Pivas Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Mam prosbu o radu. Koupil jsem od mistniho clena tah na me Seiko SPB053J1,bohuzel k nemu nebyly stěžejky. Original stezejky z gumy do nej nejdou,protoze jsou silné a nevím jestli v origo tahu jsou slabší,nebo tam jdou ty silne? Pokud jsou tam slabší,nevite kde je koupit? Nebo nejaka jina rada? Mam tam ted stezejky nejake obyčejné a neni to ono,bojim se aby nepraskly. Diky za radu
Pivas Odesláno 21. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Jeste jsem nenapsal,ze tah neni original je ze strapcodu.
thubalek Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Já jsem koupil univerzální sadu stěžejek na Aliexpressu. Jsou tam od dámských hodinek až po velké. A jsou tenčí, než ty do gumových řemenů. Ale mají tam sady s různými tloušťkami. Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
Datel Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Já je kupuju na hodinar-frydl.sluzby.czAle jen když beru něco jiného. Nebo na prubnito.cz, tam je taky ochotný pán, co umí poradit, prodává i různé tahy a ví co a jak.Ale samostatně ne (to už nejspíš můžeš rovnou k hodináři) Zdar
Zmrzlinar Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Stěžejky z aliexpresu zrezly po prvním koupání.
thubalek Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Musím na ně mrknout. Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
VendoL Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Myslím že tenhle problém by jsi vyřešil u nejbližšího hodináře.
Pivas Odesláno 23. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2019 U hodinare jsem byl. Stezejky ktere by byly potreba nemel.Mel správnou délku, správnou tloušťku , ale jelikož jsou u hodinek nozky vrtane,tak nemel potrebny tip. Tak zbrousil ty vystupky pro stezejky. Tah tam drží, ale kdyz to sundam,tak těm stezejkam moc nevěřím. Dal jsem mu 300 a vysledek nic moc.
VendoL Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2019 Tak bych zkusil najít tady https://hodinar-frydl.sluzby.cz/stezejky-osicky-kolicky-srouby/
Pivas Odesláno 23. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2019 Diky za rady! Nejake objednám a snad to bude ok.
Khefeer Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Ahoj Pivas, nechci hijackovat vlákno, ale jak se ti nosí, myslím zejména jak je to s velikostí? Mám většinu hodinek okolo 40mm, ale hodně uvažuju o SPB053 (možná v PADI verzi, protože jsem hotovej z těch vlne na cifru...). Jde to nějak srovnat s podobnými hodinkami nebo jinými častými Seiko jako želvy, Alpinisty, Sumo atp.? Díky.
Doporučené příspěvky