nathanien Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Ahoj všem, jsem velký fanoušek zn. Lum-Tek a vždycky chtěl nějaký Lum-Teky s modrým cifrem. Bohužel aktulní nabídka "modrásků" od Lum-Teku není žádná a tak nezbývá než hledat na inzerátech. Vždycky jsem toužil po woframovkach M23, ale zatím mi nebylo přáno.... Nicméně jsem měl štěstí o podařilo se mi ukořistit model M62 WTF edici, která mají černou povrchovou úpravu a modrý cifr. Osobně moc černé hodinky nemusím, zvlášť kvůli jejich náchylnosti na odření a tak jsem je pak raději nenosil. Což mě pro změnu štvalo - proč mít vysněný hodinky, když je nenosím. A tak jsem koupil ještě model M68, který má klasické ocelové pouzdro/tah a nechal ciferníky a ručky mezi modely prohodit. Mno a výsledek je níže na fotkách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 povedlo se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 17. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 povedlo se ! Děkuji! :-) A dáme si další foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 (upraveno) Moc hezký sunburst efekt.I celkové sladění barev na číselníku (modrá, bílá, červená) je moc hezké. Upraveno 19. září 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3xxx Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ahooj, kazdy rok sa nejaky "modrásek" najde... Tento chlapec sa velmi rad predvadza.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. s priatelskym pozdravom Robert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Moc hezké.Ten řemen jim fantasticky sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 17. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Ty jsou pěkný!:-)Bronzovky ještě nemám - tak aspoň mám další metu, na kterou do budoucna spořit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 (upraveno) LumZilla LZ4 "EuroZilla" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. března 2021 uživatelem Jaem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 1. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Pěkný! Lumzilly se moc neviděj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Nakonec proč ne. Jednak modrá je dobrá a hlavně je to aspoň trošku jiná alternativa, než spousta ostatních hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se