bandicoot Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Boží. Z toho cifru jde úplně ledový chlad. Tohle se povedlo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Perfektne. Aquisky som este nevidel v pokazenej farbe. Este mohli vyhodit u limitiek datumku (ako u divers).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 No paráda, tyhle se mi taky líbí a to limitky moc nemusím. Nešetři fotkama (vč. dýnka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Před hodinou, galos napsal: Perfektne. Aquisky som este nevidel v pokazenej farbe. Este mohli vyhodit u limitiek datumku (ako u divers).. Díky, já mám tendenci se neustále ztrácet v čase i prostoru, takže datum na hodinkách potřebuji:o) před 4 minutami, Radik napsal: No paráda, tyhle se mi taky líbí a to limitky moc nemusím. Nešetři fotkama (vč. dýnka) Něco jsem dal do chlubícího vlákna, a až bude čas nafotím lépe a ještě přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Super, nádhera, design a barvy parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 V 6. 5. 2020 v 19:22, bandicoot napsal: Boží. Z toho cifru jde úplně ledový chlad. Tohle se povedlo moc. Přesně, taky to na mě okamžitě evokovalo ledovy chlad, nejde lepe popsat. Mym absolutnim favoritem asi zustane clipperton, protoze ta nekonecne hluboka tmave modra je proste laska na prvni pohled, ale asi bych nemel problem obcas zahnout s baikalem chtelo by to vic obrazku na slunicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Ty vado, to vypadá moc pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Ta modrá na denním světle je neskutečná. Díky za super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crhič Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 To dýnko je skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda123 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Jsou opravdu moc pěkné asi začnu šetřit do prasátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se