Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj všem,

jsem velký fanoušek zn. Lum-Tek a vždycky chtěl nějaký Lum-Teky s modrým cifrem. Bohužel aktulní nabídka "modrásků" od Lum-Teku není žádná a tak nezbývá než hledat na inzerátech. Vždycky jsem toužil po woframovkach M23, ale zatím mi nebylo přáno....

Nicméně jsem měl štěstí o podařilo se mi ukořistit model M62 WTF edici, která mají černou povrchovou úpravu a modrý cifr. Osobně moc černé hodinky nemusím, zvlášť kvůli jejich náchylnosti na odření a tak jsem je pak raději nenosil. Což mě pro změnu štvalo - proč mít vysněný hodinky, když je nenosím.

A tak jsem koupil ještě model M68, který má klasické ocelové pouzdro/tah a nechal ciferníky a ručky mezi modely prohodit.

Mno a výsledek je níže na fotkách s01.png

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Moc hezký sunburst efekt.

I celkové sladění barev na číselníku  (modrá, bílá, červená) je moc hezké.

Edited by Vit
  • 3 weeks later...
Posted

Ahooj, 

kazdy rok sa nejaky "modrásek" najde... Tento chlapec sa velmi rad predvadza....  :)

s priatelskym pozdravom 

Robert 

• 1 year later...
Posted (edited)

LumZilla LZ4 "EuroZilla"

Edited by Jaem
Posted

Nakonec proč ne. Jednak modrá je dobrá a hlavně je to aspoň trošku jiná alternativa, než spousta ostatních hodinek.