Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsi opravdu důležitou součástí a moc si toho vážím. Tak jako všech dalších. Tohle by bez tebe a mnoho dalších nešlo. 

Odesláno

Slova jako founder a CEO zní hezky ale realita je někdy trochu jinde 😀

Přeji všem členům hezký víkend. 

20250822_151150.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

I nepovedené díly se dají ještě použít. Nepovedená dýnka z testování formy jsem použil na vychytání tampontisku. Teď už všechno půjde do odpadu. 

20250822_140428.jpg

• Like 2
Odesláno
před 4 hodinami, Czechgun napsal:

I nepovedené díly se dají ještě použít. Nepovedená dýnka z testování formy jsem použil na vychytání tampontisku. Teď už všechno půjde do odpadu. 

20250822_140428.jpg

Zalít epoxidem 😉 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Šly by z toho v epoxidu udělat fajn nástěnné hodiny do dílny, koupit nějaký genericky strojek, škoda takový kus práce vyhodit🙃.

• Like 4
Odesláno

Ahoj, do konce týdne budu posílat informativní email ohledně barvy datumovky. U ciferníku došlo k zpoždění o týden kvůli problémům s formou ( už vyřešeno a právě jsou ciferniky ve výrobě). Ihned pak pošlu email i k ciferníkům. 

Tento týden připravujeme do dýnka kontakty na baterii. A aby to bylo udělané pořádně samozřejmě je pozlatíme. Vůbec netuším jak to půjde ale vybavení máme asi komplet 😀

20250826_124833.jpg

• Like 1
Odesláno

No není to nádhera? 🙂 zásilka přímo od výrobce. Můžete přemýšlet jestli bílou nebo černou datumovku. 

20250826_152238.jpg

20250826_152613.jpg

20250826_153620.jpg

• Like 3
Odesláno

Trochu nečekaně jsem musel řešit výpadek hlavního dodavatele soustružených dílů kvůli závadě na stroji a už jsem začínal být nervózní. Tenhle díl se musí vyzkoušet a není úplně jednoduchý na výrobu. A samozřejmě se do toho nikomu moc nechtělo. Naštěstí už je mašina opravená a vzorky jsou na cestě k nám. 

IMG-20250827-WA0010.jpg

Odesláno
před 22 minutami, Czechgun napsal:

Trochu nečekaně jsem musel řešit výpadek hlavního dodavatele soustružených dílů kvůli závadě na stroji a už jsem začínal být nervózní. Tenhle díl se musí vyzkoušet a není úplně jednoduchý na výrobu. A samozřejmě se do toho nikomu moc nechtělo. Naštěstí už je mašina opravená a vzorky jsou na cestě k nám. 

IMG-20250827-WA0010.jpg

Mě by zajímalo jak vypadají ty hodinky zkreslené do všech výkresů. To musí být velká paráda. Kolik k nim máš výkresů? 

Odesláno
před 12 hodinami, Beardedscape napsal:

Mě by zajímalo jak vypadají ty hodinky zkreslené do všech výkresů. To musí být velká paráda. Kolik k nim máš výkresů? 

Je toho docela dost. Není to jen o samotných hodinkách. Je to taky spousta přípravků na výrobu a montáž. 

Odesláno

Všem z Hithit kampaně jsem odeslal e-mail ohledně volby barevného provedení datumového věnce. Podívejte se prosím na svůj e-mail a dejte mi vědět, která varianta se vám líbí. 🙂

20250828_080412.jpg

Odesláno

Co vlastně znamená označení Swiss Made? Podle mě už skoro nic. Když objednávám strojky, vždy beru provedení označené jako Swiss Made. Je to poznat na první pohled – strojek je zlacený, má uložení na kamenech a stojí dvojnásobek toho, co varianta Swiss Parts (nezlacená a bez kamenů).

Jenže nedávno mi volala paní z FedExu s tím, že uvádím, že je vše ze Švýcarska, ale některé položky jsou z Thajska. Docela mě to překvapilo – a měla pravdu. Datové věnce jsou opravdu vyrobené v Thajsku.

Je to trochu zklamání a chtěl bych upřímně vědět kolik věcí se skutečně dělá ve švýcarsku na hodinkách s označením swiss made...

20250828_094327.jpg

Odesláno

datumove vence nemusia spadat do komplexneho oznacenia swiss made

Označenie „Swiss Made“ je chránené švajčiarskym zákonom a nesie so sebou prísne pravidlá. Aby hodinky mohli niesť tento prestížny nápis, musia spĺňať tieto podmienky: Minimálne 60 % výrobnej hodnoty musí pochádzať zo Švajčiarska. Technické vývojové práce musia byť realizované vo Švajčiarsku.

• Like 2
Odesláno
Před hodinou, Harwey napsal:

datumove vence nemusia spadat do komplexneho oznacenia swiss made

Označenie „Swiss Made“ je chránené švajčiarskym zákonom a nesie so sebou prísne pravidlá. Aby hodinky mohli niesť tento prestížny nápis, musia spĺňať tieto podmienky: Minimálne 60 % výrobnej hodnoty musí pochádzať zo Švajčiarska. Technické vývojové práce musia byť realizované vo Švajčiarsku.

Přesně, ta hodnota je klíčová. Když si vezmeš kolik stojí hodina švýcarského času, nemám velké ideály. 

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...