Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, potřebuju udělat výprodej nějakých automatů. Jak je to podle vás nejlepší. Aukro mi připadne na nic, tam se obchodují MZI a jinej šajs a nebo tam hrnou Citizeny. Nějakej tip na dobrej krámek, kde se to dá hodit do komise? Díky za radu

Odesláno

No, ani jsi mě s tim honěnim příspěvků nepřekvapil ... Teď už jenom otevřenej inzerát a snad se ti všechny ty hodinky v podpisu prodaj, co říkáš?!? ;)

Snad nečekáš, že jsme tady nějaký pitomci ... B)

Odesláno
Chlapi, potřebuju udělat výprodej nějakých automatů. Jak je to podle vás nejlepší. Aukro mi připadne na nic, tam se obchodují MZI a jinej šajs a nebo tam hrnou Citizeny. Nějakej tip na dobrej krámek, kde se to dá hodit do komise? Díky za radu

Soudě podle počtu zajímavých příspěvků za "chvíli" to budeš moct hodit na prodej sem už zítra, ne?

Jinak jsem si všimnul v sekci "Co je kde na prodej", že by se bazar na Nekázance v Praze mohl na hodinky i specializovat. Proč to nezkusíš tam?

• Po roku...
Odesláno

obnovuju tohle vlakno, nechce se mi zakladat dalsi, jen takovy skromny dotaz -koukam ted na prodejni forum, hemzi se to tam samejma znackama a prodeje nejak vaznou - cim to? jedny iwc se tam prodavaj uz mesic, druhy to samy, herculesy furt nekdo chtel ted nic... jen me to ponekud zarazi. je to dusledek krize? lidi spori? nebo je trh presycen?

Návštěvník Tada
Odesláno
obnovuju tohle vlakno, nechce se mi zakladat dalsi, jen takovy skromny dotaz -koukam ted na prodejni forum, hemzi se to tam samejma znackama a prodeje nejak vaznou - cim to? jedny iwc se tam prodavaj uz mesic, druhy to samy, herculesy furt nekdo chtel ted nic... jen me to ponekud zarazi. je to dusledek krize? lidi spori? nebo je trh presycen?

Nebo jen prostě nemaj po vánocích prachy.

Odesláno (upraveno)

Je te jen takový pocit, ale připadá mně, že hodinky s cenou nad 40 000,- Kč jsou na fóru čím dál hůř prodejný. Nevím čím to je, ale dřív to vypadalo tak, že se objevil nějakej kousek a v podstatě záleželo jen na rozumný ceně a byl brzo pryč. Dnes se objeví dobrý hodinky, cena je taky rozumná (i méně než 2/3 pořizovací ceny za nový hodinky zvučnýho jména) a stejně tady většina inzerátů zůstává ležet... Možným vysvětlením může být fakt, že ačkoli se počet členů v podstatě zmnohonásobil, jádro lidí, ochotných kupovat dražší hodinky, zůstalo +/- stejný. A takhle malá skupina se přirozeně rychleji nasytí, případně už má za ty roky trochu vyprofilovanější vkus a už nekupuje hodinky jen proto, že jsou objektivně dobrý, ale zohledňuje ještě svou, pocitovou stránku. A nebo fakt lidi víc hlídaj výdaje... Nevím.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)

tado jasny, ale vem si, ze treba ty aqua chrona od fazera sou za tu cenu naprosto za pusu - levnejsi nez na ebay - jenze trebas ja mam tak plnou staj, ze musim spis taky neco pustit, ted sem jeste koupil IWC davinci...

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Není to prostě tak, že při silném ekonomickém růstu 2008- se někteří lidé "naučili" kupovat hodinky, přišli tomu, na chuť, ale už se nasytili. Jinak řečeno počet lidí v Česku a na Slovensku stagnuje, zatímco na trh jsou dodávány stále nové hodinky. Kdo to má všechno nosit? :)

Odesláno

Myslim, ze za to muzou vanoce.

Nemyslim ze ti, co tu casto kupuji a prodavaji jsou nasyceni. Posilhavani po hodinkach druhych a cekani na jejich prodej bude fungovat dal. Navic si myslim, ze i lide co se o hodinky zajimaji kratsi dobu si budou posouvat latku a kupovat zajimavejsi kousky. Leden je proste mrtvej. Nez jsem den pred vanoci koupil moje posledni hodinky, chrono fliegery od Fortisu, taky me napadlo pockat, co tady bude k mani po novem roce. A pravdou je, ze se tady zjevilo nekolik peknych veci. Speedy, ktery mi nekde hluboko v hlave lezi uz dlouho atd. Nebo Herkulesky, kdyz tu byly k videni pred casem, nic mi nerikaly, ale ted se mi libi.

Odesláno

Můj dojem z toho je, že jsme tady malý "trh", lidí pořizujících si hodinky střední třídy tady moc není a jak tak sleduju, většina z nich si už prošla takovou tu fázi objevování a hledání a teď postoupila ke svým finálním hodinkám. No a tak po sobě nechali skupinku "přechodných" hodinek.

Odesláno
Můj dojem z toho je, že jsme tady malý "trh", lidí pořizujících si hodinky střední třídy tady moc není a jak tak sleduju, většina z nich si už prošla takovou tu fázi objevování a hledání a teď postoupila ke svým finálním hodinkám. No a tak po sobě nechali skupinku "přechodných" hodinek.

Spousta sirotků :)

Odesláno

K honění příspěvků, je to pravda, já jsem slabý honič, jsem spíš čtenář. Pravda je i to další, další hodinky si koupím, stále tu brouzdám a hledám dobrou příležitost. Po přečtení snad tisíců příspěvků mám už jiný záběr a levné hodinky nechci, mám "zatím" Hamiltony a jsem moc spokojený. Přestup do vyšší ligy mě čeká letos, moc se těším.

Odesláno

finalni hodinky? :) to snad ani neexistuje...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...