Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já jsem tu fotku nijak nekomentoval. Beru to jen jako další zdroj. Ještě bych měl mít k Diplomatům doma nějakou dobovou propagaci, tak zkusím odfotit co bude tam. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Jj, dej to sem, ať se můžem poučit, dobový fotky budou to nejlepší.

Odesláno

Aaa, už sem tu fotku z Bible taky viděl. První, co je špatně je, že je vidět trubka- úzká korunka nebo je možná vytažená na seřízení času :whistling: . A co mám novou korunku ze starých zásob, bombírování přechází i na zoubky, zkusím zítra vyfotit.

Odesláno

Našel jsem, ale je to zbytečné fotit. Pohled je z takového úhlu, který nám nic neřekne. Navíc fotka je malá. 5x5 cm. 

Však co, každé máme nekolik lup,ne?  :eek:  :)

Odesláno

Já jsem tu fotku nijak nekomentoval. Beru to jen jako další zdroj. Ještě bych měl mít k Diplomatům doma nějakou dobovou propagaci, tak zkusím odfotit co bude tam.

Veď som tým na teba ani nenarážal, myslené to bolo všeobecne

Odesláno

V pohodě, já jsem jako nekomentoval tu fotku, protože nevím co si o tom myslet a celá situace se prakticky nikam neposunula. Kdyř bych dal na Diplomaty korunku z Elegantů, tak by to byla asi cesta nejmenšího možného zla. 

Odesláno

Pánové nedalo mi to spát:) Šel jsem se podívat do zásob po hodináři a v krabičce s díly od diplomatů jsem pohledal korunky. Rozměry jsou: průměr-5,5mm, šířka- 2,5mm, počet zubů 20. Všechny korunky mají osazení s tím, že jedna ho měla trochu jinak(bylo o dost menší ale pod lupou tam bylo vidět). Omlouvám se Sonnymu, má tam určitě korunku dobrou. Jeronimu jsem ochotnej jednu korunku poslat, že jsou ty Vánoce:) :)

post-46377-0-03360900-1576970448_thumb.jpg

post-46377-0-73980400-1576970470_thumb.jpg

post-46377-0-52491700-1576970487_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, děkuji. Rád bych ji porovnal s tím co mám doma. Fotky jsou hezká věc, ale sáhnout si je ta druhá. Korunka je pro člena, který toto vlákno založil, takže bude patřit jemu. Jsme domluveni na ceně, takže si ji jen přefakturujeme + pošta. :D 

Odesláno

Dík za info a za snahu to rozlúsknuť, znovu môžem kľudne spať :D

Už seš vyspané?  :)

Odesláno

Tak jsem byl schválně zkoumat svoje korunky.

Mám 2 nový, na Diplomatech a 1 na Ala Diplomatech,původní výroba, zlacený, bombírovaný. Jedna má bombírování o něco větší, žádný osazení.Foto první zprava.

A taky mám na Diplomatech zlacenou, ošoupanou korunku s osazením, jako ty 3 zleva  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...