Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

rozpoutali jste si to sami

Nejde o žádný rozpoutávání. Jakkoli můžu považovat poslední úpravy pravidel za zbytečné (a já si to, s ohledem na množství administrátorů, globálních i regionálních operátorů a bůhvíčeho dalšího, myslím) - pořád jsou to pravidla. Většina členů to vidí jako prospěšnou změnu a nám ostatním nezbývá než se podřídit. A protože na rozdíl od některých nemám potřebu pochybovat o tvé inteligenci (neznám tě) tak ti přece musí být jasné, že pokud by každý dospěl k padesátce stejnou metodou jako ty, tak tohle fórum skutečně přestane velmi brzy existovat. Takže je zbytečný křičet na všechny strany. Fakt ti to nepomůže. Mám pocit, že nepíšeš úplný nesmysly, seš pohotová, svým způsobem vtipná a hodinky tě baví. Takže když dáš tohle všechno dohromady a použiješ to v těch správných vláknech, brzo budeš mít svoje pade. ;)
Odesláno

Nezlobte se na mě, jsem tu pár měsíců zaregistrovaná, ta registrace byla kvůli recenzi na Dušáka.....Nejsem tady od toho, abych někoho urážela... Uznávám, že to s těma smajlíkama byla blbost, jen jsem chtěla prodat hodinky a moc upsaná nejsem... Pravdila beru na vědomí a radši mi kluci poraďte, jestli pánské hodinky na holčičí ruku ano a jaké?

Návštěvník Kamil
Odesláno

..... jestli pánské hodinky na holčičí ruku ano a jaké?

Ano a libovolné, které ti sednou a líbí se ti. Hlavně je nenos přes svetr jako v TV medailonu nějaká modelka (asi to byla P. Němcová), aby bylo vidět, že má AP.

A fotky těch Fossilů jsi dělala sama?

Odesláno

Dík za tip, líbí se mi Panerai nebo Tag Heuer... Jinak foto...Ano, jako u obou smazaných inzerátů...poznáš podle stolu, kde byly focené :)

post-20072-036429700 1341437581.png

A fotky těch Fossilů jsi dělala sama?

Odesláno

Jo jako Ludwig :thumbsup_anim: .

Ale né, to neměl být v žádném případě návod v tomhle duchu. Já si dovolil napsat ten inkriminovaný post jako poukázání na to, že rozdělení a definice těch "správných" a "špatných" sekcí (rozuměj těch, ve kterých se posty nepočítaj) je divná. Já samozřejmě dobře vím, že můj přínos hodinkové internacionále je vzhledem k teritoriu, ve kterém se pohybuju, nulový. Ale přece není těžké vidět, že i v těch "správných" vláknech je většinou 80 % balastu. Schéma je dost podobný - relevantní příspěvek je v mnoha případech ten první. Ty následující se nesou v duchu "Nádhera", "Seknou ti", "ty bych taky chtěl", "ty bych nechtěl", "závidím" případně "příště si prosím při focení sundej ty dřeváky" :) To je v pořádku. Respektive podle mě to bylo do doby, než se provedla selekce na užitečný/neužitečný vlákna. Protože já jsem přesvědčenej, že každý fórum, bez ohledu na zaměření, tvoří i ta "bižuterie" kolem. Jinak je z toho docela nuda.
Odesláno

V pohodě. To bylo míněno jen jako malé popíchnutí :D . Ještě dnes se mlátím o monitor, když si vzpomenu na ten tvůj elaborát na téma tourbilión :D . Je jasné, že i taková "omáčka" je součastí všech fór.

Odesláno (upraveno)

a to jsem já :D schválně bez hlavy a v mém autě... pro ty co si myslí, že bych mohla být zlatokopka :D řídí moje mamka, neb jsme amatérské závodnice :D

post-20072-024688300 1341439370.jpg

Nejsi náhodou další Junková ? :D

Upraveno uživatelem voyageusedutemps
Odesláno

a to jsem já :D schválně bez hlavy a v mém autě... pro ty co si myslí, že bych mohla být zlatokopka :D řídí moje mamka, neb jsme amatérské závodnice :D

Auto pěkný, ten zbytek taky, ale zdá se, že jsi ten můj post nepochopila moc dobře. Obávám se, že otevřením různejch postů v rychlým sledu (když tak koukám na tvou poslední aktivitu) pácháš docela úspěšnou sebevraždu tady na fóru. Takhle jsem to fakt nemyslel. Škoda.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...