Zdenek1307 Odesláno 3. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 3. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Vánoce už 3.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Veľmi zaujímavý výber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Pekny, postni lume shot plsSent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 7. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 před 8 hodinami, 4st0n napsal: Pekny, postni lume shot pls Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Zatím jen informativně písemně... vzhledem k tomu, že to má jen malé tenké tritiové trubičky, tak to není žádná záře. Ale to jen tak v rychlosti, časem to snad prozkoumám zodpovědně a pošlu foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 (upraveno) Foceno dnes ráno mým nefotomobilem... ty oranžové indexy na 3,6,9,12 myslím nejsou na fotce vidět vůbec. Upraveno 8. prosince 2020 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Po dlouhém čekání, váhání a přes trnitou cestu... konečně na ruce! To vlákno bych měl spíš přejmenovat na "hledání zahájeno", i když tyhle by měly zůstat doma. K mému překvapení jsou parádní. Děkuji pánové @lordsoft a @Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 sedia jak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Taky jsem měl štěstí je vlastnit a fakt byly suprový!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Peckovní. Jak už jsem chválil v SZ, poměr cena x výkon super. Za mě mají vše, co chci: datum, safír, velmi pohodlný tah s plnými endlinky a skvěle vypadají. A navíc Ti parádně sednou. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Danke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 20. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 ...tak ještě dnešní zkouška strapu a už s tím dám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Po velmi dlouhé době odříkání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Gratuluji. Perfektní, že jsou zase dost své a dost jiné, než co jsi měl.P.S. Jen ty 556ky asi ještě budeš potřebovat zkusit ... hádám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) před 17 hodinami, Michal. napsal: Gratuluji. Perfektní, že jsou zase dost své a dost jiné, než co jsi měl. P.S. Jen ty 556ky asi ještě budeš potřebovat zkusit ... hádám ... Skoro trefa do černého, protože nedávno se objevily na netu 556 Aniversary... šedý, ty jsou krásný... a tam jsem hodně váhal, až se nakonec prodaly. Ale až dnes mi došlo, že k LHC to prostě směřovalo. Opticky je to vlastně kombinace bývalých hodinek Ball a Ward, které jsem měl... černý číselný cifr 6,9,12, keramická luneta, datum vpravo a potom k tomu ty další plusy, které nabízí Longines. Navíc u Longů bych dokázal vybrat a koupit několik modelů naráz. Zřejmě až teď to opravdu začne nějakým "hromaděním" hodinek (max. 3 kusy) Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Sednou Ti! BTW Bally jsem chtěl vždycky taky zkusit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 (upraveno) Poté, co jsem si nedokázal nasadit gumu, pořídil jsem si díky @actionman1 nový strap. Myslím, že jim hodně sluší. Upraveno 29. června 2023 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 A zase změna... ale tentokrát fakt zůstávají doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: A zase změna... ale tentokrát fakt zůstávají doma Ty Sinn jsou super. Nechal bych si Sinn a Ball Každopádně gratulace k novému kousku Ať slouží a dělají radost, vypadají opravdu povedeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Konečně přezuto na léto... s tou Alcantarou už to v tom teple nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se