XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Kdyz nekdo v diskuzi sklouzava do vulgarismu (mozna z nedostatku argumentu?), je to na tridenni ban. Ma ho azeppelin. Třebas,kdyš napíšu -Dantechno je třikrát přešitej kokot- to taky platí? Šistě informativní dotas.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Třebas,kdyš napíšu -Dantechno je třikrát přešitej kokot- to taky platí? Šistě informativní dotas. Už jsem to psal někdy před rokem v jiné diskuzi, ty máš výjimku, ty snad ani slušně neumíš. Ale nehřeš na to! Když už jsem v tom rozdávání banů...
Paleolit Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Rozhodně souhlasím. A mohli by tam chodit dobrovolně jako já, čistě pro zlepšení znalostí Jsi jeden z mála, to tě šlechtí Přemýšlím o tom, že by nebylo od věci zveřejnit řidičské desatero, co nám tam přednášeli.
XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Už jsem to psal někdy před rokem v jiné diskuzi, ty máš výjimku, ty snad ani slušně neumíš. Ale nehřeš na to! Když už jsem v tom rozdávání banů... Ano šéfe.Jistě šéfe.Služebníček.Přidte zas.
Hasič Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Už jsem to psal někdy před rokem v jiné diskuzi, ty máš výjimku, ty snad ani slušně neumíš. Ale nehřeš na to! Když už jsem v tom rozdávání banů... Co znamená to přešitej? To je jako ten Cepelín něco podobného ? Díky za odpověď
Návštěvník Kamil Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Co znamená to přešitej? To je jako ten Cepelín něco podobného ? Díky za odpověď Nerozumím. Asi mi napiš SZ.
Hasič Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Nerozumím. Asi mi napiš SZ. Sorry příteli, to bylo na fazera! Omluva
jartop Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Kokot to jo, ale pravopis umím, a i ty by jsi si měl doplnit i to vzdělání a klidně prodej své ruhly a zaplať své staré učitelce čj a pak se vrať. Pa cepelíne Ono to s tím tvým pravopisem asi nebude zase tak horké, že?
Drexxy Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) autocenzura Upraveno 4. března 2012 uživatelem Drexxy
XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Co znamená to přešitej? To je jako ten Cepelín něco podobného ? Díky za odpověď Co ti budu povídat.Nejdříf si stěžoval,že má vytahanej šourek a když skáče každovečerně přes švíhadlo,pláca ho to nepřijemně do prsou.Tak si to nechal vořezat.Pak mu kámoška vodjela do státu za prací,jako....no,za prací a von vocas,pod tíhou osamělosti podlehl kouzlu manažera vod Nivei,kterej jim dodává ten sajrajt na tu kuži co dávaj na sedačky do poršáku.Spotřeba Nivei začala bejt po čase ve fabrice nápadně vysoká,tak se rozhod,že si nechá u Šmuclera ušít buchtu.Nákou dobu jim to takhle klapalo,afšak co čert nechtěl,milej manážer zahlíd po jednom srazu fotku Spiderera a VycucJogurta natrvalo vopustil.Našeho hrdinu začala buchta po čase obtěžovat.Nikdo o ni nestál,při jízdě na bicyklu se nepřijemně navlikala na sedačku a v neposlední řadě musel od ní neustále odhánět dotěrny hmyz.Rozhodl se tedy pro třetí operaci.Protože je naš kolega chorobně posedlý strachem o svuj majetek,nechal si do vzniklého otvoru po buchte fšít wačvindr a nabíječku na telefou......a to je celý.
Locque Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Edit: radši nic... Upraveno 4. března 2012 uživatelem Locque
Rudykopalsson Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Co ti budu povídat.Nejdříf si stěžoval,že má vytahanej šourek a když skáče každovečerně přes švíhadlo,pláca ho to nepřijemně do prsou.Tak si to nechal vořezat.Pak mu kámoška vodjela do státu za prací,jako....no,za prací a von vocas,pod tíhou osamělosti podlehl kouzlu manažera vod Nivei,kterej jim dodává ten sajrajt na tu kuži co dávaj na sedačky do poršáku.Spotřeba Nivei začala bejt po čase ve fabrice nápadně vysoká,tak se rozhod,že si nechá u Šmuclera ušít buchtu.Nákou dobu jim to takhle klapalo,afšak co čert nechtěl,milej manážer zahlíd po jednom srazu fotku Spiderera a VycucJogurta natrvalo vopustil.Našeho hrdinu začala buchta po čase obtěžovat.Nikdo o ni nestál,při jízdě na bicyklu se nepřijemně navlikala na sedačku a v neposlední řadě musel od ní neustále odhánět dotěrny hmyz.Rozhodl se tedy pro třetí operaci.Protože je naš kolega chorobně posedlý strachem o svuj majetek,nechal si do vzniklého otvoru po buchte fšít wačvindr a nabíječku na telefou......a to je celý. tak o tyhle podrobnosti jsme nestáli:-)
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Nelibě nesu, že se opět vesele caní do inzerátů ač se pevně dohodlo, že se to nepatří. Není to tak dlouho, jeden člen byl za tuto činnost veřejně pranýřován, zdá se, že to nestačilo. Copak asi dělají moderátoři ???
Petr Svenda Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Nelibě nesu, že se opět vesele caní do inzerátů ač se pevně dohodlo, že se to nepatří. Není to tak dlouho, jeden člen byl za tuto činnost veřejně pranýřován, zdá se, že to nestačilo. Copak asi dělají moderátoři ??? Protoze se me to tyka, omlouvam se a davam slovo, ze to bylo naposled.
Dantechno Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) <BR>Co ti budu povídat.Nejdříf si stěžoval,že má vytahanej šourek a když skáče každovečerně přes švíhadlo,pláca ho to nepřijemně do prsou.Tak si to nechal vořezat.Pak mu kámoška vodjela do státu za prací,jako....no,za prací a von vocas,pod tíhou osamělosti podlehl kouzlu manažera vod Nivei,kterej jim dodává ten sajrajt na tu kuži co dávaj na sedačky do poršáku.Spotřeba Nivei začala bejt po čase ve fabrice nápadně vysoká,tak se rozhod,že si nechá u Šmuclera ušít buchtu.Nákou dobu jim to takhle klapalo,afšak co čert nechtěl,milej manážer zahlíd po jednom srazu fotku Spiderera a VycucJogurta natrvalo vopustil.Našeho hrdinu začala buchta po čase obtěžovat.Nikdo o ni nestál,při jízdě na bicyklu se nepřijemně navlikala na sedačku a v neposlední řadě musel od ní neustále odhánět dotěrny hmyz.Rozhodl se tedy pro třetí operaci.Protože je naš kolega chorobně posedlý strachem o svuj majetek,nechal si do vzniklého otvoru po buchte fšít wačvindr a nabíječku na telefou......a to je celý.<BR><BR><BR>A to mi pise vekslak z Teplic ... reklama na tablety.<BR><BR> <BR><BR><BR> Upraveno 5. března 2012 uživatelem Dantechno
FrantisekH Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 ČEZ a jejich neschopnost a laxnost, od 01.03.2012 jsem změnil odběratele plynu do dnešního dne mi nepřišla žádná informace co kam a jak platit a když se dneska ozvu tak jsem ještě za blba já, protože oni přeci posílali dopis, pravděpodobně v pátek nebo dneska a první předpis zálohy si na 08.03.2012. a to jsem smlouvu podepisoval na konci řijna.. lemry líný neschopný
dandy Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Stve ma, ze po vikendovom oskrabavani starej farby zo stien v byte mam svalovku a doma prach. Vikend v p_deli a este toto...
Martin J Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Stve ma to, ze nikde na Slovensku sa nedaju zohnat Casio GW M5600... Ani distributor nema.... Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Coolidge Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 novej tunig v kuchyni nj, neni nad panelak....
Doporučené příspěvky