paya01 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Tohle jsou moje první skutečné hodinky, koupené před čtyřmi dny, udělal jsem si radost a výlet pouze pro ně do Drážďan. Já vím, že pro spoustu z vás jsou to "jen Tissoty" a "jen quartzy", ale pro mě mají vše, co po nich chci a moc se mi líbí (Tissot Chrono XL). Tím zdá se začíná moje chronomagorství, protože to neskončilo a koukám dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Vítej mezi námi. Aby si se tu moc nerozkoukal a nezjistil, že vlastně nemají už uplně vše .. tak se tu rozjelo hodně kolegů. Jinak super výběr, každý preferuje něco jiného a hlavní je že dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 A jen tak pro zajímavost. Po čem koukáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 30. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Koukám po nějakých automatech (začínám cítit, že quartz je sice praktický, ale automat je přecijen automat) a líbí se mi nějaké pilotky s jednoduchým tradičním vzhledem a historií. Momentálně vedou Laco Augsburg 42 s černým ciferníkem. Také jsem měl pocit, že mě neberou potápky, ale Pepsi má něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Koukám po nějakých automatech (začínám cítit, že quartz je sice praktický, ale automat je přecijen automat) a líbí se mi nějaké pilotky s jednoduchým tradičním vzhledem a historií. Momentálně vedou Laco Augsburg 42 s černým ciferníkem. Také jsem měl pocit, že mě neberou potápky, ale Pepsi má něco do sebe...Tak to už teď jsi v hajzlu :-).Užij si tissoty a v klidu vybirej dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Tak ještě luminiscence po nabití UV lampou. Bohužel luminiscence se poměrně rychle vysvítí (nebo jsem slepej), za 10 minut už skoro "kde nic, tu nic". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se