Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Spectra Blue is dead. Long live Spectra Silver & Spectra Anthracite!

https://www.robot-watch.com/en/watches/spectra/

Za sebe nicméně říkám, že Spectra Blue jsou pořád z téhle řady s náskokem nejhezčí model. Dýnko se mi ale u této nové varianty líbí víc. Člověk si minimálně víc užije ten vtípek se slovem "Robot" ve vlajkové abecedě.  A ten strojek (LJP) taky vypadá hezky. 
ROBOT-Spectra-Silver_orez-1920x2094.jpgROBOT-Spectra-Anthracite_orez-1920x2094.jpg

Spectra-zadni_2026-1920x2560.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Neříkalo se u premiéry modelu Robotic One, že nebude možnost jakékoli kustomizace? Mno, tak asi už to neplatí. 🤔
Tak proč ne... Každopádně musím uznat, že Robot Rákosníček, brčálově zelený jako Orlík v létě, se fakt povedl 👏👍

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, Harwey napsal:

mne sa to nepaci. prvotne tri farby boli ok, toto uz je moc

Tak je to jen jeden indidualni kus. Tak proč ne. Jinak asi souhlas, že by Robotic One neměl sklounout do X barevných variant/limitek nebo právě spoustě  custom předělávkám. 

Zelenym hodinkami jsem nikdy nepropadl, ale tahle zelená mě baví. Asi podobně jako žabáci Oris Kermit. 

Každopádně případné barevné divočiny, bych si uměl představit u budoucích tříruček v novém robotím stylu od Marcuse Eilingera. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Upřímně mi značka Robot začíná být sympatická. Energii, jakou věnovali do PR blábolů l, začali věnovat ucelené kolekci, která má hlavu a patu? Super změna - tomuhle fakt fandím. Jsem zvědavý, kam se posunou, ale líbí se mi to moc 👍

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Pri modely Robot One mi tá cena príde dosť na hrane , ale šiel by som do nich páčia sa mi . Tu pri modely Artisan mi už cena príde celkom prepálená ..........ale samozrejme platí to čo pri každom tovare, svojho kupca si to nájde je to len otázka peňazí 😉

Upraveno uživatelem rado74
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...