navi Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Představovat SEIKO diversky je zřejmě zbytečné, ale nová varianta SEIKO Black Monster II cal. 7S35, s kompasovým otočným kroužkem........ Prostě nádhera. Tedy alespoň pro mne. Obě korunky jsou šroubovací, automaty, prostě pořádný kus na ruku
xlaque Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Koľko maju priemer ? Maju hacking a ručny naťah ? Lebo ak ano, tak je mi jedno, že som včera stratil mobil, šetrim na Monstra !!!
Baker Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 xlaque napsal: Koľko maju priemer ? Maju hacking a ručny naťah ? Pokud vidim dobre, tak je tam kalibr 7S35 (napr. Samurai), takze ani hacking a rucni natah.
PhoeniX Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 xlaque napsal: Koľko maju priemer ? Maju hacking a ručny naťah ? Lebo ak ano, tak je mi jedno, že som včera stratil mobil, šetrim na Monstra !!!
PhoeniX Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Joo, tak už se mi taky začínají líbit. Ale bojím se průměru. Ani se mi nechce hledat kolik mají, abych nebyl zklamaný.
Stoner Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 No nevím, zatím na mě první fotky dojem neudělaly. Snad jen oranžová barva na otočném kroužku - moje "old" Monstra tam mají fádní černou. Taky mi chybí den v týdnu a z pracování mi přijde tak nějak humpolácké. S dalším bych počkal na další fotky, třeba na ruce.
luboš72 Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Ta spodná korunka mi tam akosi nesedí, vyzerá to ako vodovodný kohútik
navi Odesláno 29. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Průměr se spodní korunkou 48, jinak 44mm. Ruční nátah ani hacking nemají, jak správně podle kalibru odhalil Baker. Svítící indexy (LumiBrite) jsou zasazeny kovových rámečků, to moje Orange Monstra nemají. A den v týdnu - musíš si taky trochu trénovat paměť Fotky na ruce jsem nestihl, protože mi je ihned zabavil kolega, který s nimi s nadšením vyrazil kamsi do dalekých moří. , takže si budu muset pořídit jiné.
cali Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Vsetko je fajn okrem tej zbytocnej lunety..... neviem ze ci maju japonci slabost pre urcovane severu podla hodiniek alebo na co to tam davaju (a nie je to prvy model ktory takto vylepsili)... byt ta luneta hodinova tak uz by som odistoval chechtaren
patašon Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 luboš72 napsal: Ta spodná korunka mi tam akosi nesedí, vyzerá to ako vodovodný kohútik Máš pravdu,ta korunka by se spíš hodila k vanové baterii.Škoda,jinak jsou krásné Počkám si na další fotky.Jsou také v jiných barvách?
spiderer Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 Jak u tech hodinek funguje ten kompas? To mi nejak hlava nebere, k tomu je potreba si jeste koupit nejakou kapesni buzolu ne?
Toams Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 spiderer napsal: Jak u tech hodinek funguje ten kompas? To mi nejak hlava nebere, k tomu je potreba si jeste koupit nejakou kapesni buzolu ne? ani ne, staci slnko ... sam som doteraz nepochopil, preco to tam strkaju, asi kvoli tomu azimutu ... ale pri dostatocne zatiahnutej oblohe alebo v noci ti ani ten lumibrite nepomoze. obcas mi to pripada ako svajciarske noze so 128 funkciami, super ale v podstate nahouno
cody Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2008 Jestli se ted nepletu, tak se postavis smerem k slunci a natosis ne na nej 12 na ciferniku. Kouknes kam jde hodinova rafika a presne mezi 12 na ciferniku a smerem kam ukazuje hodinova rafika je jih. Mozna jsme to malinko popletl, takhle jsme to pouzivali v pionyru na pochodakach. Pokud nebyl pobliz strom s lisejnikem ci ucitel s busolou
JAR0 Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Take iste mam aj ja. velmi sa mi pacia. Kupoval som v USA v kamennom obchode za 230 USD.. Neviem ci dobra kupa, ale zapacili sa mi na prvy pohlad.
JAR0 Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 sr71 napsal: jsou pěkné, za kolik se prodávají? Ja som kupil za 230 $ ale asi sa to da kupit lacnejsie cez ebay...
cody Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Herdek myslel jsem ze vlakno ozivil nekdo kdo muj navod alespon vyzkousel a overil. Alespon kdyz reagujes na hafo prispevku nejednou tak si pis kam uz jsi psal, at se to jeste nedubluje.
rinaldino Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Nejsou špatné, ale mohly by mít klasický monster kovový tah
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se