cody Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Ne ze bych se chtel poustet do polemik ohledne cen Primu, to ani nahodou. Jen jsem se podival na stranky ktere maji na Chronomagu odkaz a narazil tam na nove Orliky. Cena se mi zdala nejak nizka, koukam na stranky Primu a Orlik je tam o cca 5000kc drazsi. To mi hlava nebere. Kdyby odkaz na onoho prodejce nebyl na foru, povazoval bych to za nejakou levarnu. Ale takhle... Napovi mi nekdo proc obchodnik-prekupnik ma nove Orliky o cca 5000kc?
Milil Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 cody napsal: ... Napovi mi nekdo proc obchodnik-prekupnik ma nove Orliky o cca 5000kc? Už se to tu někde řešilo. Výsledek debaty byl myslím ten, že Orlíky ti onen prodejce neprodá neb je skladem nemá a Elton mu je ani za lepší cenu nedodá. Jestli je to pravda nevím, zkus si je tam objednat
cody Odesláno 31. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Popravde zkouset se mi to nechce. Ale jestli mas pravdu tak koukam jako blazen... to jsou mi metody
Prokop Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 cody napsal: Popravde zkouset se mi to nechce. Ale jestli mas pravdu tak koukam jako blazen... to jsou mi metody Problém je v tom, že mnoho obchodníků nabízí naše hodinky bez toho, aby měli smluvně zajištěno, že jim hodinky vůbec budeme ochotni prodat. Mnoho těchto obchodníků sází na to, že přes primky natáhne zájemce na svůj web a pak jim tam prodají jiné hodinky, protože se chtě nechtě ukáže, že koupit přes ně primky nejde. Bohužel zamezit těmto obchodníkům nabízet naše zboží je velmi složité.
BUBÁK Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 PRIM napsal: Problém je v tom, že mnoho obchodníků nabízí naše hodinky bez toho, aby měli smluvně zajištěno, že jim hodinky vůbec budeme ochotni prodat. Mnoho těchto obchodníků sází na to, že přes primky natáhne zájemce na svůj web a pak jim tam prodají jiné hodinky, protože se chtě nechtě ukáže, že koupit přes ně primky nejde. Bohužel zamezit těmto obchodníkům nabízet naše zboží je velmi složité. Někteří, už nabízejí, hodinky PRIM, které snad dodají? http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/obchod/prim/ http://search.seznam.cz/?q=hodinky+PRIM&mod=f
cody Odesláno 19. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2008 PRIM napsal: Problém je v tom, že mnoho obchodníků nabízí naše hodinky bez toho, aby měli smluvně zajištěno, že jim hodinky vůbec budeme ochotni prodat. Mnoho těchto obchodníků sází na to, že přes primky natáhne zájemce na svůj web a pak jim tam prodají jiné hodinky, protože se chtě nechtě ukáže, že koupit přes ně primky nejde. Bohužel zamezit těmto obchodníkům nabízet naše zboží je velmi složité. Opozdeny dik za info.
ricous Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 (upraveno) Mám také zkušennost s "levnějšími" Orlíky na stránkách "ehodinky", jejichž cena byla pod Eltonem o 5.000,- Kč (uvedeno 28.900,- Kč, Elton 33.900,- Kč). Na můj dotaz, zda je možno Orlíky za tuto cenu zakoupit, mi přišel následující mail: "Omlouvame se, zjistili jsme chybu v oceneni hodinek Prim. Hodinky Prim Orlík 73-026-285-00-1 maji doporucenou maloobchodni cenu 33 900 Kc". Ale nabízí možnost koupě na splátky... R. Upraveno 26. srpna 2008 uživatelem ricous
VS Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 ricous napsal: Mám také zkušennost s "levnějšími" Orlíky na stránkách "ehodinky", jejichž cena byla pod Eltonem o 5.000,- Kč (uvedeno 28.900,- Kč, Elton 33.900,- Kč). Na můj dotaz, zda je možno Orlíky za tuto cenu zakoupit, mi přišel následující mail: "Omlouvame se, zjistili jsme chybu v oceneni hodinek Prim. Hodinky Prim Orlík 73-026-285-00-1 maji doporucenou maloobchodni cenu 33 900 Kc". Ale nabízí možnost koupě na splátky... R. Kurňa, hypotéka na Primky, to je vymoženost
cody Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 VS napsal: Kurňa, hypotéka na Primky, to je vymoženost Proc ne? Vzdycky kdyz ctu letaky od elektra tak me dostane splatkovy kalendar na telefon za 5000kc.
skalis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 kibi napsal: zajimave... Mr. Prim se tu prsil 1.8.08 ze jim hodinky nedoda...? Ale kibi, Prim prece nepsal, ze jim je nedoda. Psal, ze je nabizeji, aniz maji zajistenou jejich dodavku a rec byla o hodinkach za starou cenu. Ty Elton urcite nedoda a spatne uvedena cena byla chyba na strane prodejce...
skalis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 kibi napsal: tak jsem to spatne pochopil... nebo to bylo napsano dost nejasne...? kdo vi? To nebylo nic osobniho, jen mi prijde, ze tu zacina byt takova moda navazet se do primu. Priznavam, ze k tomu sam dava prostor, ale takovyhle skodoliby poznamky nikomu k nicemu nejsou...
Ondraj Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 (upraveno) skalis napsal: Ale kibi, Prim prece nepsal, ze jim je nedoda. Psal, ze je nabizeji, aniz maji zajistenou jejich dodavku a rec byla o hodinkach za starou cenu. Ty Elton urcite nedoda a spatne uvedena cena byla chyba na strane prodejce... Není pravda, několikrát zde Prim psal, že takhle nedodá. Musel by mít s prodejcem uzavřenou smlouvu, prodejce vyškolený personál pro správný prodej produktů Prim a musel by odebrat větší množství. Vlastně nedodává nikam, vše si (pro)dává sám. Žádný prodejce, který se snažil nějakou dobu prodávat neobstál. Byla tu i historka, kdy sám Prokop jako zákazník zkoušel hodinky v obchodu koupit a byl zklamán, jak málo informací byl schopen prodavač poskytnout. Asi neuměli správně podávat informace o skvělých pouzdrech a ocucaných bonbónech konkurence. Upraveno 27. srpna 2008 uživatelem Ondraj
cody Odesláno 27. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 (upraveno) Ja jsem to take nemyslel ironicky. Primu jsem fandil strasne moc, je pravda ze pote co jste me na foru uvedli do reality bych par pripominek mel. Jinak pokud bych nemusel resit finance urcite bych si nechal nejaky stary kalibr zapasovat do neceho pekneho. Budme radi ze alespon nekdo u nas hodinky produkuje (zamerne nepisu ze vyrabi) byt se nam ceny moc nezdaji. Ale stejne Primu fandim! edit: prebytecna slova Upraveno 4. září 2008 uživatelem cody
911 Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 ted jsem nasel prodavat stare (original z roku 68) Orliky na ebay. to maji fakt takovou hodnotu? tomu se mi nechce az verit. za $18.000 http://cgi.ebay.com/ORIGINAL-1968-CZECHOSL...Q2em118Q2el1247
cody Odesláno 4. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Ty hodinky se prodaji i draz. Pokud jsou prave a neni to skladacka. Ale mam pocit ze tohle uz na foru bylo. Doufam ze se nepletu, ale tyto hodinky jsou mozna ukradene clenovi fora. A prodejce je znamy filuta. Pokud jsem to spletl tak me opravte. Upraveno 4. září 2008 uživatelem cody
cody Odesláno 4. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Smankote ted vidim ze jsem prehledl jednu nulu Tahle cena je spise dobre scifi
odklizec Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Hehe tu aukci jsem videl taky. Ten kdo to tam dal ma bud parkinsona a malicko se preklepnul, nebo proste sazi na lidskou blbost?
911 Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 no tak to tam mozna zkusim puvodni Diplomaty funkcni, to je taky omezena serie. a nebudu nenazranej, chci jen $15.000 :-D
cody Odesláno 4. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2008 A je ten uz drive propiranej franta ktereho spojovali s Primovo vykradenem autem? Abych tu nekoho neocernil nepravem, to bych nerad.
INA Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 odklizec napsal: Hehe tu aukci jsem videl taky. Ten kdo to tam dal ma bud parkinsona a malicko se preklepnul, nebo proste sazi na lidskou blbost? Ne, nepreklepnul se, naopak slevnuje, puvodni prodej zacinal na 30.000,- USD viz. vlakno tady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se