dwg Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 par tydnu jsem se neukazal a ted marne hledam vlakno "prodane".. uz neni, nebo neco delam spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Uz neni. Kvuli GDPR a kvuli ruznych pokoutnych existenci, ktere z toho profitovali. Na ostatnich bazarech to taky nikdo nearchivuje.....A ja s tim plne souhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Na druhe straně to byl dobry pomocnik pro zacinajici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tak to by me zajimalo jestli to nekdo trochu vic rozvede. Kazdopadne to bylo docela dobry voditko pro stanoveni ceny a pro dost novacku cesta, jak je nekdo hned pri prvnim vetsim obchode neobere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Jak stanovit cenu hodinek? Dil prvni: zapnu pocitac s pripojenim k internetu. Zadam do vyhledavace presne oznaceni hodinek a prectu si vysledek meho pocinani.Druhy dil snad uz netreba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tak spíš to byl fajn nástroj jak dohledat určitý hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 (upraveno) A prave tato vlastnost tady na foru udelala vice zla nez cokoliv jineho.Franta koupil od Pepika hodinky za 10K.Po dvou letech si Franta umanul hodinky prodat za 13K.Ihned byl stredem pozornosti, ze je prekupnik atd.Tak co je vlastne v dohledani urcitych hodinek dobre a co spatne? Upraveno 13. prosince 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 (upraveno) Tak těmto lidem to bezpochyby nahrálo, nám hloupím co na koníčku nechceme zbohatnout, protože chodíme i do práce, to spíše uškodí. Na druhou stranu, kdyby v tom byl opravdu namočený finančák, tak bych se asi taky cukal Upraveno 13. prosince 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tak těmto lidem to bezpochyby nahrálo, nám hloupím co na koníčku nechceme zbohatnout....To mi chces namluvit, ze kazdy filatelista kupuje znamky proto, aby je prodal o neco levneji? A pritom je to tak krasny konicek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Netuším, známky jdou úplně mimo můj zájem, ale myslím si, že se to nedá tak úplně srovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Borci, vysvětlující vlákno, proč už nebude sekce Uzavřené, jsem založil. Za několik málo minut jsem zjistil, že Chronomag je plný znalců finančního práva, kteří určitě lépe nežli kdokoli jiný vědí, že je to v pořádku, a že finančáku správce databáze nic dávat nemusí. Zkrátíme to. Větší snůšku pitomostí jsem už dlouho nečetl. Opatrnost převážila nad Vašimi nářky, že je to vlastně pomůcka při prodeji a koupi. Blbost. Rešerši si snad udělá každý sám. To původní vlákno jsem zamknul. Toť vše. Lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky