Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neni to tak dlouho, co jsem zde zadal o pomoc pri vyberu mezi modely SNJ007 a SPC009. Nakonec z toho byly SPC003 - tj kombinace obou predchozich modelu. Mam je od dnesniho dne a zatim se kocham. Nize jsou aktualni fota.

Jinak dekuji clenovi chronomagu JanBeles, ktery se sam nabidl a hodinky za velice dobrou cenu zaridil. :thumbsup_anim:

Tak a ted budu vybirat oblekove automaty... :worried_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Tyhle sportury jsem videl v akci, tak setinova vterinovka lita jako zbesila :) Gratuluju.

Diky, zatim jsem absolutne spokojen, ale to je takove to nadseni, opilost z radosti. Kazdopadne je pozitivni to, ze me nezklamalo hned nic na zacatku - uvidime co v budoucnu...

K te setinovce - mas pravdu. Jenom preci kdyz je ta rucicka setinova, tak uz se ma sakra co ohanet... :)

Odesláno
pěkné originální hodinky.. ;)

Diky! :)

Usetrene penizky budu investovat do pilotek a u tebe, Kubsone, mam vyhlednute Archimede Pilot Chronograph BB. Mel jsem sice v planu v zime ve statech koupit IWC, ale nevim jestli vydrzim ;)

Odesláno
Diky! :)

Usetrene penizky budu investovat do pilotek a u tebe, Kubsone, mam vyhlednute Archimede Pilot Chronograph BB. Mel jsem sice v planu v zime ve statech koupit IWC, ale nevim jestli vydrzim ;)

Jsem moc rad, ze jse vse v poradku :).

Archimede jsou moc pekny, ale pokud vahas mezi IWC a Archimede, to uz bych mozna promyslel a radsi zatnul zuby a vydrzel ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno
Neni to tak dlouho, co jsem zde zadal o pomoc pri vyberu mezi modely SNJ007 a SPC009. Nakonec z toho byly SPC003 - tj kombinace obou predchozich modelu. Mam je od dnesniho dne a zatim se kocham. Nize jsou aktualni fota.

Jinak dekuji clenovi chronomagu JanBeles, ktery se sam nabidl a hodinky za velice dobrou cenu zaridil. :thumbsup_anim:

Tak a ted budu vybirat oblekove automaty... :worried_anim:

Zdravim kolegu milovníka hodinek Seiko :smile_anim: . Potřeboval bych pomoc. Tyto hodinky jsem si pořídil z E-bay, ale problém je v návodu. Hodinky přišli z portugalska a s navodem si nějak netykám. Potřeboval bych poradit s nařízením času a datumu. Nebo jestli máš český návod a dal se nějak poslat, byl bych neskonale vděčný. Děkuji moc a užívej hodinky, jsou fakt super. Děkuji a přeji pěkný den.

Odesláno
Zdravim kolegu milovníka hodinek Seiko :smile_anim: . Potřeboval bych pomoc. Tyto hodinky jsem si pořídil z E-bay, ale problém je v návodu. Hodinky přišli z portugalska a s navodem si nějak netykám. Potřeboval bych poradit s nařízením času a datumu. Nebo jestli máš český návod a dal se nějak poslat, byl bych neskonale vděčný. Děkuji moc a užívej hodinky, jsou fakt super. Děkuji a přeji pěkný den.

Tusim, ze mam doma navod, kde je i ceska cast, nicmene ten anglicky je naprosto srozumitelny a jednoduchy, takze predpokladam, ze ti bude stacit. Kdyby preci jen ne, posli mi SZ a muzu doma proverit, zda tam ta ceska cast je. Pripadne muzu nafotit a poslat...

Jo a vitam, ze nejsem sam, komu se sportury od Seika libi :thumbsup_anim:

• po měsíci...
Odesláno
Pořídil jsem si s nadšením tyhle Sportury Kinetic SNL033. Zpracováni je fakt super, vypadají dost dobře, "jiné". Jediné co jsemneodhadl je jejich velikost na mou ruku!?

Na velikost si zvyknes, jen tomu dej cas.

Odesláno
tak ukaz fotku na ruce...? :)

Tak jsem na rychlo udělal teď pár fotek na ruce. Opravdu na rychlo-na kvalitě fotek je to vidět! Ale podstatu asi vyjadřuji.

Odesláno
Na velikost si zvyknes, jen tomu dej cas.

Asi ano, snad si zvyknu. Nikdy jsem nenosil hodinky, u kterých mě hned napadlo - tyhle jsou mohutné!? U těhlese mi to stalo hned po rozbalení. Uvidíme, zatím si na ně zvykám!

Odesláno
Asi ano, snad si zvyknu. Nikdy jsem nenosil hodinky, u kterých mě hned napadlo - tyhle jsou mohutné!? U těhlese mi to stalo hned po rozbalení. Uvidíme, zatím si na ně zvykám!

Ve velikosti problem neni, jen tady u tohoto modelu mi nesedi k sobe proporce pouzdra jako takoveho a ciferniku k tomu...ale soudim jen dle fotky, ta mozna zkresluje...

Odesláno
Ve velikosti problem neni, jen tady u tohoto modelu mi nesedi k sobe proporce pouzdra jako takoveho a ciferniku k tomu...ale soudim jen dle fotky, ta mozna zkresluje...

Mno, musím říct, že si zvykám. A ciferník moc velký není, proporce jaké je vidět na fotkách odpovídají skutečnosti, moc o zkreslení dojmu se mluvit nedá!Ať tak nebo tak, působí velmi dobrým dojmem, velmi kvalitním zpracováním a je to kus "železa - je to cítit,no...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...