Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 3. 7. 2026 v 15:00, Cynique napsal:

Tohle je naopak velmi pěkné. Jednotná a jasná myšlenka, čisté provedení. Líbí se mi, jak Robot na společném základu umí postavit originální limitky. Tohle je jedna z těch povedených, dle mého. 

Uff, tady na mě působí jako disproporční cibule, navíc co je ta datumovka? 🧐

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

@FRV OPRAVA: myslel jsem, že GH Pupp mají pouzdro z řady Aplos. Tak ne, je to pouzdro z řady Graphic Sutnar, které má 42 mm. I to ale umí sednout překvapivě dobře. Zkoušel jsem a nebylo to na mém úzkém kloubu neúnosné. Chce to vyzkoušet. Fotka zeshora může mást, navíc pokud jsou kvůli fotce vytažené až k zápěstnímu kloubu. Butik v Praze v Maiselově můžu doporučit. Jsou moc ochotní. 

Datumovka typu "průstřel" je věc vkusu. Mě ta na mých Spectra Blue na pozici "4:30" baví a tady se mi taky líbí 🙂 
aW1nOi8vMjAyNi8wMy8yOC81OTM4ZDMyNi01Nzk3LTQ5N2EtYjA5MC0yZjI5YTc4NTMxYmMuanBn.jpg

Upraveno uživatelem Cynique
Odesláno

@Cynique tohle jsou taky 42mm? Vypadají o dost lépe. Té původní fotce asi moc nepomáhají odlesky na cifru. 

Ad datumovka: tam me spíš rozesmalo, že se na fotku na oficiálním kanálu dostalo preklapejici se datum nebo co. Je tam "8 2". 🤨

Odesláno

@FRV Ne ne, Spectra Blue mají právě pouzdro z řady Aplos, takže 39 mm.

Vidíš, té datumovky jsem si nevšiml, blbě vidím na blízko. No, evidentně si to nepohlídali a cvakli to někde na pařbě před půlnocí 😄 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Oceňuji nápad a hlavně ta korunka je vtipný detail 🤩, ale celkově to není moje krevní skupina 😐

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...