Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 11. 5. 2025 v 21:02, Tomino2007 napsal:

Ahoj, mé první Longines. Ten příběh a vzhled mi tak dlouho nedával spát, až jsem koupil. A jsem nadmíru spokojen. Zatím střídám kůži i NATO a obojí paráda. Ač zde bylo dost negativních komentářů, za mě parádní.

20250511_165615.jpg

Krásný a možná i nedoceněný kousek.Ta kožka jim perfektně sedí.Užívej je plnými doušky🙂

• Díky 1
Odesláno
před 1 hodinou, Kupa54 napsal:

Tak jsem si uvědomil, že ten S&W nosím už 31 roků denně v báglu/kapse/na opasku.🙂

IMG_20250610_123834857~2.jpg

Teď si mi připoměl citát z Limonádovýho Joea 😁

…. jinak promluví mé Smith & Wesson….pistolníku….. 

od té doby co překračuju hranice s DE , žádný nůž u sebe, ani Rybičku - Mikov 🙈 pouze multitool …..tím pádem nejsem v kategorii “ Správný muž “ takže ti to i závidím….. 

Odesláno
před 41 minutami, FantasticFabio napsal:

Teď si mi připoměl citát z Limonádovýho Joea 😁

…. jinak promluví mé Smith & Wesson….pistolníku….. 

od té doby co překračuju hranice s DE , žádný nůž u sebe, ani Rybičku - Mikov 🙈 pouze multitool …..tím pádem nejsem v kategorii “ Správný muž “ takže ti to i závidím….. 

To bude tím, že nepřekračuji žádné hranice a když už, tak mám jenom malý švýcarák🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

Dlouho jsem tu nic nedal.U mne je to neměnné,pořád LHC.Ač teď budu dosti v zahraničí a dnes mi přišla nabídka přednášet na fakultě za oceánem,tak zvažuji GMT od Longines.Jen ještě nevím jaké.Takže zatím Hydra😊

IMG_0138.jpeg

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...