Blahoslav-Renard Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Není jen aukro. Stačí hledat: http://second-hand.h...abidka-hodonin/ http://hodiny-hodink...k-o3984639.html http://www.antique-s...uct.php?II=1907 http://hodiny-hodink...v-o4053278.html http://hodiny-hodink...k-o4210937.html Na talíři s oblohou ti je nikdo nepřinese. Ale já se zrovna nudil, tak ... Tak moc díky, zatím nic z toho nevyšlo :-( Budu to zkoušet dál
Honza.manta Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Tak moc díky, zatím nic z toho nevyšlo :-( Budu to zkoušet dál Trpělivost přináší růže.
radrad Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 Tak dnes se pokusím napravit fotografie hodinek po tátovi. Jedny jsou kupované někdy ( odhadem ) kolem roku 1960 a nošené denně až do roku cca 1993, kdy byly myslím kupované ty druhé. Oboje mě překvapily a jsou plně funkční i po cca 30 hodinách po natažení. Nějaké ty šrámy utrpěly, ale to se nedá nic dělat. Vzpomínka hezká.... PS: tímto se veřejně omlouvám za zde vložený inzerát. Jsem si nyní vědom toho, že to sem nepatřilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bohus76 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Dám sem taky nějakou fotku. Edit:Změna velikosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2010 uživatelem bohumil.talak 1
Biges Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Krásná sbírka! Ty černé a ty vlevo i vpravo od nich jsou zvláště hezké.
ELDA76 Odesláno 1. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Konečně ses donutil je vyfotit.MOC PĚKNÉ
bohus76 Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Konečně ses donutil je vyfotit. MOC PĚKNÉ Od tebe to potěší,je to jen takové cvaknutí,chtělo by se s tím víc pohrát.
soigia Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Odesláno 10. července 2010 Pekny fotecky, nemamtu nekdo pavouky s cernou klavesnici a vterinovym cifernickem? Nejak je tu nikde nevidim....
bohus76 Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Odesláno 10. července 2010 pavouky s cernou klavesnici Nebudou to nějaké nové primky z Číny?Mechaniky s klávesnicí. Mě picne.Sorry za OT.
Biges Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 pavouky s cernou klavesnici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bohus76 Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 (upraveno) Vidět,že to horko má už svou první oběť. Upraveno 12. července 2010 uživatelem bohumil.talak
pepan Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je asi to co soigia schání 1
Honza.manta Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 To je asi to co soigia schání Nechci šťourat , ale tohle je levnější varianta, on chtěl ještě vteřinový ciferník. 1
Bencik Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Zdravím všechny a přikládám fotky mojí začínající sbírky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ELDA76 Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Slušný začátek.Co to je v pravo nahoře?
Bencik Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 To jsou nějaký ruský co sem zdědil po babičce, ale nepovedlo se mi rozluštit, co je to za značku.
mischa Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 To jsou nějaký ruský co sem zdědil po babičce, ale nepovedlo se mi rozluštit, co je to za značku. Jsou to "Sportivnye". Jejich zvláštností je, že když se vytáhne korunka, tak se stroj zastaví. Němci tomu říkají sekundenstop a slouží to k snadnějšímu nařízení přesného času. 2
Bencik Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Jsou to "Sportivnye". Jejich zvláštností je, že když se vytáhne korunka, tak se stroj zastaví. Němci tomu říkají sekundenstop a slouží to k snadnějšímu nařízení přesného času. Jo to jsou ony, děkuju .
stanik73 Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Odesláno 21. července 2010 Tak se mi konečně podařilo dát dohromady hodinky, které se mají právo nazývat televize. Postupem času jsem se do nich zahleděl a dnes jsou jedny z mých nejoblíbenějších primek. Do sbírkové kvality ještě musím vyměnit nějaké to pouzdro, ale pořád je co dělat . Jinak mají vše jak to patří.Kupodivu jako poslední odolávaly ty fialové, se kterýma jsem se neustále hledal a zase míjel..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se