straspol Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Taky na to dost čumim... přijde mi neadekvátní zadržování při kterém asistuje banda policajtů a čtyřicetiminutová pacifikace po které chlápek vypustí duši. A i když mám taky ,, na pomáhače a chrániče spadeno ", tak mám pocit, že asi každému musí dojít, že to přepískli, když už to došlo i jednomu státnímu zástupci. Ti totiž většinou zametají průšvihy pod koberec. Asi už zůstala zmíněná podlahová krytina příliš nevkusně vyboulená... Mimochodem je pikantní, že původně zprávy hovořili o tom, že ,,Ještě než policejní octavia dorazila k budově pražského krajského ředitelství, muž náhle zkolaboval a na místě zemřel."Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policiste-obzaloba-eskorta-smrt-do1-/krimi.aspx?c=A170204_102313_krimi_cen Upraveno 6. března 2017 uživatelem straspol
straspol Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 ...zatímco nyní se- zaplať PánBůh od státního zástupce- dozvídáme, že ta náhlá smrt trvala asi 40 minut, během kterých chlápek inkasoval zhruba toto : Lékař, který na místo později dorazil, už pouze konstatoval smrt zadrženého. ?Způsobená poranění, tj. oděrky, pohmožděniny a krevní výrony, ani poranění vnitřních orgánů by při poskytnutí včasné lékařské pomoci nemusely vést ke smrti,? dodala obžaloba.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/obzaloba-police-kongresova-smrt-da8-/krimi.aspx?c=A170306_152541_krimi_cen
Návštěvník LukeD Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Což ale pořád nevysvětluje, proč ten vůl "udeřil řidiče do hlavy a ve snaze uprchnout rozbil obě zadní okénka vozu". Něco mi říká, že nebýt toho, tak byl dnes naživu a nic podobného se řešit nemuselo. Upraveno 6. března 2017 uživatelem LukeD
Návštěvník qoyi Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Což ale pořád nevysvětluje, proč ten vůl "udeřil řidiče do hlavy a ve snaze uprchnout rozbil obě zadní okénka vozu". Něco mi říká, že nebýt toho, tak byl dnes naživu a nic podobného se řešit nemuselo. A to řekl kdo? Že si devět fízlů navzájem něco dosvědčí je sice fajn, bohužel a zejména z vlastní zkušenostivím, že se tomu věřit většinou nedá. Už jen ty rozpory ve výpovědích viz straspol opravdu zakládají na důvěryhodnosti aktérů / svědků.
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Což ale pořád nevysvětluje, proč ten vůl "udeřil řidiče do hlavy a ve snaze uprchnout rozbil obě zadní okénka vozu". Něco mi říká, že nebýt toho, tak byl dnes naživu a nic podobného se řešit nemuselo.No hnedka zabijet ho za to asi nemuseli, co myslis?
straspol Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Taky myslím, že si dvanáct poldů asi mohlo s tou záležitostí poradit i o něco profesionálněji. Pomsta asi není řešení, a dvojnásob to nesmí platit, pokud jsou navlečení do uniforem. Upraveno 6. března 2017 uživatelem straspol
tano Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Taky myslím, že si dvanáct poldů asi mohlo s tou záležitostí poradit i o něco profesionálněji. Pomsta asi není řešení, a dvojnásob to nesmí platit, pokud jsou navlečení do uniforem.Ale co konstatoval osetrujici lekar, ktery dorazil na misto je celkem burt. To urcite chapes Tome, vid? Zalezi co bude napisano v pitevni zprave S Kramnym tady vsichni tvrdili, ze to ustoji a hle..Statni zastupce? Zalezi na dozorovem..
straspol Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Předpokládám, že pitevní zpráva asi existuje. Předpokládám, že právě z ní obžaloba cituje např. ono poranění vnitřních orgánů. Jo, Kramného případ mě dost překvapil. Asi ta zásada ,, in dubio pro reo" platí jen pro vybrané lidi... Edit : že lékař konstatoval smrt, mi přijde důvěryhodné... Upraveno 6. března 2017 uživatelem straspol
tano Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Bude take zalezet na znalci z oboru soudniho lekar., ktery konstatuje...Postup st. zastupce je uplne standartni.Nadelit a pak se to shodi.Vychazet z toho co pisou v mediich, nebude uplne koser k vytvoreni uplneho nazoru.Dle meho uvari toho velitele hlidky, zbytek ne. Ano, konstatovani smrti je duveryhodne Kramny se dal cekat. Edit: nehajim ani 1 stranu, ju? Upraveno 6. března 2017 uživatelem tano
straspol Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Případ Kramný ale zřejmě ještě neskončil..
tano Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Případ Kramný ale zřejmě ještě neskončil.. ale
Návštěvník LukeD Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 No hnedka zabijet ho za to asi nemuseli, co myslis? Ale tak jasně, o tom žádná. Nicméně tady mi zase něco říká, že ho nezabili úmyslně. Přehnali to a souhrou okolností to skončilo smrtí. Netvrdím, že je to v pořádku, ba právě naopak. Jen jsem poznamenal, že se nic z toho stát nemuselo, nebýt úvodní spouštěcí akce.
Micey Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Ja bych vychazel z toho, ze o tom vsichni vime hovno.
bladerunner Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 dovolím si tu citáciu z jedného článku od Dr. Dobiáša /urgentná medicína/:...Traumatická (pozičná) asfyxia? ak je po-stihnutý privalený ťažkým predmetom, podobneako crush syndróm hrudníka, môže sa vyskytnúť ajv panike pri pošliapaní utekajúcim davom. Pozičnátraumatická asfyxia býva zodpovedná za úmrtiepostihnutého, ktorého musia viaceré osoby fyzickyobmedziť pri agresivite (priľahnutie zdravotníkmia/alebo políciou pri zákonných zákrokoch), aj keď lenzriedkavo.
Chronař Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Nicméně tady mi zase něco říká, že ho nezabili úmyslně. Napsáno na mobilu
Chronař Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Dali mu nakládačku a byli srozuměni s tím, že může umřít. Napsáno na mobilu
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Štve mě, že se to tu spustilo a hned jsme v sobě. Radujte se z toho, že to funguje a ostatní se vyřeší časem ( proč to vypadlo se jistě dozvíme, že se v prodejní sekci neprodávaj jen šroty,........... ). Asi jsem starej, ale chci se aspoň chvilku radovat z toho, že jsem zase mezi stejnejma wolama, jako jsem sám, co je bavěj hodinky.
little_w Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Vidim to podobne, starej vole-kolego
mondeo2 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 se mi po vás stejskalo..................
Doporučené příspěvky