t2 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Tak baterky jsem obě proměřil a jsou kaput, takže budu muset dál bádat až seženu nové. Mám ale ještě jednu záležitost: Casio WV 58A. Koupil jsem je kdysy v bazaru a kupodivu šlapaly ok. Po výměně baterky už nechytaly signál. A teď přestaly pípat a svítit. Otevřel jsem je a udělal AC ale nepomohlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Možná blbá otázka, ale měřil jsi napětí i u této baterky (CR1620)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Tiež som to chcel napisať. Ja meriam aj nové batérie, aspoň na 100% vylučim túto chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Je tam 2016 a ne neměřil. Když docházela minule tak toto se nestávalo. Používám je jako domácí stopky "na stole" jako měřič času jsou už pro mě mrtvé dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Na proměření baterií používám kalkulačku Casio UC-100 battery checker. Rychlejší než vytahovat měřák. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října To šikovný vercajk, vůbec jsem netušil, že něco takového Casio vyrábělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Parádní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Super Ani já jsem netušil, že Casio něco takového vyrábělo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Koupil jsem ji na buyee.jp před několika lety za 700 yenů. To bylo asi 5$ + pošta. Teď už jsem ji tam ale neviděl a na ebay je mnohem dražší. Ale sehnat se pořád dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října V 23. 10. 2024 v 7:51, Hantronix napsal: Koupil jsem ji na buyee.jp před několika lety za 700 yenů. To bylo asi 5$ + pošta. Teď už jsem ji tam ale neviděl a na ebay je mnohem dražší. Ale sehnat se pořád dá. Ty jo, šikovná věcička . No a protože mi v těchto dnech na Buyee končí bezplatné uskladnění a jedna byla zrovna v nabídce, tak to byl ideální adept k doplnění balíčku . @Hantronix díky za tip! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Není za co. A teď jsem se díval, že jsou tam další dvě na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu tiez musim mat vsetko:) dik za tip troska negativum je, ze postovne z JP vyslo na 13.5 EUR 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu A my jsme k tomu ještě ve spolupráci s @akai přidali teploměr, ať je to komplet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Presne tak, kduz uz merit tak proc ne i teplotu... -nedelali jeste nejake meridlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu UC-100 – battery tester UC-110 – teploměr UC-120 – měřák ultrafialového záření UC-300/360/365... - univerzální kalendář UC – 500 – s měřákem "kvality vzduchu" UC-700 - tenká karta s kalendářem atd. zdroj: https://casio.ledudu.com/pockets.asp?menu=1&lg=eng Tam toho je, to by jeden nevěřil... A nebo pak i tady: http://www.calcuseum.com/LISTINGS/CALCUSEUM_Listing_U_Calcs.htm 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se