Bells Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jo SDGM jsou čarokrásné, modré úplně nej, ale ty sehnat není zrovna nejjednodušší a když už ano, tak ta cena...ty máš teda double černých a bílých jo? Po bílých občas pokukuju, že bych je prubnul, ale taky jich není zrovna moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 libi se mi slovo carokrasne .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Líbí se mi je vlastnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Hodím něco i sem, více pak přímo u mě ve vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 V 28. 4. 2020 v 15:05, Bells napsal: Líbí se mi je vlastnit Rozšířit Přesný... já si už tolikrát říkal, proč si je nechávám, vždyť je tak často nenosím... a tohle to přesně vystihuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atewa Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 V 21. 2. 2020 v 11:55, farkyostrava napsal: Mi tam sedí, onyx zasazený v korunce ... no kdo to má ? např. Cartiery Tanky a kdo na to brble ? nikdo :-), dává to velmi zajímavý look, posouvá to hodinky jako fakt už k pánskému šperku, ale je to dizajn a na ten má každý svoje oko že... na fotkách vypadá, že to je nějaký obr ( ten onyx), nicméně v reálu je mrňavý... Rozšířit Přesně. Já jej mám taky na svých SARX 045 a sedí tam luxusně. Dokonce bych řekl že je to i decentní prvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Musím přiznat, že jsem vůbec nečekal, že mě až tak chytnou a zatím je skoro ani nesundavám. Skvělé daily watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Tak se také hlásím ke spokojeným majitelům těchto paradnich hodinek. Před nákupem jsem si toto téma pročítal a fakt jsou boží Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Oživuji téma a také hlásím, že mě ty hodinky moc baví. Ciferník, OK, je velmi pěkný, ale to pouzdro! To je pro mě na nich to nej. Ten tvar a střídání leštěných a broušených ploch, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se