Lisky Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Na fotkach je to tlačítko. Tak neviem. Iba ak su to staršie fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 14 hodinami, t2 napsal: Narazil jsem na limit svého otvíráku na screwbacky. Je prostě malý. Nedokáže dostatečně rozevřít úchopy. Je to laciná čína, ale zvládl jsem s ním zatím všechny svoje kousky. Až teď ne. Narazil jsem, když jsem chtěl otevřít Casio DEP 510. Budu muset koupit nový otvírák. Máte někdo nápad kde vybrat? Omlouvám se, že přímo konkrétní neporadím. Už se mi to taky stalo, tuším že u jedněch Pulsarů. Klasicky používám nějaký "tříchapadlový" čínský otvírák, něco jako tenhle, a už taky nešel dostatečně rozevřít. Nakonec jsem někde v šuplících vyhrabal nějaký starý ošoupaný "dvouzubý", jen taková ta tyčka se dvěma hroty (takový, údajně max 42 mm). Ten nakonec šel rozevřít dostatečně, protože lze chytit do jakýchkoliv dvou zářezů dýnka. Sice ty dva zuby hrozí více vyskočením při větším krouťáku, ale v nouzi to nakonec pomohlo. Je ale potřeba dávat hodně bacha a je to prostě dost "na prasáka". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Taky mám obyč otvírák z Číny a taky se mi stalo, že mi nestačil. Vím, že je to hodně velká prasárna a snad se mi nebudete smát, ale pomohl jsem si už několikrát starou ocelovou šuplérou. Samozřejmě je při otevírání důležité vyvíjet dostatečný tlak, aby čelisti nesjely a nešlo k poškrábání dýnka, ba co víc, ke zranění. Tak třeba ti to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Na také ťažké prípady mám zabrúsené staré, mocné ploché klleštiky. Zatial sa mi nestalo že by sklamali. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Fungujou u obycejny nuzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Trapim sa s jednym Swiss modulom. Nedari sa mi ho rozchodit. Poznate ho niekto? V akych modeloch by som ho nasiel, popripade ci sa niekomu nevala funkcny doma. Moze byt aj bez displeja. Modul je zvlastny tym, ze ma zvukovu membranu naletovanu priamo na module. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Tyto me trosku zlobi.jeden segment nesviti kdyz ma a sviti kdyz nema... Nekdy pri zmacknuti tlacitek zhasnou,ale pak nabehnou a ukazuji normalne. Jeste je jednou rozeberu No a nejakej napad cim nahradit cernou sedrenou barvu z tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Ma byt 31 a 29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Neviem či to opraviš. Mne to robia jedny Casia. Našťastie len den v tyždni, čas ukazuju správne. Podla mňa chyba čipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 19 hours ago, Lisky said: Neviem či to opraviš. Mne to robia jedny Casia. Našťastie len den v tyždni, čas ukazuju správne. Podla mňa chyba čipu. Hm, rád by som sa na také hodinky pozrel. Chcelo by sa ti zapožičať mi ich na inšpekciu? Samozrejme, pokiaľ nie sú pre teba príliš vzácne, že ich nechceš dať z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 13 minutami, MilanBAsk napsal: Hm, rád by som sa na také hodinky pozrel. Chcelo by sa ti zapožičať mi ich na inšpekciu? Samozrejme, pokiaľ nie sú pre teba príliš vzácne, že ich nechceš dať z ruky. Vzacne nie su, ale mi to nevadí. Miesto SA a SU čo je sobota a nedela pišu 6A a 6U. Inak všetko ok. Dik za ponuku, podla mňa to nestoji za námahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Ten segment, ktorý je pri SA a SU navyše, je viditeľný aj pri TU a TH? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Nie. Robí to len SA SU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Tyhle moduly to dělají všechny. Mám jich fůru. V modu nařizování je to u některých OK. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Zdravim páni. Trochu som sa trápil s hodinkami Seiko a127. Klasika, odpadnutý nitovaný kontakt v priestore batérie. Vyriešene navrtanim dierky 0,6mm vrtakom a malou skrutkou asi z Casia. To ale nebolo všetko, síce kontakt bol ok, prenašal napätie na plošak, ale hodiny mŕtve. Tak som pátral ďalej. Svetlo bolo nefunkčné, čomu som nevenoval pozornosť. Chyba. Zrejme to svetlo (mala žiarovka) funguje aj ako malý odpor v obvode, alebo prepojenie nejakých kontaktov. Keď som to prepojil tenučkým drôtikom(ako vlas) hodinky nabehli. Tak možno som týmto pomohol. Fotky dám neskôr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Asi mi umřely Radianty. Zobrazují běžící stopky a nejdou zastavit ani přehodit na zobrazení času. Zkusil jsem z nich odebrat baterky a dát je po chvíli znovu, ale bez úspěchu. Máte někdo takovou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října (upraveno) Aj si odmeral tie batérie? Či už nie sú slabé. Upraveno 19. října uživatelem Lisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Takova blbost,nemuze byt jen stale stacene tlacitko stopek,nebo primo skrat na desce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Tlačítka se tváří mechanicky ok. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak to zkusím ještě jednou s modulem venku. To jsem si nějak neuvědomil. Baterky jsem neměřil, ale můžu je změřit. Popřípadě je zkusit v jiných hodinkách, ale display se nezdál být slabý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se