Lisky Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 39 minutami, Chinasky napsal: Nakoniec sa mi ozval MilanzBaSk a pomohol. Profik kazdym coulom a k tomu normalny, az skromny chalan. V dnesnej dobe nevidane. Az by som napisal ze z dob analogovych, vzhladom na sekciu ale nevhodny koment. A este sused tu hla za tratou . Dakujem a vrelo doporucejem Super. Tiež mi ponúkol pomoc s jednými hodinkami. Škoda že je ďaleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 3 hours ago, Chinasky said: Nakoniec sa mi ozval MilanzBaSk a pomohol. Profik kazdym coulom a k tomu normalny, az skromny chalan. V dnesnej dobe nevidane. Az by som napisal ze z dob analogovych, vzhladom na sekciu ale nevhodny koment. A este sused tu hla za tratou . Dakujem a vrelo doporucejem Dakujem, rad som pomohol Aj nabuduce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Ukaz vysledok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 2 hours ago, Harwey said: Ukaz vysledok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 (upraveno) Z pol metra su ako nove Upraveno 13. listopadu 2023 uživatelem Chinasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Výměna baterie LR 41.. a hra světel a modré barvy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 (upraveno) Legenda nelhala, krvácející displej lze opravit... alespoň částečně... Koupil jsem za pár stovek Casio A201 s evidentně kaput displejem s úmyslem vyzkoušet metodu "vytlačování" která je popsaná zde na videu: Zapomněl jsem postup lépe zdokumentovat, tak postnu jen foto před, ještě přímo od prodejce a mé foto s výsledkem. Je to první pokus a po zopakování věřím, že se výsledek ještě zlepší. Je třeba postupovat opatrně a trpělivě. Výsledek není dokonalý, nicméně jak je vidět z fotografií i z displeje který je prakticky nepoužitelný, se dá udělat funkční. U menšího krvácení může být výsledek perfektní. Upraveno 22. února 2024 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 V 22. 2. 2024 v 12:51, Kristian.nov napsal: Legenda nelhala, krvácející displej lze opravit... alespoň částečně... Koupil jsem za pár stovek Casio A201 s evidentně kaput displejem s úmyslem vyzkoušet metodu "vytlačování" která je popsaná zde na videu: Zapomněl jsem postup lépe zdokumentovat, tak postnu jen foto před, ještě přímo od prodejce a mé foto s výsledkem. Je to první pokus a po zopakování věřím, že se výsledek ještě zlepší. Je třeba postupovat opatrně a trpělivě. Výsledek není dokonalý, nicméně jak je vidět z fotografií i z displeje který je prakticky nepoužitelný, se dá udělat funkční. U menšího krvácení může být výsledek perfektní. Celkom dobrý výsledok, teraz sú aspoň funkčné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Kontrolní otázka: kdo pozná, z čeho to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Citizen kalkulator? Len tipujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Tak to je moc pěkný stroječek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Taky bych to viděl na Citizen calculatory, na prostřední (počtem funkcí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 1 minutou, t2 napsal: Taky bych to viděl na Citizen calculatory, na prostřední (počtem funkcí). Přesně tak, prostřední 49-9315. A teď co s tim vyhnilým mínus kontaktem? Gombo by asi poradil vodivý lak, ale nevim, jakou to má konzistenci, jestli by se to dostalo do té dírky, odkud je pravděpodobně proud veden dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 24 minutami, casiotron napsal: Přesně tak, prostřední 49-9315. A teď co s tim vyhnilým mínus kontaktem? Gombo by asi poradil vodivý lak, ale nevim, jakou to má konzistenci, jestli by se to dostalo do té dírky, odkud je pravděpodobně proud veden dál... Možno somarina, ale neda sa prepchať tou dierkou tenký drôtik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Nalepit mosaznou folii a prohodit skrz dirku dratek k folii pripajet a ztruhy strany kdyz se nechytne cin,tak bych dal vodivo barvu.At se podari oprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Před hodinou, Lisky napsal: Možno somarina, ale neda sa prepchať tou dierkou tenký drôtik? Dirka není skrz, v takové hloubce se nic nechytne, neudrží..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Myslim,ze ta keramicka desticka je derava skrz a jen je zalita tim kovem,co je naparenej jako vodivy cesticky.Tedy bud to zkusit provrtat,nebo:pouzit lakovanej drat treba z trafa,ten vterinakem pristehovat k desce,kde nebude vadit dalsim komponentum a pouzit dirky co jsou evidentne skrz a najit vhodne misto k napajeni.vyresit to jde a tako veda to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 2 hodinami, casiotron napsal: Dirka není skrz, v takové hloubce se nic nechytne, neudrží..... Je pravda že niektoré moduly majú plošne spoje aj vo vnútri. Už som mal taký a opraviť to je ťažké. Možno skúsiť ihlou tam "napchať" ten vodivý lak, hádam to chytí kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Narazil jsem na limit svého otvíráku na screwbacky. Je prostě malý. Nedokáže dostatečně rozevřít úchopy. Je to laciná čína, ale zvládl jsem s ním zatím všechny svoje kousky. Až teď ne. Narazil jsem, když jsem chtěl otevřít Casio DEP 510. Budu muset koupit nový otvírák. Máte někdo nápad kde vybrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Ahoj vespolek. Nepomohl by mi nekdo, prosim, se zdrojem na nahradni dily pro Seiko? Ztratil jsem prave horni tlacitko a nejsem schopny najit zdroj, kde ho sehnat. Teda mohl bych asi koupit cele dalsi podobne na dily, ale spis zatim koukam po moznosti sehnat samotny knoflik. Seiko quartz LLC A159 - viz fotky (doufam, ze nebudou nejak obludne velke, pisu z mobilu). Predem velice dekuji za pomoc. Lukas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se