Přejít na obsah

Mobilis in Mobili třetí generace

hciq

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

zazrel som tu zmienku o H3 .... dovolim si skusit vas od H3 odradit ..... podla mna je dobre na jednoucelove skor lacnejsie hodinky ... ano je to ista moda ale vsimnime si ze ziadny vyznamnejsi vyrobca sa do H3 moc nehrnie (teda okrem tych ktori na tom svoju produkciu zalozili).... poriadna vrstva luminovy alebo ineho moderneho, svietiveho materialu sa s H3 moze svietivostou smelo rovnat ba ju v mnohom aj predci, urcite sa bude lepsie zhanat, montovat, a bude prakticky neznicitelna ... kdezto H3 za 10 rokov proste svietit prestane a basta

Souhlasím. A navíc jde o tvar ruček. Ty trubice (viz Traser) si prostě vynutí konkrétní tvar a vzhled, který se na denním světle na ne vyslověně sportovní hodinky nebude hodit.

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me osobne moznost natahovani lunetou vubec nebere. Takove hodinky bych urcite nechtel (zajimave iracionalni hnuti mysli :), nehlede na cenovou nedostupnost. Ten PVD Unitas je moc pekny, Naopak u pouzdra se mi PVD uprava nelibi, preferuji klasickou kovovou barvu.

PVD pouzdro rozhodně nebrat !!!

U Fortisů se PVD hrany na řadě míst obrousí během pár měsíců i při běžném provozu.

Odkaz ke komentáři

K tomu se připojuji. PVD pouzdro určitě ne, ale na tom se tady už většina lidí shodla, alespoň myslím. Jsem pro pískovanou nebo kartáčovanou ocel. Ale naopak bych se velmi přimlouval za ten PVD Unitas. Za ten jsem ochoten i připlatit.

Jinak pokud se mi bude výsledná podoba zamlouvat, vezmu dva kusy. Čísla bych prosil 25/100 a 45/100. Tím dávám k dispozici mnou dříve rezervované číslo 12/100.

Ale ještě bych dal hlasovat o průměru pouzdra. 44mm se mi zdá jako už opravdu hodně. Vím, že se to dnes nosí, ale ne na každé ruce to vypadá dobře. Já bych hlasoval pro průměr 42mm.

Odkaz ke komentáři

K tomu se připojuji. PVD pouzdro určitě ne, ale na tom se tady už většina lidí shodla, alespoň myslím. Jsem pro pískovanou nebo kartáčovanou ocel. Ale naopak bych se velmi přimlouval za ten PVD Unitas. Za ten jsem ochoten i připlatit.

Jinak pokud se mi bude výsledná podoba zamlouvat, vezmu dva kusy. Čísla bych prosil 25/100 a 45/100. Tím dávám k dispozici mnou dříve rezervované číslo 12/100.

Ale ještě bych dal hlasovat o průměru pouzdra. 44mm se mi zdá jako už opravdu hodně. Vím, že se to dnes nosí, ale ne na každé ruce to vypadá dobře. Já bych hlasoval pro průměr 42mm.

I já to tak vidim - kartáčovaná ocel pouzdra, PVD Unitas, spíš 42mm ... To je moje vize Chronomag hodinek ... :)
Odkaz ke komentáři

Jestli se mohu připojit, pak to dělám. Mé komentáře jsou následující:

Pouzdro - líbí se mi 3 (soudky nemusím), pokud přírodní nerez, pak kartáčovaný. Černá PVD nevadí

Velikost - 42-44

Strojek - manual, PVD Unitas se mi moc líbí, raději to než labutí krk (je profláklý), ale nedělá mi problém nic v manuálu

Ciferník - raději černý, jednoduchý, luminiscence / H3

cena - do 15kkč plně respektuji

číslo - pokud by šlo, pak 14, pokud by už bylo obsazeno, pak 74, pokud i to by bylo pryč, pak je mi to jedno.

Odkaz ke komentáři

Proč jsi opustil tuto cestu? Ta klasika z 1. strany je pro mě velké zklamání ... zatím.

To je jiný kafe, a unitas by tomu taky slušel.

Edit: Výrobně podle mě méně složité než pouzdra 1,2,3.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odkaz ke komentáři

Proč jsi opustil tuto cestu? Ta klasika z 1. strany je pro mě velké zklamání ... zatím.

Tento model je opravdu super, ale nestandardní prvky - především řemen a jeho uchycení - jej dost komplikují. Pokud budu uvažovat pryžový řemen (nutnost vyrobit formu na lis), tak jeho cena při sérii 50 ks bude cca 5000,- kč, při sérii 100 ks pak cca 3000,- kč a do budoucna bude nutné skladovat zásobu řemenů (náklady na skladování + vložené prostředky do výroby) a zrovna tak bude nutné někde uložit a ošetřovat formu (aby nezkorodovala atd.).

Takové řešení si může dovolit ten, kdo dělá tisícikusové série, ne limitky.

Upraveno uživatelem bedan
Odkaz ke komentáři

nemluvě o tom, že se jedná o design který bude mít omezený počet obdivovatelů a zbytek jej bude odsuzovat... :)

To je vždycky, a je to v pořádku.

Jestli je navrhuje Hciq jako dizajnér, mohl by si zahulit a trochu se odvázat (pokud je to vyrobitelné).

Na klasiku stačí jen na eBay koupit suroviny a poskládat, už to tady bylo víckrát. Pak si tam můžeš nechat něco vyrejt, jestli Ti to stačí.

Myslím si prostě, že Martin má na víc.

Odkaz ke komentáři

Pokud to bude solidni "vodvaz" tak si myslim, ze par lidi klidne priplati ;)

za "vodvaz" si vždy připlatí méně lidí :) Například já, pokud to bude "vopravdovej vodvaz" nemám zájem :D Hodinky ala Hublot nechci... a není to o finančních limitech. Pokud potřebuješ sehnat lidi na limitku, tak to moc vodvaz asi být prostě nemůže ... a i vodvazů je na internetu, ale i v nabídce různých firem dost :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...