Přejít na obsah

nemohu se rozhodnout

Doporučené příspěvky

Kolik jsi napočítal ty? 

Když nepočítám vyjádření velevážených členů Zmizík a Anela (vyjádřili se v podstatě pro oboje), pak je to 5/5, pak to "rozseknl" shewcza... ;)

Je to těžké - Hamilton má čistý minimalistický diizajn, jak vyšitý pro oblekovky, Mido už tak čisté oblekovky nejsou, takže pokud by šlo původní zadání, vyhrál by Hamilton.

To by ale nesměl Daemonultimate hodit do první "vlny" tip na ty Mido - a teď sám sebe přesvědčuji, jestli chci opravdu ryzí oblekovky, nebo hezké hodinky na nošení prakticky všude...

Jasně - můžu koupit oboje a pak se rozhodnut, které pustím dál, jenže to by pak nebyla žádná chronomagořina :D

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Když nepočítám vyjádření velevážených členů Zmizík a Anela (vyjádřili se v podstatě pro oboje), pak je to 5/5, pak to "rozseknl" shewcza... ;)

Je to těžké - Hamilton má čistý minimalistický diizajn, jak vyšitý pro oblekovky, Mido už tak čisté oblekovky nejsou, takže pokud by šlo původní zadání, vyhrál by Hamilton.

To by ale nesměl Daemonultimate hodit do první "vlny" tip na ty Mido - a teď sám sebe přesvědčuji, jestli chci opravdu ryzí oblekovky, nebo hezké hodinky na nošení prakticky všude...

Jasně - můžu koupit oboje a pak se rozhodnut, které pustím dál, jenže to by pak nebyla žádná chronomagořina :D

na milu kedves ti budu ciste oblekovky, ked ich das na ruku 4x do roka. kup nieco, co budes nosit viac. MIDO su hlavne neopozerane, to je ich deviza, budes mat, co nemaju vsetci. 

a mas to rozseknute. dakovat mi nemusis  :cheers:  

tvl, ty si horsi ako ja, 7 stran vlakna a si stale na zaciatku  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

pokial nie si lekar tak tu pulz stupnicu nepotrebujes, aj ked je to zaujimava ficura, H maju cistejsi dizajn, takze + pre H.

Já jsem lékař, ale nikoliv internista a tak bych taky volil čistější ciferník Hamiltonů. Mida jsou krásná, ale na mě je na tom cifru toho trochu moc... 

Odkaz ke komentáři

dakovat mi nemusis  :cheers:  

tvl, ty si horsi ako ja, 7 stran vlakna a si stale na zaciatku  :lol2:  :lol2:

Jasně, máš pravdu, jenže donedávna jsem tu měl repliky pilotek a na ruku jsem je dva roky nedal, a jak jsem si je ve winderu užíval .... tomu věř, že jsou i horší ! :lol2: 

a přesto poděkuju   :cheers: 

Odkaz ke komentáři

Já jsem lékař, ale nikoliv internista a tak bych taky volil čistější ciferník Hamiltonů. Mida jsou krásná, ale na mě je na tom cifru toho trochu moc... 

no právě, úplně by stačilo, aby tam ta tachymetrická stupnice nebyla, a je hotovo - dokonalé hodinky  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak já mám: 

Hamilton:

1) Matik

2) digiMonster

3) Diablo1st

4) Harwey

5) klasik51

Mido: 

1) tano

2) Toblin

3) KatkaB

4) Daemonultimate

5) Roman-ZA

6) Anela ("Mido si zaslouží nosit mnohem víc..." - ale asi může být bráno i jako hlas za Hamilton)

7) shewcza

8) Roman-Za - manželka 

Zmizík, Liquid - nerozhodně, pokud vůbec. 

Odkaz ke komentáři

OK, však to sedí... 5/5 to bylo, když jsem psal "plichta"
BTW: Liqid nelze považovat za hlasování, je to popis atributů Mido.

Myslím, že to zase rozhodil kolega v práci, co mi koukal přes rameno a povídá: "Tohle nemůžeš srovnávat, ty Mido nejsou vůbec žádné oblekovky...".
Zítra se jdu na Mido podívat do krámu ;)

Odkaz ke komentáři

Taky jsem je viděl naživo - Seiko vypadají na fotkách fajn, v reálu je to pak horší, samý odlesky, není tam safír a ani AR, to dělá hodně (na svých pětkách mám vyměněný HL za safír s AR a jsou to pak úplně jiné hodinky);
takže tyhle Seiko jsem prostě vyřadil, to bych už asi šel spíše do těch CH.W. U Hamiltonu to je přesně naopak, na fotkách vypadají hůře, než v reálu - já asi pocitově upřednostňuji jednodušší dizajn.

:rolleyes:

.... uvidím, jak jsou na tom ty MIDO 

Odkaz ke komentáři

Jenže slovem "plichat" jsi přeci neukončil hlasování. Když jsem počítala já, tak to bylo 8:5, takže nikoli "někdo tady neumí počítat", ale "skončil jsem s počítáním dřív" ;)

BTW: Liqida jsem nikam nezapočítala, právě proto, že jenom popisuje. ;)

BTW: Mido opravdu nejsou oblekovky, ale ony sem neskočily samy, to ty jsi je sem vyvěsil ;)

OK, však to sedí... 5/5 to bylo, když jsem psal "plichta"
BTW: Liqid nelze považovat za hlasování, je to popis atributů Mido.

Myslím, že to zase rozhodil kolega v práci, co mi koukal přes rameno a povídá: "Tohle nemůžeš srovnávat, ty Mido nejsou vůbec žádné oblekovky...".
Zítra se jdu na Mido podívat do krámu ;)

Odkaz ke komentáři

Jenže slovem "plichat" jsi přeci neukončil hlasování. Když jsem počítala já, tak to bylo 8:5, takže nikoli "někdo tady neumí počítat", ale "skončil jsem s počítáním dřív" ;)

BTW: Liqida jsem nikam nezapočítala, právě proto, že jenom popisuje. ;)

BTW: Mido opravdu nejsou oblekovky, ale ony sem neskočily samy, to ty jsi je sem vyvěsil ;)

ale jasně - neber to zase tak vážně :)

na Mido, jak jsem psal, mne navedl  Daemonultimate - ten za to může  :lol2: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

No ja se prece jednoznacne vyjadril pro Mido! Ale ani ty Hamiltony nejsou spatny.

Hamiltony i Seiko jsem už na zápěstí měl - ty Hamiltony jsou úžasné, decentní leštěnky s konzervativním dizajnem a moderními materiály, krásně tenké/nízké, a až na ten původní řemen (ten bych pochopitelně hned přezul - dělám to beztak u každých hodinek) naprostá paráda...  uf, takže uvidime, az skouknu ty Mido    B) 

vlastně mají oboje, takže je mohu bezprostředně porovnat...

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odkaz ke komentáři

Asi jo, ale je to malinko jinak - na Hamiltony jsem ujetý, tohle měla být pomoc s objektivnějším rozhodováním, čehož sám nejsem schopný...

Ale konkrétně tyto Mido se mi taky hodně líbí, jenže zatím nechci kupovat oboje, pokud se dokážu rozhodnout a pokud tyhle MIDO jednoznačně nepřeválcují ty Háčka.

Už jsem měl několikery hodinky, které se mi hrozně líbily a na ruce jsem je měl jen chvíli a nakonec je přestal  nosit, pak šly do světa. Tudíž ze zkušenosti vím, že je třeba je vidět na živo a dát na ruku - tohle vlákno mělo být vodítko... Klidně se může stát, že nakonec pořídím oboje. 

:rolleyes:

Chronobundus je strašná nemoc ! 

:baby:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...