Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 tak to já se přiznám, koupil jsem dvoje omegy a oboje po pár týdnech se ztrátou prodal, už takovou hovadinu neudělám Jj, to se holt občas stane každýmu Jenom Tě může hřát, žes koupil a následně prodával Omegy. Pokud by to byl Prim Manufacture 1949, byla by ztráta mnohem větší, nebo by Ti možná ještě ležely doma...
VS Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Jinak s tebou souhlasím - neustálé omílání stokrát provařených postřehů mě už také unavuje - je třeba ale korektně poznamenat, že se téměř vždy jedná o víceméně racionální reakce příznivců na znovu a znovu opakované podněty odpůrců, které se furt točí kolem jednoho - ceny Primek. Můj vzkaz pro ně - tak si je, do prdele, nekupujte! Já si teda kupuju hodinky většinou na ruku, ale chápu, že každý to může mít nastaveno jinak. Takže slibuju, že si je tam opravdu kupovat nebudu.
gas Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Pokud by to byl Prim Manufacture 1949, byla by ztráta mnohem větší, nebo by Ti možná ještě ležely doma... tak to má být, většina z nás hledá hodinky na celý život
Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 tak to má být, většina z nás hledá hodinky na celý život To jo, ale komu se to podařilo? Sám jsem na tuhle strategii rezignoval...
Jaem Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 No ja jsem vzdy prohlizel Primky u sebe v kancelari a prislo mi to dost fajn. Nerikal bych tomu podomni prodej Naopak pro me to melo dost osobni charakter. V jinem vlakne je treba spousta stiznosti na chovani obchodniku a prodavacu, takze vsechno ma svoje pro a proti. Mozno ty, snad ako veduci, ci majitel firmy, si mozes dovolit pozvat obchodaka k sebe do kancelarie, ale dost vazne pochybujem, ze si to bude moct dovolit ktokolvek. Aspon ja by som zamestnancom (v case a priestoroch, ktore platim) sukromne ksefty netoleroval. Ako inak, ked nie podomovy predaj tomu chces hovorit? Snat este "priamy predaj", ci v cudzej reci "direct marketing", ale stale je to to iste. Ci sa predava kozmetika, drogeria, riad, spodne pradlo a najnovsie uz aj "investicne" diamanty, vzdy predajca stavia na "osobny" pristup a charakter predaja. S vyuzitim psychologickej manipulacie, ktorej sa pekne zaobalene hovori "predajna zrucnost" sa da predat aj hreben holohlavemu, staci ked nepoviem, ze je to obycajny hreben na vlasy za 20 korun, ale "multizubovy pristroj na masaz pokozky hlavy a stimulaciu tvorby folikulov" za 500,-. Info o tretinove cene deseti kusu nemam, ale chapu neco jako mnozstevni sleva - to proboha funguje vsude, ne?!?!? Info mas - ved si si kupil hodinky z 20ks "limitky" za polovicu ceny bezneho kusu. Nejak sice nechapem, preco je limitka z Eltonu lacnejsia, ako standard, ked ostatni vyrobcovia to maju presne opacne, ale takych marketingovych divov ma Elton viac. V normalnom obchode je jasne, ze funguju mnozstevne zlavy, ale radovo par percent, mozno aj 20-25 pri obrovskej objednavke. Ale 67% zlavu pri 10 kusoch? Taku nema ani Horst Fuchs ak zavolas do 10 minut... Kupte si troje Primky a dalsich sedem vam dame zadarmo! Mne je jedno, za co kto vyhadzuje peniaze. Je to jeho vec a ak mu to prinesie potesenie a radost, tak je vsetko OK. Ale ja sa na sucasnu produkciu Eltonu nahovorit urcite nenecham. Pretoze ak renovacia Diplomatov s novym puzdrom, cifernikom a ruckami stoji 15 000,- a nove stoja 93 000,-, tak mi to jednoznacne hovori, ze ma niekto odrbava a to sa mi nepaci... Ked som si kupil Omegy, tak aj preto, ze mali dobru reklamu, PR a vobec marketing. Tiez sa mi najprv zdali byt "predrazene", ale vzdy, ked vidim ich bilboardy ci na OH, alebo atletickych pretekoch ako oficialnu casomieru, ci v Bondovke, tak sa dostavi pocit isteho zadostucinenia, ci hrdosti, ze aj ja take mam.
spiderer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Spiderere - to beru, konečně názor! Určením odpovídá z produkce Omegy Diplomatům spíš řada DeVille - designově se ale dost liší, ta Aqua Terra je v něčem skutečně blízká. Co píšeš o Omegách, se dá těžko zpochybnit - platí co píšeš: silná značka, všechno jak má být... jen to jedno, proč dá člověk přednost těm Diplomatům - je to konfekční, víceméně zaměnitelný výrobek, který vlastní dalších x tisíc lidí - a přirozeností člověka je snaha se lišit! K těm Diplomatům - nevím, proč se ti zdá být vroubkování lunety nevýhodou. Naopak, v reálu je to neustálé odrážení proměnlivých odlesků (nebojím se napsat "hra světel") skutečně skvostné - něco, co třeba ty Omegy nemají. Zlatě dekorovaný strojek - když jsem si poprvé přečetl info pana Prokopa, tak jsem se vyděsil, ale v reálu vypadá dobře a kýč to - zdá se mi - není (myslím si o sobě neskromně, že jsem docela estét). Strojek je rokem svého zrodu mladší než ETA - je sice jednodušší, ale žádná ostuda - při rovnoměrném delším nošení a stabilním plném natažení je pozoruhodně přesný (většinou v pohodě do +5 sec/den !) Chybí mu hacking a rychlé překlápění data - to jde ale jednoduše nahradit - známým pseudohackingem ("brždění" vteřinovky zpětným pohybem korunky) a "zrychleným překlápěním" při zpětném přetočení hodinové ručky z 12 na 10 hodin. Řemen je skutečně nic moc a hodinky si jej nezaslouží - kvalitu kůže nehodnotím, protože tomu nerozumím, křivé prošití řemenu nití ale bije do očí. Jinak s tebou souhlasím - neustálé omílání stokrát provařených postřehů mě už také unavuje - je třeba ale korektně poznamenat, že se téměř vždy jedná o víceméně racionální reakce příznivců na znovu a znovu opakované podněty odpůrců, které se furt točí kolem jednoho - ceny Primek. Můj vzkaz pro ně - tak si je, do prdele, nekupujte! Jenom doplnim jako odpoved lunetu + strojek - videl jsem je od Frantika na zivo na srazu, takze vim o cem pisu - pro me je "odkryti karet" u strojku v tomhle konkretnim pripade silnou nevyhodou, kdyby hodinky mely plne dynko tak by se situace myslim dosti srovnala - myslim, ze "hodnota" Prim kalibru a ty ETY bude v zasade prakticky stejna. Co se tyce vroubkovani lunety tak je fakt ze hru svetel zvlada pekne, ale je to cely takovy "vocucany" - me osobne tam chybi ta strojarska dokonalost - aby se mi to libilo vice muselo by byt vroubkovani ostre jako britva Co se tyce odlisnosti, tam je to takova zasadni otazka osobnich preferenci, nekomu vyhovuje to nekomu to druhe.. Vetsina lidi co znam vcetne me sahne z techto dvou modelu po Omegach, ale par lidi si na truc koupi Primky a nebo si je koupi, protoze jsou "vzacnejsi" a maji temer jistotu ze je na jednani neuvidi nekolikrat.. Me osobne se na Omegach libi vic prakticky vse, ale je to tim, ze vice zapadaji mezi to co od tech hodinek pozaduju - vzhled pouzdra (matno-lestene), decentne svitici plasticky cifernik, ZNACKA.. strojek a ten zbytek jsou detaily (kalibr me prakticky nezajima) a remen si muzu kdykoliv nechat usit podle prani - jen me zarazi ze s necim podobnym je v Eltonu jsou schopny pustit ven, ale to neni problem jenom Primu ale mnoha i tech "zvucnejsich" swiss znacek
spiderer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Jinak otazka na vsechny kritiky co neustale omilaji ty samy reci dokola - MA TO PORAD CENU?, rikat neustale to same a tocit se v tom dokola? Je to k necemu dobry, nebo je to jen potreba po necem plivat? Me osobne jsou Primky volny stejne jako vsechny rusky hodinky, ale (nejen) tahle diskuze ve ktere se porad dokola recykluji stejny nazory stejne "podlozeny" argumenty je fakt o Tak jsou Primky drahy, no a? Pokud je nechci nekupuju, pokud je chci tak platim.. Nekomu prijdou drahy Omegy, nekomu Rolexy, ale "zaplatpanbu" ze to porad neopakuji dokola, to by pak na chronomagu skutecne nebylo co cist.. Pokud nekdo ma, nejaky novy zjisteni ohledne ceny, fungovani atd, rad si ho prectu, ale tahle zumpa me nebavi a myslim, ze nejsem sam..
B.F.G. Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Platí pro tebe to samé jako pro B.F.G. - bylo by dobré, kdyby ses místo jalového ironizování čehokoliv vzmohl na svůj jasně formulovaný názor. Srovnávej, popisuj, kritizuj - nebo je to moc těžké? Jsi magor, meleš totální kraviny. Pokud věříš tomu, co jsi napsal tak je mi tě upřímně líto. Nemáš takový pocit, jako by ti všichni okolo nerozuměli že? Já jedny Hamiltony mám, a ty co jsem postnul jsem taky viděl in natura. Ty jsi viděl prd že? Jen si jasně formuluj puťové fráze, které jsi někde přečet. Svůj názor žádný nemáš.
Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Mne je jedno, za co kto vyhadzuje peniaze. Je to jeho vec a ak mu to prinesie potesenie a radost, tak je vsetko OK. Ale ja sa na sucasnu produkciu Eltonu nahovorit urcite nenecham. Pretoze ak renovacia Diplomatov s novym puzdrom, cifernikom a ruckami stoji 15 000,- a nove stoja 93 000,-, tak mi to jednoznacne hovori, ze ma niekto odrbava a to sa mi nepaci... Už i s renovací brutálně přitrvdili. Na můj dotaz, na kolik vyjde renovace prachobyčejného kalibru 66 do pouzdra na Lineu 40, mi bylo sděleno, že jen to samotné pouzdro vyjde na 26 tísíc. V případě finančních služeb se tomu říká lichva. Nikoliv úvěr, coby standardní bankovní produkt.
spiderer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Už i s renovací brutálně přitrvdili. Na můj dotaz, na kolik vyjde renovace prachobyčejného kalibru 66 do pouzdra na Lineu 40, mi bylo sděleno, že jen to samotné pouzdro vyjde na 26 tísíc. V případě finančních služeb se tomu říká lichva. Nikoliv úvěr, coby standardní bankovní produkt. On te nekdo nuti si kupovat pouzdro za 26 tisic CZK? Pokud ti to nevyhovuje tak si kup za 26 tisic novy hodinky a nebo si napis do Omegy za kolik ti samotny pouzdro poslou, budes na cene, ktera bude velmi podobna Takhle to jsou zase jenom kecy.. ano drahy to je (treba pro me), ale kdyz mi to nevyhovuje tak si koupim neco jinyho ne? Tim ve finale "svoji veci" pomuzes vic nez temahle recma, pokud Prim pouzdra za tyhle ceny neproda, tak ceny bud snizi a nebo je nebude prodavat vubec a budes mit klid..
Frantik Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 On te nekdo nuti si kupovat pouzdro za 26 tisic CZK? Pokud ti to nevyhovuje tak si kup za 26 tisic novy hodinky a nebo si napis do Omegy za kolik ti samotny pouzdro poslou, budes na cene, ktera bude velmi podobna Takhle to jsou zase jenom kecy.. ano drahy to je (treba pro me), ale kdyz mi to nevyhovuje tak si koupim neco jinyho ne? Tim ve finale "svoji veci" pomuzes vic nez temahle recma, pokud Prim pouzdra za tyhle ceny neproda, tak ceny bud snizi a nebo je nebude prodavat vubec a budes mit klid.. Anebo rict Jirkovi, kdyz ted vyhral volby, aby s tema kapitalistama zatocil!!!!! Jak si to predstavujou, mit tak vysoky ceny - zastavme zdrazovani
spiderer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Anebo rict Jirkovi, kdyz ted vyhral volby, aby s tema kapitalistama zatocil!!!!! Jak si to predstavujou, mit tak vysoky ceny - zastavme zdrazovani Jirka si odnese par zlatejch kusu do foroty a pak fabriku zavre a bude klid
Frantik Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Jirka si odnese par zlatejch kusu do foroty a pak fabriku zavre a bude klid No ty se nesmej, ty budes viset jako první, protoze jak vysvetlis ty Breitlingy, ha?!?!?!? Poctivou prací asi těžko ty svině z Vólstrýtu
Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 On te nekdo nuti si kupovat pouzdro za 26 tisic CZK? Pokud ti to nevyhovuje tak si kup za 26 tisic novy hodinky a nebo si napis do Omegy za kolik ti samotny pouzdro poslou, budes na cene, ktera bude velmi podobna Takhle to jsou zase jenom kecy.. ano drahy to je (treba pro me), ale kdyz mi to nevyhovuje tak si koupim neco jinyho ne? Tim ve finale "svoji veci" pomuzes vic nez temahle recma, pokud Prim pouzdra za tyhle ceny neproda, tak ceny bud snizi a nebo je nebude prodavat vubec a budes mit klid.. Já hlavně nechápu tebe, když ti jsou Primky ukradený, jak píšeš, že se do těchto diskuzí zapojuješ. Já ke značce Prim emotivní vztah mám a jen vyjadřuji svůj nesouhlas s jejich cenovou politikou. A co by pomohlo Eltonu? Myslím, že tyhle naše výlevy na chronomagu mu ani nepomohou ani neuškodí. Má stanovenou svou firemní strategii, zcela bez ohledu na to co si o tom my myslíme.
Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Anebo rict Jirkovi, kdyz ted vyhral volby, aby s tema kapitalistama zatocil!!!!! Jak si to predstavujou, mit tak vysoky ceny - zastavme zdrazovani Tak teď jsi zaperlil. Hodnotnější argument už jsem dloho neslyšel.
Frantik Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Tak teď jsi zaperlil. Hodnotnější argument už jsem dloho neslyšel. Promin, ale trochu jsem tam videl paralelu. Ty kritizujes, ze Prim ma drahy pouzdra - co je ti do toho!!! To pouzdro muze stat treba milion a ty ho bud kup a nebo ne. Jaka lichva?!?!? To je prece klasicka nabidka/poptavka, takhle funguje trh! Me taky stvou ve skodovce, ze chtej 300 000 za Fabii, co si to vubec dovolujou
cody Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 (upraveno) Tak timhle vlaknem se Millis trefil do vosiho hnizda. Nebyl jsem tu snad od jeho vzniku co jsem tam hlasoval, az ted. Napada me co by se stalo, kdyby Skodovka nakoupila nove technologie, obrabeci centra apod. Nu a pak vypustila novy vuz Skoda Milacek X.X za 1000000kc. Kolik lidi by reklo vyborne, konecne poradne faro, ceske, nej materialy, motor apod. A kolik lidi by si klepalo na hlavu a rikalo - milion za Skodovku? No tem uz teda hrablo. Primu fandim, libi se mi, cena mi nevoni, takze ho neresim... edit: koukam Frantiku ze jsme se trefili Upraveno 27. října 2008 uživatelem cody
Frantik Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Já hlavně nechápu tebe, když ti jsou Primky ukradený, jak píšeš, že se do těchto diskuzí zapojuješ. Já ke značce Prim emotivní vztah mám a jen vyjadřuji svůj nesouhlas s jejich cenovou politikou. A co by pomohlo Eltonu? Myslím, že tyhle naše výlevy na chronomagu mu ani nepomohou ani neuškodí. Má stanovenou svou firemní strategii, zcela bez ohledu na to co si o tom my myslíme. Spider se zapojuje, protoze ma zdravej nadhled a predklada argumenty, neni to takovej fanatickej odpurce jako ty, nebo fanatickej zastance jako já!
Frantik Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Tak timhle vlaknem se Millis trefil do vosiho hnizda. Nebyl jsem tu snad od jeho vzniku co jsem tam hlasoval, az ted. Napada me co by se stalo, kdyby Skodovka nakoupila nove technologie, obrabeci centra apod. Nu a pak vypustila novy vuz Skoda Milacek X.X za 1000000kc. Kolik lidi by reklo vyborne, konecne poradne faro, ceske, nej materialy, motor apod. A kolik lidi by si klepalo na hlavu a rikalo - milion za Skodovku? No tem uz teda hrablo. Primu fandim, libi se mi, cena mi nevoni, takze ho neresim... edit: koukam Frantiku ze jsme se trefili Presne
Jaem Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Už i s renovací brutálně přitrvdili. Na můj dotaz, na kolik vyjde renovace prachobyčejného kalibru 66 do pouzdra na Lineu 40, mi bylo sděleno, že jen to samotné pouzdro vyjde na 26 tísíc. V případě finančních služeb se tomu říká lichva. Nikoliv úvěr, coby standardní bankovní produkt. Tak to uz je fakt sila Neodpustim si porovnanie, ale nahradne puzdro na bondovky so safirom, lunetou, srubovacou korunkov a heliovym ventilom stoji $700. Rovnako stoji aj puzdro ma speedmaster moony s oblym safirom a safirovym dnom. Niekde som minuly rok cital, ze na obnovenie vyroby strojcekov potrebuju 100 milionov korun - akcionari tolko nedaju, Eltonu taku sumu (pri ich hospodarskych vysledkoch) ziadna banka, aj keby kriza nebola, nepozicia, tak sponuju ceny inde. Uvidime, co pustia na vianocny trh, ako slubovali. Vraj nejaka nova kolekcia pod novou znakou. Zaregistrovane maju , , a este toto, to bude hit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se