Přejít na obsah

Sbíráte někdo PRIMky?

Doporučené příspěvky

Já to sem dal hlavně kvůli kerobovo pochybnostem ve vztahu k těm potápkám, vzhledem k vlastní zkušenosti věřím, že je mohl někdo v zemi nalézt a takhle je následně dočistit, to vše s přihlédnutím k tomu, že se jedná o hodinky vodotěsné, oproti těm mým, které jsou jen prachotěsné.

Stejne neverim, myslim ze je to v tomto pripade pro kategorii sci-fi.Me zarazi hlavne to pouzdro a jeho stav, vnitrek jsem nevidel  ale mohl dopadnout dobre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejne neverim, myslim ze je to v tomto pripade pro kategorii sci-fi.Me zarazi hlavne to pouzdro a jeho stav, vnitrek jsem nevidel  ale mohl dopadnout dobre.

Toho stavu pouzdra bych se nebál. Jestli byly jen někde v zemi bez pohybu, tak nemohlo dojít k žádnému mechanickému poškození, to znamená, že jestli šly pod zem s perfektním chromem, tak více méně musely jít ven taky s perfektním chromem.

Odkaz ke komentáři

Ahoj souhlasil bych s Honzou že jestli šli do země s perfektním chromem tak šli tak i ven možná že kdyby ten chrom byl načatej tak by mohly dopadnout huř :)

Jinak jsem majitelem těch potápek taky sem tomu nemohl uvěřit že jsou to nálezovky teď jde o to jak dluho byli v zemi, hodinky co vím byli opláchnuty vodou v umyvadle luneta sundaná a bordel vyčištěn kartáčkem na zuby na mě už zbylo jen vyleštit sklíčko což se mi 2,5 h podařilo takže já sem spokojenej   :clap:

Jinak tohle je vlastně můj první příspěvek u vás ve fóru ...

Upraveno uživatelem Ivoš 73
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tímto zdravím všechny podobné nadšence hodinek PRIM.

Už je to pár let, co jsem s touto vášní začal, začalo to asi jako u každého z vás... prvním kusem.
V momentu, kdy jsem držel své první hodinky PRIM v ruce po přehrabování v šuplíku, tak jsem se na ně zahleděl.
Ano, tím to všechno začalo... značka PRIM bylo jedno z mnoha, co se vrylo do paměti. Hned poté jsem se rozhodl hodinky se značkou PRIM sbírat... obešel jsem otce a dva strýce. Během pár dní se naschromáždilo cca. okolo 50ks., taková malá hrstka, co zaplnila dno jednoho malinkatého kufříku. Dny plynuly a já tuto vášen nechal brouzdat vzduchem, kdy se kufřík časem naplnil a čítal okolo 400ks. foto č.4.
Má vášeň byla a stále je hooodně moc silná... utekl nejeden rok a kufřík se rozrostl o další dvě krabičky, kde součet činil cca. 1000ks. foto č. 5.6.7.
Dnes tomu je už pár let, co jsem se takto zamiloval jako do jiných podobných a hodinek je minimálně čtyřikrát tolik než na posledním fotu. Rád bych Vám přiložil i foto s č. 8. ať je vidět, jak jde čas, avšak raději Vám sem někdy dodám fotky jednotlivých kusů... hudba budoucnosti.

K textu jako bonus přikládám pár fotek mé začínající sbírky hodinek PRIM... nemám jich moc... jako jiní sběratelé zde uvedeni, ale i to málo dokáže v životě potěšit, udělat radost a vytvořit nádherný pocit v této uspěchané době.

Děkuji za Váš čas,
Sběratel Apache44

0..jpg

1..jpg

2..jpg

3..jpg

4..jpg

5..jpg

6..jpg

7..jpg

Odkaz ke komentáři

:-) :-) :-) POKLAD!!! Tak v tom bych se teda rád pohrabal :-)

Edit: kdyby se náhodou straspol na delší dobu odmlčel, tak ho máš na svědomí :-)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

:-) pokud byly všechny natažené, to už musely rozvibrovat podlahu, ne? ;-)

Jinak moc pěkná mozaika. A až to bude roztříděné, mohla by z toho být i PRIMa sbírka!

(tím Tě nenápadně směřuji k Accutronově báječné a novotou vonící knize ? konec reklamy)

Upraveno uživatelem Tea
Odkaz ke komentáři

:-) :-) :-) POKLAD!!! Tak v tom bych se teda rád pohrabal :-)

Edit: kdyby se náhodou straspol na delší dobu odmlčel, tak ho máš na svědomí :-)

Jsem tu naprostý nováček a začátečník... prosím né tak zhurta... :-)

P.S. :Předem se omlouvám, ale straspol je kdo?

To je ten, kterého ty už bohužel asi nemáš šanci poznat. Protože až tohle uvidí, tak mu prdne tak minimákně 153 žilek najednou a už nebude s kým se seznámit. :lol2:  :lol2:

Jinak úctyhodná hromádka primek, klobouček a vítej! :D

Odkaz ke komentáři

No, straspol je sběratel primek jako my všichni tady, ale bere to tak nějak víc vážně :-)

Edit: Pozdě :-)

Rád bych si udělal aspoň malou představu, co si mám asi tak myslet pod tímto... "víc vážně". Mohu to pochopit, že to je makabrozní nadšenec a těch moc není? To ať mám aspoň částečnou představu o koho se opravdu jedná.

Odkaz ke komentáři

Ale no tak chlapi, nenasazujte mi psí hlavu, dyť já jsem celkem přející kolega. No, Apachi, pěkný to máš...nechám na to kouknout manželku, aby si mě začala víc vážit... :lol2:

To nezní špatně... ženy prý mají vždy pravdu.

Jinak děkuji... sic se jedná jen o část co je na fotkách, ale chtěl jsem pouze popsat jak to vlastně začalo o někoho, jako jsem já. Ač odhaduji, že to má velká většina podobné.

Odkaz ke komentáři

O magora jako jsme tady většinově. Veškerý volný čas a volné peníze věnuje systematickému shromažďování primek. A nebojím se říct, že v případě zajímavého kusu je ochotný jít i do mínusu. A zajímavé jsou evidentně každé primky. Pro pochopení zdejší primpacient sekce si pročti vlákno "prim závislost" - to ti myslím objasní mnohé.

Já mám primek jen pár, třeba pár sportů dva:

post-5320-0-54048200-1418681720_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O magora jako jsme tady většinově. Veškerý volný čas a volné peníze věnuje systematickému shromažďování primek. A nebojím se říct, že v případě zajímavého kusu je ochotný jít i do mínusu. A zajímavé jsou evidentně každé primky. Pro pochopení zdejší primpacient sekce si pročti vlákno "prim závislost" - to ti myslím objasní mnohé.

Já mám primek jen pár, třeba pár sportů dva:

attachicon.gifP1000372.jpg

Do toho vlákna se snad časem také mrknu, avšak též hudba budoucnosti... Není jednoduché věnovat svůj volný čas všemu... čemu se věnuji najednou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...