Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes se pokusím napravit fotografie hodinek po tátovi. Jedny jsou kupované někdy ( odhadem ) kolem roku 1960 a nošené denně až do roku cca 1993, kdy byly myslím kupované ty druhé. Oboje mě překvapily a jsou plně funkční i po cca 30 hodinách po natažení. Nějaké ty šrámy utrpěly, ale to se nedá nic dělat. Vzpomínka hezká....

PS: tímto se veřejně omlouvám za zde vložený inzerát. Jsem si nyní vědom toho, že to sem nepatřilo :suicide_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dám sem taky nějakou fotku.

Edit:Změna velikosti

Upraveno uživatelem bohumil.talak
  • Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

To jsou nějaký ruský co sem zdědil po babičce, ale nepovedlo se mi rozluštit, co je to za značku.

Jsou to "Sportivnye". Jejich zvláštností je, že když se vytáhne korunka, tak se stroj zastaví. Němci tomu říkají sekundenstop a slouží to k snadnějšímu nařízení přesného času.

• Dát hlas 2
Odesláno

Jsou to "Sportivnye". Jejich zvláštností je, že když se vytáhne korunka, tak se stroj zastaví. Němci tomu říkají sekundenstop a slouží to k snadnějšímu nařízení přesného času.

Jo to jsou ony, děkuju .

Odesláno

Tak se mi konečně podařilo dát dohromady hodinky, které se mají právo nazývat televize. Postupem času jsem se do nich zahleděl a dnes jsou jedny z mých nejoblíbenějších primek. Do sbírkové kvality ještě musím vyměnit nějaké to pouzdro, ale pořád je co dělat :) . Jinak mají vše jak to patří.

Kupodivu jako poslední odolávaly ty fialové, se kterýma jsem se neustále hledal a zase míjel..... :D

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...