nondi Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Meistersinger Perigraph AM1002BL Mám je už skoro rok, ale pořád se mi moc líbí. Musel jsem se podělit s Vámi.
colommbo Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Mám od MS jednoručky, ale klasické, se světlým cifrem a bez data (No.1). Tyhle jsou hodně zajímavé, ale mohly by být v normálním pouzdře (ne PVD), takhle je té černé už trochu moc...
nondi Odesláno 17. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Na sluničku to vypadá trošku jinak, skoro do modra.
nondi Odesláno 1. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 One more Friday at work just finished
filo-boxer Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Na jednoručkách mě bere ten relax na ciferníku. Žádná divoce uhánějící sekundovka ani minutovka, je to takový rozvážný klid. Pěkné to máš.
u04298 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2023 (upraveno) Trvalo to skoro celou věčnost, ale nakonec jsem se k nim dopracoval a připojil se do klubu jednoručičkářů Unboxovačka.. Už se tam vrtí oboje.. První venčení.. PS: Teď tady čtu, co se přihodilo shopu, kde jsem si je jen pár dní předtím vyzvedával. Majitelům přeju ať to zvládnou a těm špínám zlodějským ať jim uhnijů všechny hnáty Upraveno 12. listopadu 2023 uživatelem u04298
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se