Davidofs.cz Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Zdravím všechny, mám menší problém s Mido multifort chronograph day date se strojkem 7750. Nějak se mi zasekl ukazatel data, takže se nepřeklápí. Teď přemýšlím co s tím? Jedná se o téměř nové hodinky, ale záruku nemůžu uplatnit. Je to můj první automatický chronograf a netuším, zda-li se to dá nějak vlastnoručně opravit, případně mám-li zajít do nějakého servisu v Plzni, kde bydlím, aby to opravili na místě a nikam neposílali, nebo se domlouvat s autorizovaným servisem? Někde jsem četl, že na Mido tu je v ČR jen Hanák Brno. Nebo by to byl schopen opravit tady na fóru někdo? Díky za postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Hod to do Pražské hodinářství. V Plzni ti to nikdo neopraví. Pravděpodobně máš zlomený zub na překlápění data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 s kal 7750 bych radši volil někoho jinýho. třeba člena jménem Valjoux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 že Ty si nastavoval datum někdy večer ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 28. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 díky za rady, vypadá to, že se to dalo dohromady samo, už to jde nařizovat, teď ještě budu sledovat, zda-li samo překlápí. Holt dobrej strojek, opraví se sám. Hrabal jsem se do toho zrovna v době, kdy se to začalo překlápět, to se asi nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Nastavit datum jde pořád, ale sám asi nepřeklopí - zejména pokud jsi "do toho hrabal" mezi 20:00 a 3:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Každopádně pokud jsi používal rychlo posuv mezi 21-3 hodinou je možné rozhození a bude potřeba servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Už jste někdo viděl a třeba zkoušel tyhle chrona v titanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se