Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno
Nemá někdo zkušenost s tímto obchodem?Některý ceny(třeba Hamilton) mi připadají podezřele nízký.

Objednal jsem si tam včera jedny Orisky. Platbu mají jen přes pobočky Western Union (www.intercash.cz), za transfer cca 10 000 Kč chtějí 850 Kč poplatek (lupiči). Pobočku pro Evropu mají v Itálii, tak to třeba bude bez DPH. Do Itálie nelze posílat dolary, takže objednávat v Eurech. Je to i trochu cenově výhodnější. Budu referovat.

Odesláno

Ještě jsem jim nic neposlal a taky nepošlu. Napíšu jim, ať si přečtou svoje reference na Watchuseek. Budu referovat. A samozřejmě díky. Pa, pa Orisky...

Odesláno
definitivně zloději viz odkaz

...v rámci objektivity je tam i jeden pozitivní odkaz :

We have received only positive feed-back about Charmingwatches.com business.

The only complaints where related to the method of payment but all customers were satisfied afterwards.

Kind regards,

Michael Sanders

Consultant

Frauds & Investigations Department

Už jsem jim odeslal mail s krátkým blábolem o mém zklamání a ztrátě důvěry po přečtení odkazů na Watchuseek. Očekávám mazání medu, ale mohou reagovat i vyhrožováním, že když jsem učinil objednávku tak ji musím zaplatit. Nechám se překvapit.

Odesláno
tak si to dobře přečti v souvislostech - to není pozitivní ohlas

To jsem možná přehlédl, moja angličtina pochází ze středočeské kotliny. Nicméně některé odkazy jsou zřejmě staršího data a nezdá se mi, že by třeba několik let fungoval internetový obchod čímkoli, který by byl primárně založen pouze na podvodu. Na Watchuseeku si na charmigwatches stěžuje slovy několik lidí, ale podle mě v rámci celého světa si tam objednávají hodinky snad desítky lidí denně a kdyby byli všichni pouze okradeni o peníze bez hmotného plnění, nevěřím že tento obchod stále existoval. Jsou samozřejmě některé podezřelé indície, např. platba přes Western Union (údajně se nesmí používat pro komerční účely, ale nechápu, jak to někdo může kontrolovat) a některé nízké ceny (např. Omega Constelation Quartz za 680 USD), i když např. jediné Nautiky které Charming watches prodává jsou skoro 2 x dražší než na Classybrandu. Zatím na můj mail nereagovali...

Odesláno

Jsou to podvodníci. Zfalšovat cokoliv na internetu včetně historie je to nejjednodušší. Kdokoliv používá jen Western Union je na 99% podvodník. Na internetu je třeba v prvé řadě "kupovat prodávajícího", jakmile něco nesedí, je lepší se na to vykašlat.

Odesláno

Díky všem a hlavně Jakubovi, už jsem asi mohl být lehčí o jedenáct tisíc. Jsem z toho dost zklamaný, že i dnes existují tak dobře maskovaní a přesto fungující podvodníci. Celou věc dokresluje i fakt, že když jsem jim minulý týden psal dotaz zda můžu poslat Eura místo dolarů, odepsali okamžitě, ale když jsem jim v pondělí 4.8. napsal že na ně peču, nereagovali...

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...