Přejít na obsah

Squale

Doporučené příspěvky

Ani Hirsch kůže, není k zahození 🙂

IMG_20230620_173856.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 207
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kluci, jsou ty Maticy o tolik větší proti 1521? Díval jsem se na rozměry, 44mm je samozřejmě hodně, ale platí to "jen" pro lunetu, samotné pouzdro má mít 42,7mm, výška 15,8mm, které přidává klenuté sklo. Tady fotka na zápěstí s obvodem 18cm nevypadá jako úplný průšvih... 🙂

Squale-Matic-Light-Blue-Wrist-shot-2-minSquale-Matic-Light-Blue-Classic-Suede-st

Pro zajímavost limitka z roku 2022 ke 180. výročí četníku ze San Marina👮‍♂️🙂

28363120-5bg6g2vu1pr8nd5k1q08t28y-ExtraL

www.ciaccigioielleria.com-MATICXSB.ME22G

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, Axel napsal:

Kluci, jsou ty Maticy o tolik větší proti 1521? Díval jsem se na rozměry, 44mm je samozřejmě hodně, ale platí to "jen" pro lunetu, samotné pouzdro má mít 42,7mm, výška 15,8mm, které přidává klenuté sklo. Tady fotka na zápěstí s obvodem 18cm nevypadá jako úplný průšvih... 🙂

Squale-Matic-Light-Blue-Wrist-shot-2-minSquale-Matic-Light-Blue-Classic-Suede-st

Pro zajímavost limitka z roku 2022 ke 180. výročí četníku ze San Marina👮‍♂️🙂

28363120-5bg6g2vu1pr8nd5k1q08t28y-ExtraL

www.ciaccigioielleria.com-MATICXSB.ME22G

Do vody perfektní, do města je to za “mě” dost velký ale je to o vkusu! Někdo rád větší cibule :) ale vypadají fakt dobře!!
Jen mě trochu zarazila ta výška pouzdra 🤔 mám blackbaye a myslel sem, že nic vyššího není. 

Odkaz ke komentáři

Nová limitka v počtu 500ks v titanu - Squale Master X Palombari, WR z 500m šla na 1200m (!) při zachování velikosti 42mm, pouzro pravděpodobně stále cca 40mm, vyrostly ale do výšky - 12,5mm vs 15,4mm, váha 72g,  /cena 1650 CHF/ 

Video:

Web: https://www.squale.ch/en/squale-master-palombari-comsubin

Comsubin-Quadrante.jpgMASTERGOS_BOX.pngComsubin-Cassa-laterale.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten Camo strap je super ! A konečně sunburst 🌅

Odkaz ke komentáři

V 22. 6. 2023 v 0:11, Radis09 napsal:

Do vody perfektní, do města je to za “mě” dost velký ale je to o vkusu! Někdo rád větší cibule :) ale vypadají fakt dobře!!
Jen mě trochu zarazila ta výška pouzdra 🤔 mám blackbaye a myslel sem, že nic vyššího není. 

Vypadají jako 1521 na steroidech :) Takové přirozené pokračování vývoje.. Luneta je boží a unikátní, typický design pouzdra zachovalý, klenutý safír k jim párádně sedne, celkově Maticy beru jako skvělý a nedoceněný potápky.  Bohužel jsem neměl možnost je vidět a vyzkoušet naživo, tak to asi nebudu riskovat, že by vypadaly na mojí male ruce příliš nepatřičně.. U moderních diveru je /podle mě/ obecně větší rozměr akceptovatelnější a k charakteru těch hodinek patří.  V každým videu na YT navíc zmiňují, že oba modely jsou subtilní a velikostně vypadají menší.. Takže si myslím, že ty Maticy budou naživo vlastně OK. Přesto jsem se nakonec rozhodl vzít ty 1521.. 🤿  Už se těším.. 🤩

Odkaz ke komentáři

V 2. 7. 2023 v 22:51, AndyAaron napsal:

Proc na tech Maticich chybi minutova stupnice na linete mezi 30. a 45. minutou? Co to ma za vyznam?

Zkoušel jsem to dohledat a bohužel bez úspěchu.. Chtělo by to nějakýho potapěče profíka :) 

Pro zajímavost stejně koncipovanou lunetu měly už Squale ze 60-tých let.. (Squale Supermatic 200, 250, 300 a Master Supermatic 1000). Pouzdra dodávaly i jiným firmám, logo Squale nicméně bylo na číselníku přítomno také /typický žralok/ jako garance kvality. 

Btw. někdy se právě zdvojený nápis Squale kritizuje, mělo to ale svoje praktické odůvodnění, dnes jde o součást historického odkazu značky.

image-400x553.jpgimage-683x513.jpgimage-683x512.jpgimage-400x400.jpgimage-400x400.jpgimage-683x683.jpgimage-400x400.jpg

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, bandicoot napsal:

Ta nová limitka je výborná.

Přesně, povedené detaily, titan, reálná spojitost s bojovými potápěči. Úplně mi cuká ruka si je pořídit :D Když si k nim přimyslím modrý tropic, tak dokonalé prázdninové potápky ❤️

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

Unboxing:

Reálně dostupných bude jen 420ks, zbylých 80 jde potapěčům.. Cena je imho parádní vzhledem k tomu, co kupující dostává... Ta lumi bude na jiné úrovni proti standardní produkci, luneta v keramice, odstín modré perfektní,  osobně mi vadí jen ta výška, která bude v nepoměru s průměrem 42mm (lunety), zkrátka jsou to nekompromisní tooly.. 💪🌊 

Odkaz ke komentáři

Vysoký sice jsou, ale maj dobře zahnutý nožky. Není to horší než třeba PAM 312.

Překvapivá je i váha, byť je to titan, tak v kontrastu s tím měkkým a lehkým tropicem (20/16) působí ty hodinky jako těžký.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, bandicoot napsal:

Akorát škoda podšití kůží. Je to spíš na parádu a vyprávění historek u piva o původu materiálu.

Už mám koupený isofrane, jen to přezout 🙃

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...