teda alespon v mém okolí je nikdo nemá. Tak přeji ať dělají radost 1
Postal80 Odesláno 4. února 2025 Nahlásit Odesláno 4. února 2025 Tak děkuji chlapi! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Kupa54 Odesláno 10. února 2025 Nahlásit Odesláno 10. února 2025 Čmelák putuje do servisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FantasticFabio Odesláno 15. února 2025 Nahlásit Odesláno 15. února 2025 Spirity na kůži…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FantasticFabio Odesláno 15. února 2025 Nahlásit Odesláno 15. února 2025 Spirity Zulu Time….. je přesnější
FantasticFabio Odesláno 16. února 2025 Nahlásit Odesláno 16. února 2025 První společná noční Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mcmartini Odesláno 17. února 2025 Nahlásit Odesláno 17. února 2025 Legend diver v 39mm verzii. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Ersagon Odesláno 17. února 2025 Nahlásit Odesláno 17. února 2025 Sice včera na ruce (zapomněl jsem nahrát fotku), ale i dnes a zítra mi budou dělat celý den společnost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
PavelH Odesláno 25. února 2025 Nahlásit Odesláno 25. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Blackigr Odesláno 2. března 2025 Nahlásit Odesláno 2. března 2025 Spirit Flyback 42mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 2. března 2025 Nahlásit Odesláno 2. března 2025 1945 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ondrej71 Odesláno 5. března 2025 Nahlásit Odesláno 5. března 2025 LLD 39mm, no date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se