Přejít na obsah

Dějiny F1

Kalifx

Doporučené příspěvky

Ještě k tý čtyřce na voze Ceverta. Ve většině případů skutečně nosil toto číslo vůz francouzského závodníka. Nicméně je znám minimálně jeden případ, kdy Cevert po poruše nebo poškození Stewartova vozu předal (a dle dobových informací dobrovolně a rád - jejich vztah byl prý skutečně přátelský) svůj vůz Stewartovi, aby tento nepřišel o body v souboji o titul Mistra světa. Jako důkaz uveřejňuju autentické foto, tentokrát se skutečným J. Stewartem. I s originálním tartanem na jeho přilbě. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj/source: Formulaworldshop

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 358
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Ještě k tý čtyřce na voze Ceverta. Ve většině případů skutečně nosil toto číslo vůz francouzského závodníka. Nicméně je znám minimálně jeden případ, kdy Cevert po poruše nebo poškození Stewartova vozu předal (a dle dobových informací dobrovolně a rád - jejich vztah byl prý skutečně přátelský) svůj vůz Stewartovi, aby tento nepřišel o body v souboji o titul Mistra světa. Jako důkaz uveřejňuju autentické foto, tentokrát se skutečným J. Stewartem. I s originálním tartanem na jeho přilbě. :)

Panečku, ten Tyrrell 004 je ale krásný. Znáš tohle válečné válečné zbarvení ? Doteď jsem neměl ani zdání, že jezdili i s reklamou Lucky Strike.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Panečku, ten Tyrrell 004 je ale krásný. Znáš tohle válečné válečné zbarvení ? Doteď jsem neměl ani zdání, že jezdili i s reklamou Lucky Strike.

No, v jednom z Session Review se tohle auto mihne, ale důvod této "kamufláže" jsem neznal. Ale tady o tom něco povídají...

Odkaz ke komentáři

Mimochodem dneska říkal Richter na Nově, že si Button teď někdy koupil nový hodinky za 150 000 ojro. Nevíte někdo jaký to jsou?

Jsou to ZENITH DEFY EXTREME TOURBILLON ZENITHIUM. Má ale ještě i JAEGER LECOULTRE MASTER COMPRESSOR EXTREME W-ALARM. Více o jeho hodinkách zde.

Odkaz ke komentáři

Postnu tématicky pár foteček z víkendového Ecce H o m o. Jde o raritní vůz March, ve kterém jezdil Vittorio Brambilla (konkrétně přímo v tomto). Tento stroj se předvedl o víkendu v celé své kráse i na trati v rámci kategorie historických vozů...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Tak se musím podělit o velkou radost. Dnes mně z Anglie dorazila úžasná knížka - oficiální autobiografie Jackie Stewarta, která v mnou objednaném vydání v tvrdých deskách obsahuje i speciální DVD vydané za podpory Rolexu. Připomínám, že JS je jeden z nejvýznamnějších ambasadorů této značky. Nicméně neodolal jsem a ač by se slušelo fotit rolexky, tak jsem ke knize umístil tradičně Autávie :) Především proto, že Rolexy prostě nemám...

Odkaz ke komentáři

... a ještě pár screenshotů z filmu na bonusovým DVD. Je vidět, že nejen Jackie, ale i jeho rodina svědomitě reprezentuje značku (mimochodem hned na prvním snímku je s mladičkým Davidem Coulthardem). Akorát u jeho přítele, jordánského krále Husseina (poslední ČB snímek), se jim to trošku vymklo z rukou... k mé osobní spokojenosti ;)

Edit: ovšem Emerson Fittipaldi má poněkud jiný vkus :) :

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to Kalifx - jsem rozmrzelý, do příštího ročku F1 se nedostala Lola :( :( a ani Prodriwe, pro ně je snad start v F1 začarovaný, tak ani druhý pokus nevyšel. Dostal se tam jakýsi Campos, Manor a US F1. U US F1 se to dalo čekat, plně americkou stáj nemůže FIA odmítnout.

Edit - tady jsou vizitky nových stájí. Manor se mi začíná líbit, malý britský tým to chtělo.

Manor, Campos, US F1

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

to Kalifx - jsem rozmrzelý, do příštího ročku F1 se nedostala Lola :( :( a ani Prodriwe, pro ně je snad start v F1 začarovaný, tak ani druhý pokus nevyšel. Dostal se tam jakýsi Campos, Manor a US F1. U US F1 se to dalo čekat, plně americkou stáj nemůže FIA odmítnout.

Edit - tady jsou vizitky nových stájí. Manor se mi začíná líbit, malý britský tým to chtělo.

<a href="http://www.f1news.cz/vizitky-novych-tymu-formule-1-32076.html" target="_blank">Manor, Campos, US F1

</a>

Treba se tam jeste dostane, treba bude za tejden jeste sedum mist na startu volnejch ;-)

Odkaz ke komentáři

<a href="http://www.f1news.cz/vizitky-novych-tymu-formule-1-32076.html" target="_blank">Manor, Campos, US F1

</a>

Prodrive je škoda. Manor neznám a nevím co od něj můžu očekávat. A Lola? Tak to je samozřejmě velká, velká škoda. Tým, který má minulost a podle mě i velkou budoucnost do F1 bezesporu patří! A pokud jsi Snowe rozmrzelý, tak já jsem z posledního vývoje v F1 přímo frustrovaný...

Treba se tam jeste dostane, treba bude za tejden jeste sedum mist na startu volnejch ;-)

Ano, i to je možný... Nicméně přestože jsem velkým příznivcem novejch (garážovejch) týmů v F1, tak taková forma odchodu by celkové koncepci nejvyšší automobilové soutěže rozhodně neprospěla. Ale očekávat se dá zatím opravdu cokoli...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník Snow
ted jak to myslis? :) jako vazne ze pojede Schumi nebo vazne, ze se na to bude nekdo koukat? to prvni plati. to druhe si myslim

Myslel jsem to první, už jsem si to také zjistil. Jestli se na F1 bude dívat více diváků z důvodu návratu Němce do kokpitu je, řekl bych více než jisté. Mě osobně to netěší, protože jsem Schumachera neměl v oblibě díky jeho nečistým praktikám boje, viz. třeba úmyslné nabourání famózního Ayrtona Senny.

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem to první, už jsem si to také zjistil. Jestli se na F1 bude dívat více diváků z důvodu návratu Němce do kokpitu je, řekl bych více než jisté. Mě osobně to netěší, protože jsem Schumachera neměl v oblibě díky jeho nečistým praktikám boje, viz. třeba úmyslné nabourání famózního Ayrtona Senny.

Sledovanost bude ohromná, kachna to není, píše to i na svých stránkách. Mám trochu obavy, jak to zvládne, ale udržoval se prý ve formě a asi nikdo od něj neočekává, že by dělal bedny (i když fans asi ano). Jeho praktiky boje se mi naopak zamlouvaly. Jo, jednou nebo dvakrát to bylo za, ale závodit v F1 není čajový dýchánek, to si taky musíme říct.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...