tombas Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Jak říkám, optický klam to je. Ale je to i tím, že to V je trochu skloněno doprava, protože rozevření nožek od svislé osy je doprava 20°, ale doleva jen 18°, takže je ožralé a trochu padá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 (upraveno) Jestli je to vyriznuty podle toho cerneho okraje, tak je to vlastne obracene. Jestli podle bileho, tak to V je o trochu niz, neni? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: Jeste rovnou napisu, ze ten posledni obrazek s upravou napisu dole vypadaji lip ted. Upraveno 25. ledna 2021 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Poslední verze je mnohem lepší, jen to MMXX/II bych šoupnul o tloušťku lidského vlasu dolů, aby to mělo stejnou mezeru od by Beeman jako FIRSTBLOOD. Hele, já vím, že tu mezeru máš stejnou, ale opticky... však víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 pravdou je, ze toto mam namalovane uz dyl a setinama jsem se tenkrat nezabyval, ale neni od veci to pekne srovnat, at je to tiptop, diky za pripominku, mate recht, at je to udelany poradne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 no to vis ze mezery nebyly steny vo fous opraveno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Parada, moje OCD je uspokojeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 (upraveno) Jako že srovnáš i to Véčko? Já vím, jak to bylo původně myšleno, to X i V bylo napasováno do výseče od středu ciferníku, tím pádem je X skloněno doleva a V doprava, aby kopírovalo tu výseč. Nad tím se ještě zamysli, jestli s tím něco dělat, protože původní úmístění i záměr byl asi trošku jiný. Upraveno 25. ledna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 tak to ani nahodou to bych pak musel srovnat i Xko a to taky ani nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Jo, přesně to jsem si myslel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Dolu jen Firstblood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 nechavam to uzrat do rana, je mozny, ze vyhodim podpis, ale zbytek nejspis zustane, ackoliv buhvi jak se vyspim uz jsem myslel, ze dnes nic neudelam, jak jsem se zasekl u toho cifr, diky panove ale precejenom jsem se jeste zakous, vysoustruzil jednu lunetu a vygraviroval, mymu tatovy se to libi nejvic a porad otravoval, at ji vyrobim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 a na zaver dnesni session jedno holatko diky kluci za pomoc s cifrem, moc si toho vazim, prace me hned mnohem vic bavi, zitra vam dam ke schvaleni finalni variantu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Nejspíš budeš muset udělat nějaké prototypy toho ciferníku, ve skutečnosti to vždycky vypadá jinak než na obrázku. Pak se rozhodneš pro finální variantu nebo několik variant. Ta gravírovaná luneta je super, až to chytne patinu, bude to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 prototypu ciselniku mam za tu dobu plnej suplik, ted uz jdu jenom na jistotu a prvni dobrou, ostatne jako dycky a jedna ranni lehka patina na pozadani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 po zrale, petiminutove rozvaze, davam vam vsanc tuto verzi, mi to prijde takova zlata stredni cesta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 ad 1) Patina je super bomba. ad 2) Já bych dal přednost nápisu FIRSTBLOOD a pod ním podpis by Beeman, ale když se koukneš, jaké romány dávají někteří výrobci na ciferník, tak i varianta se třemi nápisy mi přijde v pohodě. Já bych tam jen nemusel mít ten letopočet, když je na dýnku, ale pokud ho tam chceš, OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Nechtel bych, aby to vypadalo, ze jsme se na tebe domluvili (psst!), ale ja souhlasim v obou bodech s tombasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 krucis, uz jsem malem odesilal do vyroby posledni variantu a vy mi do toho opet hazite vidle takze dobra, necham vyrobit variantu s tremi napisy dole a uvidime, jak to bude vypadat, pak se opet sejdem a dame hlavy dokupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 platí, jsem zvědavý na výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 odeslano, totok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se