PBone Odesláno pondělí v 05:41 Nahlásit Odesláno pondělí v 05:41 Fajn, paráda,.. a co řemínek a přezka, to jsme ještě vlastně vůbec neviděli. Bude nějaký standardní NATO nebo vlastní PROVOKE ? Díky
Czechgun Odesláno pondělí v 09:15 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 09:15 před 3 hodinami, PBone napsal: Fajn, paráda,.. a co řemínek a přezka, to jsme ještě vlastně vůbec neviděli. Bude nějaký standardní NATO nebo vlastní PROVOKE ? Díky Ahoj, k hodinkám bude NATO, jeden silikonový a připravujeme i vlastní řemínek se super sponou ale ten prostě můžu naplno řešit až se rozjede montáž hodinek. Ten řemínek před sebou stále hrnu protože už na něj nemám kapacitu
Czechgun Odesláno pondělí v 10:36 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 10:36 Ještě doplním info ohledně barvy lunety pro ty co mají objednané hodinky s více lunetami. Právě čekáme na dodání materiálu a pak hned uděláme polotovary. Foto dám jako vždy sem a také pošlu mail.
Czechgun Odesláno pondělí v 12:42 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 12:42 před 2 hodinami, PBone napsal: Okey, super, díky za info Zrovna mi přišel balík z Anglie. Tyhle silikonové jsou ideální. Příjemný materiál, systém výměny jako na Garmin. Poměr cena/kvalita je perfektní. Zcela upřímně kupují je v Anglii ale kdo je skutečně vyrábí netuším.
Czechgun Odesláno pondělí v 13:32 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 13:32 Někdy v červenci jsem se bavil s kolegou a říkáme si: Krabičky nebudeme tisknout a rozhodně nebudeme potřebovat farmu 3D tiskáren. No tak krabičky tiskneme (jsou boží) a farmu máme taky. Čtvrtá tiskárna je na cestě 1
Z. Paul Odesláno pondělí v 16:26 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:26 před 3 hodinami, Czechgun napsal: Zrovna mi přišel balík z Anglie. Tyhle silikonové jsou ideální. Příjemný materiál, systém výměny jako na Garmin. Poměr cena/kvalita je perfektní. Zcela upřímně kupují je v Anglii ale kdo je skutečně vyrábí netuším. Zcela upřímně - je to aliexpress/temu. Mam jich několik (10+) a dlouhodová kvalita až na vyjímky bídná. Rád bych se pletl, ale přesně v tomto balení i se šroubováčky (které pro quickfix nepotřebuješ). Z mých postřehů - černění na černěných prvcích se klasicky ošoupe, ošoupe se i spodní strana řemínku “dohladka” z kancldivingu. Problém s uchycením (quickfix) jsem neměl - nikdy se řemínek neuvolnil, ale je třeba při nandání dobře zkontrolovat pořádné zacvaknutí. Hodnotím je z fotky, snad se pletu
Czechgun Odesláno pondělí v 17:07 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 17:07 (upraveno) @Z. Paul Tyhle právě nemají černění protože ty kde jsou kovové díly černé jsem měl taky a to bylo špatný. Taky si myslím že to bude Čína to je celkem jasný. Jednu dobu jsem vyzkoušel opravdu dost různých prodejců a tyhle vychází nejlépe. To samé i s NATO řemínky. Dlouho mi trvalo než jsem našel dobrého prodejce. Jo a ty šroubováky jsou tam vlastně vtipné vůbec nevím proč je tam dávají Upraveno pondělí v 17:08 uživatelem Czechgun
Beardedscape Odesláno pondělí v 17:34 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:34 @Czechgun Do kdy je Jirko deadline na tu volbu ciferníků? Jsem už poslední kdo ještě neodepsal ?
Czechgun Odesláno úterý v 09:32 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 09:32 před 15 hodinami, Beardedscape napsal: @Czechgun Do kdy je Jirko deadline na tu volbu ciferníků? Jsem už poslední kdo ještě neodepsal ? Až to přijde na nebudu u tebe vědět zavolám 1
Czechgun Odesláno úterý v 09:33 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 09:33 Máme naplněné první hodinky olejem! Osm měsíců práce, dřiny, neúspěchů, plánování a každodenního boje. Drobné dílčí úspěchy, které nakonec vyústily v klíčový okamžik celého projektu. První naplněné hodinky. Je to chvíle, o které jsem před rokem jen snil — posunout projekt PROVOKE na další úroveň. A vybral jsem si těžkou cestu. Dnes ale můžu říct jedno: stálo to za to. PROVOKE HYDRO TRITIUM jsou první hodinky na světě, které kombinují olejovou náplň a tritiové trubice. Je to milník nejen pro mě, ale i ve světovém měřítku. Tenhle projekt není jen o mně. Je o českém řemesle, o lidech, kteří se nebojí vystoupit ze své komfortní zóny. A hlavně o vás – o všech, kdo mi dali důvěru a podpořili mě. Dnes je to o radosti. O okamžiku, kdy se po měsících práce povedlo něco výjimečného. Jsem hrdý. Protože tohle je výsledek dvaceti let zkušeností a jedné velké vize. Děkuju vám. Bez vás by tohle nikdy nebylo možné. 11 4
papun Odesláno úterý v 11:15 Nahlásit Odesláno úterý v 11:15 Co tak nějaké to video, ať se pokocháme. Nenechávej si to pro sebe. Je to krásné. 1
Czechgun Odesláno úterý v 11:20 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 11:20 před 4 minutami, papun napsal: Co tak nějaké to video, ať se pokocháme. Nenechávej si to pro sebe. Je to krásné. Video udělám až budou s lunetou a komplet hotové. Původně jsem si říkal že je už neukážu dokud nebudou na 100% hotové ale nevydržel jsem to 1 2
Harwey Odesláno úterý v 13:36 Nahlásit Odesláno úterý v 13:36 nechces este dokupit kym je black friday?:)
Czechgun Odesláno úterý v 13:42 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 13:42 před 3 minutami, Harwey napsal: nechces este dokupit kym je black friday?:) Ještě mám jednu na cestě na českých obchodech je teď do 14 000. Čtyři mi bohatě stačí už na další ani nemám místo. Starou A1 už jsem musel dát pryč.
Backgramond Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami Prosím tě, jak to teda vidíš termínově. Stihneme dostat hodinky aspoň do vánoc? A k těm barevným lunetám - půjdou doobjednat i pro ty, kteří si je nevzali na hithitu? Dík 1
tikzot Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Ahoj, chtěl bych se zeptat/požádat, je možné prosím zaslat sem fotky obou variant DATE/NODATE s Lunetou, a také různými barvami ručiček.? Jestli jsem to přehlédl, tak se omlouvám. Dost by mi to ulehčilo výběr a myslím že nebudu sám Moc děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se