Přejít na obsah

Mobilis in Mobili třetí generace

hciq

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

HCIQ: moc se mi libi, jak se to postupne vyviji od dobreho k jeste lepsimu... :) .

Jen bych Te chtel poprosit, aby jsi ty navrhy nejak "oficialne" cisloval. Znacne to usnadni identifikaci pri diskusi, protoze pouzivat "ten vpravo nahore" neni zrovna idealni a navic z ohlasu "ten prvni se mi libi" moc nevyplyva ktery to je, protoze o dve stranky drive uz mame prvni navrh... takze za dalsi dve stranky z toho bude uplny gulas... dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže tabulka jak to vypadá k dnešku. Jestli jsem něco domrvil pište. Totiž někteří neposlali SZ a psali to různě, takže jsem se mohl někde seknout. Teď už nemám čas to znova celý znova kontrolovat

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Z doted predlozenych variant se mi libi vice rozlozeni komplikaci s korunkou na 4ce.

A z techto navrhu hned ten prvni, respektive kombinace prvniho a druheho narhu a to jest: u prvniho navrhu doplnit to gilosovani

i pod cisla i datumu (tak jak je to v navrhu dva). Jestli to jde, tak o trosicku zmensit polomer u datumu, tak aby se 17ka neschovavala za stredovy lem rucicek.

Ohledne pozdra: tlacitko pro datum bych volil zcela zapustene do pouzdra.

Velmi se mi libi navrh "pavouka", navrhuji ho zaclenit do variant pouzdra a predlozit jeho 3D navrh k posouzeni vsem...

Odkaz ke komentáři

korunka na ctyrce me uplne nebere, ale je to lepsi nez kdyz je na trojce a power reserve je sibly bokem, to se mi nelibi ani trochu. jinak pouzdro vypada uchvatne, jen tak dal.. a jestli jeste muzu, tak rozhodne bez cisilek hodin, carkovy indexy prece musi stacit...

Odkaz ke komentáři

Takže tabulka jak to vypadá k dnešku. Jestli jsem něco domrvil pište. Totiž někteří neposlali SZ a psali to různě, takže jsem se mohl někde seknout. Teď už nemám čas to znova celý znova kontrolovat

A mohl bys nám napsat, co znamenají ty poznámky vedle tabulky preferencí? Asi se nás to nějak týká, ne?

Odkaz ke komentáři

ještě vám to trochu zamotám

Zdravim. Az dosud jsem pouze cetl, ted to zacina vypadat, ze bych se mohl taky zapojit, sakra.

Posledni navrh se mi moooc libi, ale fandim i korunce na ctyrce, takze i navrh "prvni z sesti"

je v mych ocich paradni.

Jsem pred koupi jinych hodinek, ale tahle limitka me moc laka. Zatim bych tedy jen ocumoval,

ale pokud to vydrzi v soucasne linii, zrejme se pripojim.

bob

Odkaz ke komentáři

A mohl bys nám napsat, co znamenají ty poznámky vedle tabulky preferencí? Asi se nás to nějak týká, ne?

Mrkni na to jeste jednou a poradne.

Je to scitani uchazecu o variantu A / B...

Upraveno uživatelem INA
Odkaz ke komentáři

Mrkni na to jeste jednou a poradne.

Je to scitani uchazecu o variantu A / B...

Tak to je špatně, protože já mám zájem o obě! Přitom jsem počítán jen u B!

hciq, hciq ! Nějak si tu statistiku přizpůsobuješ, ne?

Vždyť jsem říkal, že bude spousta různých preferencí. Když mám zájem o obě, měl jsem mít 0,5 hlasu u A, 0,5 hlasu u B. Ten, kdo to má 70%/30%, měl mít 0,7 hlasu pro A / 0,3 hlasu pro B.

Anebo jsme mohli vymyslet nějaký nelineární systém. Ten by vystihl preference a pocity ještě líp.

Takto zjednodušeně, jak to vede hciq, mi to připomíná metodiku ČSÚ. Co se hodí, to se tam prdne.

Ale zatím ten vývoj nevypadá zle. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

celkově je to rozložení pro ciferník obojí v poho.

To s korunkou na 4 vypadá o hodně líp bez číslic hodin.

Problém je v pouzdru - vždyť je to úplně V5 s tím, že pravou spodní nohu tvoří i korunka (v případě, že bude na 3, tak by pravou horní nohu dotvářel čudlík data). Odstranil by se tím nesoulad retro ciferníku a moderního pouzdra - trochu to tam hciq máš v té variantě pavouk, ale nedotažený - ta V5 by to v poho uhrála.

Odkaz ke komentáři

Tak to je špatně, protože já mám zájem o obě! Přitom jsem počítán jen u B!

hciq, hciq ! Nějak si tu statistiku přizpůsobuješ, ne?

Vždyť jsem říkal, že bude spousta různých preferencí. Když mám zájem o obě, měl jsem mít 0,5 hlasu u A, 0,5 hlasu u B. Ten, kdo to má 70%/30%, měl mít 0,7 hlasu pro A / 0,3 hlasu pro B.

Anebo jsme mohli vymyslet nějaký nelineární systém. Ten by vystihl preference a pocity ještě líp.

Takto zjednodušeně, jak to vede hciq, mi to připomíná metodiku ČSÚ. Co se hodí, to se tam prdne.

Ale zatím ten vývoj nevypadá zle. :thumbsup_anim:

To je můj autorskej patent ! :thumbsup_anim: Nemá to nic společnýho s exaktní statistikou. To bychom se plácali furt někde u pouzder. Vždyť jsem psal, že tam zamíchám něco alchymie :D

Odkaz ke komentáři

když máš zájem o obě tak si vlastně nehlasoval :)

Ach jo! :thumbsdown_anim:

Tak polopatě:

Systém odrážející pravděpodobnost úspěchu variant a zájem / preference členů mohl vypadat např. takto:

Člen XY:

Varianta A - Estetické / technické preference ... 40% ; pravděpodobnost, že zmobilizuje 20.000 +/-20% ... 98%

Výsledný hlas: 0,4 x 0,98 = 0,392 hlasu pro A

Varianta B - Estetické / technické preference ... 90%; pravděpodobnost, že zmobilizuje 40.000 +/-20% ... 70%

Výsledný hlas: 0,9 x 0,7 = 0,63 hlasu pro B

To jen zjednodušeně, protože by to samozřejmě mělo být dále rozvinuto do jednotlivých podvariant.

Howgh :crybaby:

Odkaz ke komentáři

To je můj autorskej patent ! :thumbsup_anim: Nemá to nic společnýho s exaktní statistikou. To bychom se plácali furt někde u pouzder. Vždyť jsem psal, že tam zamíchám něco alchymie :D

Hele, největší sranda je, že se zdá, že asi víš, co děláš.

Takže důvěra v alchymii zatím velká! :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...