Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam prosbu o radu. Koupil jsem od mistniho clena tah na me Seiko SPB053J1,bohuzel k nemu nebyly stěžejky. Original stezejky z gumy do nej nejdou,protoze jsou silné a nevím jestli v origo tahu jsou slabší,nebo tam jdou ty silne? Pokud jsou tam slabší,nevite kde je koupit? Nebo nejaka jina rada? Mam tam ted stezejky nejake obyčejné a neni to ono,bojim se aby nepraskly. Diky za radupost-66896-0-50319000-1576929340_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem koupil univerzální sadu stěžejek na Aliexpressu. Jsou tam od dámských hodinek až po velké. A jsou tenčí, než ty do gumových řemenů. Ale mají tam sady s různými tloušťkami.

Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk

Odesláno

Já je kupuju na hodinar-frydl.sluzby.cz
Ale jen když beru něco jiného. Nebo na prubnito.cz, tam je taky ochotný pán, co umí poradit, prodává i různé tahy a ví co a jak.

Ale samostatně ne (to už nejspíš můžeš rovnou k hodináři)

Zdar

Odesláno

U hodinare jsem byl. Stezejky ktere by byly potreba nemel.Mel správnou délku, správnou tloušťku , ale jelikož jsou u hodinek nozky vrtane,tak nemel potrebny tip. Tak zbrousil ty vystupky pro stezejky. Tah tam drží, ale kdyz to sundam,tak těm stezejkam moc nevěřím. Dal jsem mu 300 a vysledek nic moc.

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj Pivas,

nechci hijackovat vlákno, ale jak se ti nosí, myslím zejména jak je to s velikostí? Mám většinu hodinek okolo 40mm, ale hodně uvažuju o SPB053 (možná v PADI verzi, protože jsem hotovej z těch vlne na cifru...).

Jde to nějak srovnat s podobnými hodinkami nebo jinými častými Seiko jako želvy, Alpinisty, Sumo atp.? Díky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...