martar Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 A taky hodně záleží na tom, jak kvalitní záchranný tým je při exhumaci přítomen ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 A taky hodně záleží na tom, jak kvalitní záchranný tým je při exhumaci přítomen ;-)No tak to určitěééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Já to sem dal hlavně kvůli kerobovo pochybnostem ve vztahu k těm potápkám, vzhledem k vlastní zkušenosti věřím, že je mohl někdo v zemi nalézt a takhle je následně dočistit, to vše s přihlédnutím k tomu, že se jedná o hodinky vodotěsné, oproti těm mým, které jsou jen prachotěsné.Stejne neverim, myslim ze je to v tomto pripade pro kategorii sci-fi.Me zarazi hlavne to pouzdro a jeho stav, vnitrek jsem nevidel ale mohl dopadnout dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Stejne neverim, myslim ze je to v tomto pripade pro kategorii sci-fi.Me zarazi hlavne to pouzdro a jeho stav, vnitrek jsem nevidel ale mohl dopadnout dobre. Toho stavu pouzdra bych se nebál. Jestli byly jen někde v zemi bez pohybu, tak nemohlo dojít k žádnému mechanickému poškození, to znamená, že jestli šly pod zem s perfektním chromem, tak více méně musely jít ven taky s perfektním chromem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Polštářky po pradědovi, minulý rok jsem je dostal ke 20. narozeninám. Myslím si, že je to hezká vzpomínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivoš 73 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 (upraveno) Ahoj souhlasil bych s Honzou že jestli šli do země s perfektním chromem tak šli tak i ven možná že kdyby ten chrom byl načatej tak by mohly dopadnout huř Jinak jsem majitelem těch potápek taky sem tomu nemohl uvěřit že jsou to nálezovky teď jde o to jak dluho byli v zemi, hodinky co vím byli opláchnuty vodou v umyvadle luneta sundaná a bordel vyčištěn kartáčkem na zuby na mě už zbylo jen vyleštit sklíčko což se mi 2,5 h podařilo takže já sem spokojenej Jinak tohle je vlastně můj první příspěvek u vás ve fóru ... Upraveno 23. listopadu 2014 uživatelem Ivoš 73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apache44 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Tímto zdravím všechny podobné nadšence hodinek PRIM.Už je to pár let, co jsem s touto vášní začal, začalo to asi jako u každého z vás... prvním kusem.V momentu, kdy jsem držel své první hodinky PRIM v ruce po přehrabování v šuplíku, tak jsem se na ně zahleděl.Ano, tím to všechno začalo... značka PRIM bylo jedno z mnoha, co se vrylo do paměti. Hned poté jsem se rozhodl hodinky se značkou PRIM sbírat... obešel jsem otce a dva strýce. Během pár dní se naschromáždilo cca. okolo 50ks., taková malá hrstka, co zaplnila dno jednoho malinkatého kufříku. Dny plynuly a já tuto vášen nechal brouzdat vzduchem, kdy se kufřík časem naplnil a čítal okolo 400ks. foto č.4.Má vášeň byla a stále je hooodně moc silná... utekl nejeden rok a kufřík se rozrostl o další dvě krabičky, kde součet činil cca. 1000ks. foto č. 5.6.7.Dnes tomu je už pár let, co jsem se takto zamiloval jako do jiných podobných a hodinek je minimálně čtyřikrát tolik než na posledním fotu. Rád bych Vám přiložil i foto s č. 8. ať je vidět, jak jde čas, avšak raději Vám sem někdy dodám fotky jednotlivých kusů... hudba budoucnosti.K textu jako bonus přikládám pár fotek mé začínající sbírky hodinek PRIM... nemám jich moc... jako jiní sběratelé zde uvedeni, ale i to málo dokáže v životě potěšit, udělat radost a vytvořit nádherný pocit v této uspěchané době.Děkuji za Váš čas,Sběratel Apache44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) :-) :-) :-) POKLAD!!! Tak v tom bych se teda rád pohrabal :-) Edit: kdyby se náhodou straspol na delší dobu odmlčel, tak ho máš na svědomí :-) Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) :-) pokud byly všechny natažené, to už musely rozvibrovat podlahu, ne? ;-)Jinak moc pěkná mozaika. A až to bude roztříděné, mohla by z toho být i PRIMa sbírka! (tím Tě nenápadně směřuji k Accutronově báječné a novotou vonící knize ? konec reklamy) Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem Tea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apache44 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 :-) :-) :-) POKLAD!!! Tak v tom bych se teda rád pohrabal :-) Edit: kdyby se náhodou straspol na delší dobu odmlčel, tak ho máš na svědomí :-)Jsem tu naprostý nováček a začátečník... prosím né tak zhurta... :-) P.S.ředem se omlouvám, ale straspol je kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 :-) :-) :-) POKLAD!!! Tak v tom bych se teda rád pohrabal :-) Edit: kdyby se náhodou straspol na delší dobu odmlčel, tak ho máš na svědomí :-) Jsem tu naprostý nováček a začátečník... prosím né tak zhurta... :-) P.S. ředem se omlouvám, ale straspol je kdo? To je ten, kterého ty už bohužel asi nemáš šanci poznat. Protože až tohle uvidí, tak mu prdne tak minimákně 153 žilek najednou a už nebude s kým se seznámit. Jinak úctyhodná hromádka primek, klobouček a vítej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) No, straspol je sběratel primek jako my všichni tady, ale bere to tak nějak víc vážně :-) Edit: Pozdě :-) Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ale no tak chlapi, nenasazujte mi psí hlavu, dyť já jsem celkem přející kolega. No, Apachi, pěkný to máš...nechám na to kouknout manželku, aby si mě začala víc vážit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apache44 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 No, straspol je sběratel primek jako my všichni tady, ale bere to tak nějak víc vážně :-) Edit: Pozdě :-)Rád bych si udělal aspoň malou představu, co si mám asi tak myslet pod tímto... "víc vážně". Mohu to pochopit, že to je makabrozní nadšenec a těch moc není? To ať mám aspoň částečnou představu o koho se opravdu jedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apache44 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ale no tak chlapi, nenasazujte mi psí hlavu, dyť já jsem celkem přející kolega. No, Apachi, pěkný to máš...nechám na to kouknout manželku, aby si mě začala víc vážit... To nezní špatně... ženy prý mají vždy pravdu. Jinak děkuji... sic se jedná jen o část co je na fotkách, ale chtěl jsem pouze popsat jak to vlastně začalo o někoho, jako jsem já. Ač odhaduji, že to má velká většina podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 O magora jako jsme tady většinově. Veškerý volný čas a volné peníze věnuje systematickému shromažďování primek. A nebojím se říct, že v případě zajímavého kusu je ochotný jít i do mínusu. A zajímavé jsou evidentně každé primky. Pro pochopení zdejší primpacient sekce si pročti vlákno "prim závislost" - to ti myslím objasní mnohé. Já mám primek jen pár, třeba pár sportů dva: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apache44 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 O magora jako jsme tady většinově. Veškerý volný čas a volné peníze věnuje systematickému shromažďování primek. A nebojím se říct, že v případě zajímavého kusu je ochotný jít i do mínusu. A zajímavé jsou evidentně každé primky. Pro pochopení zdejší primpacient sekce si pročti vlákno "prim závislost" - to ti myslím objasní mnohé. Já mám primek jen pár, třeba pár sportů dva: P1000372.jpgDo toho vlákna se snad časem také mrknu, avšak též hudba budoucnosti... Není jednoduché věnovat svůj volný čas všemu... čemu se věnuji najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Do toho vlákna se snad časem také mrknu, avšak též hudba budoucnosti... Není jednoduché věnovat svůj volný čas všemu... čemu se věnuji najednou.To je dobře, radši to nečti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Při takovém množství je největší terno zvolit ty jedny, které dám na ruku. Co ty ostatní? Nebude jim to líto? Ale mám jen dvě ruce! Sakra tyto, nebo tamty? To je pak správná pakárna. Být spravedlivý ke všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Při takovém množství je největší terno zvolit ty jedny, které dám na ruku. Co ty ostatní? Nebude jim to líto? Ale mám jen dvě ruce! Sakra tyto, nebo tamty? To je pak správná pakárna. Být spravedlivý ke všem To mi povídej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se