Murphy97 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Jses borec, Lojzo! Klobouk dolu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 diky, porad to sice delam blbym zpusobem, ale tak neco z toho snad bude ted svadim lity boj s nerezi, chladit a mazat nutno prej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 tak nekdy priste, nozky se nepovedly, udelal jsem par chybicek, ktere jsem myslel, ze uz nedelam, porad ale u me plati, 10x mer, pak jeste jednou a az potom rez jsem se toho dnes uplne nedrzel a v soubehu s obrabenym materialem, nedokonalym pripravkem a casovym pressem to snad ani nemohlo dopadnout jinak no jo, zitra prijede @prischera nafotit numero VI, tak jsem chtel stihnout udelat i tento novy typ pouzdra nekdy priste Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 tak aspon ze se povedla luneta a pouceni pro priste? poradny pripravek! musim ho ale vymyslet, nakreslit a vyrobit a odladit, neni to uplna trifka, ale atomova veda taky ne, takze to me ted ceka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Já ti do toho nechci kecat a ani na to nemám právo, ale tak nějak si myslím, jestli bys nejdříve neměl dotáhnout k dokonalosti ty varianty, které už máš rozdělané, vyrobit malou sérii, něco prodat - jsou to fakt zajímavé a povedené kousky. Zdá se mi, že takhle jen tříštíš své úsilí na mnoho stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 mozna to tak vypada, ale vsechno co delam me posouva, citim to, vse nove pouzivam jakoby zpetne treba to, ze jsem si dnes konecne pripustil (mluvil jsem o tom uz dlouho, ale nejak to slo a ja to odkladal) potrebu jineho pripravku k obrobeni nozicek mi hodne pomuze pri vyrobe jak v presnosti, tak rychlosti a hlavne bezproblemovosti ale mas recht, chtelo by to neco prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Neber to prosím nijak špatně, vůbec ti nevidím pod ruce a jen z fotek, které sem dáváš, nepoznám, jestli piluješ techniku nebo "jen" vymýšlíš něco nového. Ty přípravky, nástroje apod. jdou jaksi skoro úplně mimo mě. Takže držím palce a věř, že ten příběh prožívám s tebou, mám radost z každého úspěchu a jsem nešťastný, když se nedaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 vubec to neberu negativne, naopak, obcas zapomenu, proc to vlastne delam , tak nezaskodi, kdyz mi to semtam nekdo pripomene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Prostě další slepá ulička v cestě za dokonalostí. Těch ještě bude Já hlavně obdivuju, že tě to nezastaví, naopak si z toho vezmeš to podstatné (co a jak zlepšit) a jedeš dál. Fakt nejlepší vlákno tady na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Každý má jiný vkus, tak doufám že další verze bude s těmi rovnými stranami pouzdra a lunetami na pozicích 12, 3, 6, 9 ? Zkusíš i tu variantu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 prischera v akci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 prischera mi poslal ochutnavku, bombarduju ho skrz vsechny komunikacni kanaly, at kouka poslat zbytek, ale prej ma hlad a jde se najist, to nevydrzim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 tohle je pecka, ten ciferník se fakt povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 To su uplne ine hodinky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 16 hodinami, DarylVanHorne napsal: Každý má jiný vkus, tak doufám že další verze bude s těmi rovnými stranami pouzdra a lunetami na pozicích 12, 3, 6, 9 ? Zkusíš i tu variantu? ted presne nevim, co presne konkretne myslis? a diky panove, jsem moc rad, ze se libi, ano, jsou malinko jine, i kdyz vlastne v podstate temer uplne stejne s predchozima, to me na tom bavi, jak detail zmeni celek, ale pockejte si na dalsi fotky od priseraka, tech variant pouzder je povicero hlavne @prischera je kouzelnik, foti jako buh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Fakt sú pecka, klobúk dole teším sa na ďalšie fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 asi to tady cte, poslal zbytek tak tedy MMXX/VI na nekolik zpusobu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 PECKA! To je lepší než kinder vejce, to je jen 3v1, ty máš rovnou 10v1! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 S modrym remenom to je mega parada! Teraz ma napadlo... Iny tvar korunky neskusis? Konicky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 takovou korunku nedam, na to ted nemam postreh ze dneska, po foceni s Prischerou jsem zajel k Maxovi pro porcelanovy cifry, vam reknnu, ze jsou uplne bozi , pak jsem jel domu, kde vubec nikdo nebyl, to se mi nestalo ani nepamatuju, tak jsem si rekl, ze vyrazim mezi lidi na jedno toceny a ze se nejak normalne obliknu od ty doby, kdy jsem zacal delat hodinky, nosim vlastne jenom monterky vyjma leta, kdy nosim kratasi a to mnohdy monterkovy, no a tak jsem vlezl do skrine, ze se nejak normalne obliknu, no a zjistil jsem, ze mi je bud vsechno velky, jsem zhubnul od ty doby, co nesedim v kanclu, nebo je to uz out of cokoliv, normalne problem najit neco covilniho, v cem bych mohl na pivo nakonec dal jsem to P.S. chtel jsem dat foto cifru od Maxe, ale nemam je vyfoceny a uz jsem linej vstat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se