DarylVanHorne Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 (upraveno) Pro dnešek vyhrává Google: http://www.juliencoudray1518.ch/en/fine-craftsmanship-and-craftsmen Nejaka videa už stáhli, pokud zítra najdu USBcko, tak mrknu zda tam jsou ta, co na stránkách chybí. A pokud notes (pamatuju přesně že to byl modrej Moleskine co jsem dostal u značky Breguet i s vyrazenym logem), tak i základní principy postupu výroby emailu - si pamatuju že jsem z Fabiena tahal vše, co se dalo a on byl neuvěřitelně sdílný. Úžasný člověk a navíc machr. No nic, jdu spát, zítra drž palce, ale ne slibuju nic, je to už min. 6 let. Upraveno 8. dubna 2021 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 paradni video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Věř, že naživo to vypadalo... No prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Chce to trpělivost, houževnatost a odhodlání, což máš Teď jen vytrvat a kdo ví, co sem dáš za 20let? Tímhle tempem, jaké jsi nasadil, no nevím, ale doufám že pouzdra jsou step one Za chvíli tě budou nudit a pak už zbývá ten nepodstatný detail výroby vlastního strojku. To dáš za víkend, věřím ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 @beemanPro dlouhé chvíle, kdy si budeš chtít odpočinout a zrelaxovat dávám tip na povinnou literaturu - pro mne něco jako Bible hodinařiny A ještě se prý dá objednat... Například zde: https://www.enbook.cz/catalog/product/view/id/109016?gclid=CjwKCAjw07qDBhBxEiwA6pPbHrcOpCiVTlXB7GKV3MzHqMYtZUZ5CtxyDS2iomM8sk2mzHov4csidBoCqyUQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 @beemanaž budeš potřebovat inspiraci na neobvyklé složení pouzdra (jestli to teda už neznáš) https://www.mauronmusy.com/en/complication-noring-by-mauron-musy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 opet to vypada, ze nic nedelam, ale opet je opak pravdou pracuji ale ponekud zmatecne, napad stiha myslenku, zkousim to zleva i zprava, horem i dolem, misto toho, abych slozil dalsi hodinky, vymejslim... rad bych neco ukazal, ale planoval jsem nejakou bombu, ta se ale zatim nekona, tak jeste chvilinku strpeni vsechno si poradne poctive prectu, co jste vyse napsali, diky za to, v nazvu jsem nijak nepokrocil, nechavam to zatim vyhnit tak alespon mala ochutnavka z toho, co chystam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 jeste dam k dobru toto foto od Maxe, je to velka parada, vrtak uz mam, lec odvaha chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Jen vrtej! Další budou brzo v peci ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 super, tak vrtat nebudu a udelam si z toho koupelnu ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 vcera jsem vrtal, zatim je to 1:0 pro keramiku, ale ono to pude dnes dokoncuji nerezove nozky, frezy kvilej, cncecko se klepe jak drahy pes, ale ono to pude i 40mm se uz rysuje, cifr i rucky jsou pripraveny k finalizaci, pouzdro taktez, dystancni krouzek taky, ono to pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 dnes to dopadlo dobre, i kdy zjsem mel u nerezovych nozicek namale, to je tak, kdyz stelujete material v pripravku, najednou telefon a kdyz se vratite ke stroji, rovnou to pustite, jesteze na to porad cumim a na moje zdeseni se najednou zacne material v pripravku behem obrabeni hejbat, jeste ze tam mam velke cervene tlacitko nedotahl jsem sroub ja blb nastesti bez nehody, ale i kdyz si ut myslim, ze me nic pri opakovanych ukonech neprekvapi, opak je pravdou takze hotovo, nahrubo, jeste navrtat dirky pro stezejky a zafinishovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 radeji na to dnes uz pecu, jeste jsem nezacal ani vrtat, pouze jsem naznacoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Jo v tomto momente je na case si myslím dnes si už dať relaxing lebo podľa mojich skúsenosti vždy prvé zakopnutie značí že daj si pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Zranenie hodné názvu hodiniek ... dnešná first blood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 2 hodinami, Pán času napsal: Zranenie hodné názvu hodiniek ... dnešná first blood Tohle tedy určitě není First blood, ale obávám se, že ani Last blood. Nicméně polotovary opět vypadají skvěle a luneta s hrubším gravírováním římských číslit rovněž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 FurtBlood, vyreseno pustil jsem se do kousku cislo VI, jeste me ceka hodne prace, hlavne nanest lumi a mraky dalsiho, ale uz se to blizi jak jsem cim dal peclivejsi, bez to jsem zjistil ze to nejde, tak vsechno trva o hodne dyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Ty číselníky jsou krásné. To bude zase o level dál, protože číselník je tváří hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se