Penca Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Nemá někdo zkušenost s tímto obchodem?Některý ceny(třeba Hamilton) mi připadají podezřele nízký.
šíma Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Nemá někdo zkušenost s tímto obchodem?Některý ceny(třeba Hamilton) mi připadají podezřele nízký. Objednal jsem si tam včera jedny Orisky. Platbu mají jen přes pobočky Western Union (www.intercash.cz), za transfer cca 10 000 Kč chtějí 850 Kč poplatek (lupiči). Pobočku pro Evropu mají v Itálii, tak to třeba bude bez DPH. Do Itálie nelze posílat dolary, takže objednávat v Eurech. Je to i trochu cenově výhodnější. Budu referovat.
kubson Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 obávám se že sis nepěkně naběhnul..
Baker Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 No chlapci jsem zvedavy, ty ceny jsou hooodne divne.
Baker Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 definitivně zloději viz odkaz Mazec
šíma Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Ještě jsem jim nic neposlal a taky nepošlu. Napíšu jim, ať si přečtou svoje reference na Watchuseek. Budu referovat. A samozřejmě díky. Pa, pa Orisky...
šíma Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 definitivně zloději viz odkaz ...v rámci objektivity je tam i jeden pozitivní odkaz : We have received only positive feed-back about Charmingwatches.com business. The only complaints where related to the method of payment but all customers were satisfied afterwards. Kind regards, Michael Sanders Consultant Frauds & Investigations Department Už jsem jim odeslal mail s krátkým blábolem o mém zklamání a ztrátě důvěry po přečtení odkazů na Watchuseek. Očekávám mazání medu, ale mohou reagovat i vyhrožováním, že když jsem učinil objednávku tak ji musím zaplatit. Nechám se překvapit.
kubson Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 tak si to dobře přečti v souvislostech - to není pozitivní ohlas
šíma Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2008 tak si to dobře přečti v souvislostech - to není pozitivní ohlas To jsem možná přehlédl, moja angličtina pochází ze středočeské kotliny. Nicméně některé odkazy jsou zřejmě staršího data a nezdá se mi, že by třeba několik let fungoval internetový obchod čímkoli, který by byl primárně založen pouze na podvodu. Na Watchuseeku si na charmigwatches stěžuje slovy několik lidí, ale podle mě v rámci celého světa si tam objednávají hodinky snad desítky lidí denně a kdyby byli všichni pouze okradeni o peníze bez hmotného plnění, nevěřím že tento obchod stále existoval. Jsou samozřejmě některé podezřelé indície, např. platba přes Western Union (údajně se nesmí používat pro komerční účely, ale nechápu, jak to někdo může kontrolovat) a některé nízké ceny (např. Omega Constelation Quartz za 680 USD), i když např. jediné Nautiky které Charming watches prodává jsou skoro 2 x dražší než na Classybrandu. Zatím na můj mail nereagovali...
Viktor Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2008 Jsou to podvodníci. Zfalšovat cokoliv na internetu včetně historie je to nejjednodušší. Kdokoliv používá jen Western Union je na 99% podvodník. Na internetu je třeba v prvé řadě "kupovat prodávajícího", jakmile něco nesedí, je lepší se na to vykašlat.
šíma Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Díky všem a hlavně Jakubovi, už jsem asi mohl být lehčí o jedenáct tisíc. Jsem z toho dost zklamaný, že i dnes existují tak dobře maskovaní a přesto fungující podvodníci. Celou věc dokresluje i fakt, že když jsem jim minulý týden psal dotaz zda můžu poslat Eura místo dolarů, odepsali okamžitě, ale když jsem jim v pondělí 4.8. napsal že na ně peču, nereagovali...
šíma Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 Tak se asi po deseti dnech ozvali. S potěšením oznamují, že již akceptují i platby kartou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se