Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Taky na to dost čumim... přijde mi neadekvátní zadržování při kterém asistuje banda policajtů a čtyřicetiminutová pacifikace po které chlápek vypustí duši. A i když mám taky ,, na pomáhače a chrániče spadeno ",  tak mám pocit, že asi každému musí dojít, že to přepískli, když už to došlo i jednomu státnímu zástupci. Ti totiž většinou zametají průšvihy pod koberec. Asi už zůstala zmíněná podlahová krytina příliš nevkusně vyboulená... 

Mimochodem je pikantní, že původně zprávy hovořili o tom, že ,,Ještě než policejní octavia dorazila k budově pražského krajského ředitelství, muž náhle zkolaboval a na místě zemřel."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policiste-obzaloba-eskorta-smrt-do1-/krimi.aspx?c=A170204_102313_krimi_cen

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

...zatímco nyní se- zaplať PánBůh od státního zástupce- dozvídáme, že ta náhlá smrt trvala asi 40 minut, během kterých chlápek inkasoval zhruba toto :

Lékař, který na místo později dorazil, už pouze konstatoval smrt zadrženého. ?Způsobená poranění, tj. oděrky, pohmožděniny a krevní výrony, ani poranění vnitřních orgánů by při poskytnutí včasné lékařské pomoci nemusely vést ke smrti,? dodala obžaloba.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/obzaloba-police-kongresova-smrt-da8-/krimi.aspx?c=A170306_152541_krimi_cen

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Což ale pořád nevysvětluje, proč ten vůl "udeřil řidiče do hlavy a ve snaze uprchnout rozbil obě zadní okénka vozu". Něco mi říká, že nebýt toho, tak byl dnes naživu a nic podobného se řešit nemuselo.

Upraveno uživatelem LukeD
Návštěvník qoyi
Odesláno

Což ale pořád nevysvětluje, proč ten vůl "udeřil řidiče do hlavy a ve snaze uprchnout rozbil obě zadní okénka vozu". Něco mi říká, že nebýt toho, tak byl dnes naživu a nic podobného se řešit nemuselo.

A to řekl kdo? Že si devět fízlů navzájem něco dosvědčí je sice fajn, bohužel a zejména z vlastní zkušenostivím, že se tomu věřit většinou nedá. Už jen ty rozpory ve výpovědích viz straspol opravdu zakládají na důvěryhodnosti aktérů / svědků.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No hnedka zabijet ho za to asi nemuseli, co myslis?

Odesláno (upraveno)

Taky myslím, že si dvanáct poldů asi mohlo s tou záležitostí poradit i o něco profesionálněji. Pomsta asi není řešení, a dvojnásob to nesmí platit, pokud jsou navlečení do uniforem.

Odesláno

Taky myslím, že si dvanáct poldů asi mohlo s tou záležitostí poradit i o něco profesionálněji. Pomsta asi není řešení, a dvojnásob to nesmí platit, pokud jsou navlečení do uniforem.

Ale co konstatoval osetrujici lekar, ktery dorazil na misto je celkem burt. To urcite chapes Tome, vid? :)

Zalezi co bude napisano v pitevni zprave ;)

S Kramnym tady vsichni tvrdili, ze to ustoji a hle..

Statni zastupce? Zalezi na dozorovem..

Odesláno (upraveno)

Předpokládám, že pitevní zpráva asi existuje. Předpokládám, že právě z ní obžaloba cituje např. ono poranění vnitřních orgánů. 

Jo, Kramného případ mě dost překvapil. Asi ta zásada ,, in dubio pro reo"  platí jen pro vybrané lidi...

Edit : že lékař konstatoval smrt, mi přijde důvěryhodné...  :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Bude take zalezet na znalci z oboru soudniho lekar., ktery konstatuje...

Postup st. zastupce je uplne standartni.

Nadelit a pak se to shodi.

Vychazet z toho co pisou v mediich, nebude uplne koser k vytvoreni uplneho nazoru.

Dle meho uvari toho velitele hlidky, zbytek ne.

Ano, konstatovani smrti je duveryhodne :)

Kramny se dal cekat.

Edit: nehajim ani 1 stranu, ju? ;)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Případ Kramný ale zřejmě ještě neskončil..

:) ale

Návštěvník LukeD
Odesláno

No hnedka zabijet ho za to asi nemuseli, co myslis?

Ale tak jasně, o tom žádná. Nicméně tady mi zase něco říká, že ho nezabili úmyslně. Přehnali to a souhrou okolností to skončilo smrtí. Netvrdím, že je to v pořádku, ba právě naopak. Jen jsem poznamenal, že se nic z toho stát nemuselo, nebýt úvodní spouštěcí akce.

Odesláno

dovolím si tu citáciu z jedného článku od Dr. Dobiáša /urgentná medicína/:

...

Traumatická (pozičná) asfyxia? ak je po-
stihnutý privalený ťažkým predmetom, podobne
ako crush syndróm hrudníka, môže sa vyskytnúť aj
v panike pri pošliapaní utekajúcim davom. Pozičná
traumatická asfyxia býva zodpovedná za úmrtie
postihnutého, ktorého musia viaceré osoby fyzicky
obmedziť pri agresivite (priľahnutie zdravotníkmi
a/alebo políciou pri zákonných zákrokoch), aj keď len
zriedkavo.
Odesláno

Štve mě, že se to tu spustilo a hned jsme v sobě. Radujte se z toho, že to funguje a ostatní se vyřeší časem ( proč to vypadlo se jistě dozvíme, že se v prodejní sekci neprodávaj jen šroty,........... ). Asi jsem starej, ale chci se aspoň chvilku radovat z toho, že jsem zase mezi stejnejma wolama, jako jsem sám, co je bavěj hodinky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...