mamenec Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Helveti je vyhlasilo za hodinky mesice... No toto.. Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Na první pohled vypadají docela dobře, ale na ten druhej už je to horší.Rozpětí nožek 19,8. Nebude na to pasovat jinej tah nebo řemínek.A nejvíc by mi vadilo, že na lunetě nejsou žádný zoubky, takže se s ní bude špatně otáčet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Ahoj, chtěl jsem se jen zeptat zdali nevíte jaký strojek je použit v těchto festinách a zdali je jakž takž kvalitní láká mě cena,safírové sklíčko a barva Pepsi odráží mě pouze to že to jsou festiny děkuji. https://www.hodinky-365.cz/festina-automatic-diver-20480-1-x1184691 Ambasador Festiny na fóru je člen Frantik. Zkus mu napsat SZ. Vidí více do hloubky a zná i výrobní detaily. Určitě ti poradí. Přeji úspěšný výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Pořád lepší Festina v automatu a se safírem než za podobný prachy koupit nějakou fešn chcanku typu Diesel nebo Hilfieger... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Ambasador Festiny na fóru je člen Frantik. Zkus mu napsat SZ. Vidí více do hloubky a zná i výrobní detaily. Určitě ti poradí. Přeji úspěšný výběr.Fuck Festina vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Fuck Festina vole :-)Už jsem myslel, Franz, že mu je neposvětíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Furt tady ty sracky nekdo vytahuje. Nechápu, ze se to nezakaze a neda ne fejk úroveň. Páč Festina je fejk samotnejch hodinek jako takovejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 tvl Festinafest jede.. , ale prej to bude již s novým jménem, místo Festina to bude Frantina, první dostane papež Franta a náš člen, aby se to tady hejblo. Jo byznys, pitcho vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Ty Festiny si koupil známý. Protože jsou to jeho jediné hodinky a není to chronomagor, tak mu vyhovují, ale zároveň říká, že se mu zpožďují týdně o 5 minut. Při dotazu prodejci mu u Alltmana řekli, že u takového modelu hodinek je to normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se