sect Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Od koho? Za ten banán? Nebo za co? Fakt to začíná být trochu na ruby..........
Micey Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 sect: Netušim, vydedukoval jsem to z vlákna "Co máte právě na ruce".
Návštěvník Vygumovanahlava Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Banána jsem dostal za obrázek banánu, kterej vypadal jako pánské přirození. Ten obrázek byl v prodejním vlákně všemi milované členky prodavačky. Upraveno 5. července 2012 uživatelem Vygumovanahlava
bedja Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 ..se Vám divím..že se radši nejdete koupat..vždyť je to pořád dokola..mám pocit, že už jen čekáte až se někdo takový objeví..
vraby Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 nemáš tam dávat takové zkažené ovoce . a to třeba ještě na tebe zapomenou a budeš ho mít déle ...heč. Mě už se to tady stalo
kdojinej Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 ... Medvídek - závodnice a nervuje se tady o prodej hodinek za litr :-) Realita bude možná trochu odlišná. Banána jsem dostal za obrázek banánu, kterej vypadal jako pánské přirození. Nebohý Jiří, kolik času mu zabral trénink v okusování banánů než mohl stvořit své největší dílo...a pak za to dostane ban..
Honza.manta Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Teď v srpnu je bohužel Mimoň zrušená :-(. A já jsem nikdy jinde nebyl. Kde je to podobné kvalitou, prosím? Aby to mělo nějaký řád od pořadatelů, pěkná auta, apod. Zjistím od Mělnickejch kamarádů, oni obrážejí skoro všechny sprinty. Ale byl jsem někde blízko Příbrami a tam to bylo srovnatelné - tak jsem si to našel, měla by to být Dlouhá lhota a bylo to nějak začátkem srpna. Možná, že tam pojedu taky - uvidíme.
Honza.manta Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) gougy: Podle mě se to počítá ještě ze včerejška. Ale proč se nasírat, dyť je produkt špatně nastavených pravidel... já to říkám celou dobu, 1rok+200příspěvků 200 příspěvků je přece jenom hůře dosažitelná hranice pro někoho, kdo chce prodat dvoje hodinky. Je to trapárna, ban a konec,dyť moderátor má dycky pravdu Nebo alespoň stovečku - i to by stačilo a zase by to tolik nediskriminovalo dlouholeté "mlčící" členy. Případně "rok/100" nebo "2 roky/50". Ale takhle se nahoní padesátka nejpozději do týdne a to jsem vlastně pesimista, jde to evidentně i rychleji. Že dostal Horhe ban. Fakt je to v tomhle příběhu on, kterej tady nemá co dělat..? Upraveno 5. července 2012 uživatelem Honza.manta
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Kdyby něco, ty hodinky jsem sem dala, protože o ně měl zájem BBeginner, který ode mě kupoval Gant. Prodávala jsem tu Maurice Lacroix, které mi také smazali, což chápu.
brett Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 je opravdu všude :-(... s takouvou budu mít strach otevřít i konzervu!
Dantechno Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Neboj brette , strezim je jako oko v hlave...
gougy Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Kdyby něco, ty hodinky jsem sem dala... Hele narovinu, vidím to takto: téměř všichni jsou zde na fóru vítáni, Ty patříš do odlišné skupiny a chyba rozhodně není na straně fóra..
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Proč to tak řešíte, nikoho tu neurážím, neprodávám tu kvanta hodinek a přišlo mi vhodné ty své prodat zde... Uznávám, že pravidla jsem porušila, za to jsem byla potrestaná, ale to snad stačí... Věnujte se spíš diskuzi k tematům, která jsou tomuto foru příbuzná. Bude to přínosnější a ne jako současná diskuze přínosná asi jako mých již odstraněných 40 smajlíků
sy242 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Hele narovinu, vidím to takto: téměř všichni jsou zde na fóru vítáni, Ty patříš do odlišné skupiny a chyba rozhodně není na straně fóra.. Hele gougy, je ti 37, to už člověk ví že věci nejsou černobílé, tak kde bereš tu odvahu napsat někomu tohle, takhle soudit lidi? Se židy jsi v pohodě? Panebože...
ggrand Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Hele gougy, je ti 37, to už člověk ví že věci nejsou černobílé, tak kde bereš tu odvahu napsat někomu tohle, takhle soudit lidi? Se židy jsi v pohodě? Panebože... Zasr. pseudohumanisti.
Micey Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Hele gougy, je ti 37, to už člověk ví že věci nejsou černobílé, tak kde bereš tu odvahu napsat někomu tohle, takhle soudit lidi? Se židy jsi v pohodě? Panebože... Zato tobě musí bejt devět. Co maj proboha Židé co dělat s tim, že se tady někdo chová jako honič příspěvků, na kterýho tady neni nikdo zvědavej? Podle čeho jinýho ho tady na fóru máme hodnotit..? Upraveno 5. července 2012 uživatelem Micey
Honza.manta Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 je opravdu všude :-( ... s takouvou budu mít strach otevřít i konzervu! Tak teď jsi mne rozstřelil - kam se hrabe vlákno humor!
Honza.manta Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Proč to tak řešíte, nikoho tu neurážím, neprodávám tu kvanta hodinek a přišlo mi vhodné ty své prodat zde... Uznávám, že pravidla jsem porušila, za to jsem byla potrestaná, ale to snad stačí... Věnujte se spíš diskuzi k tematům, která jsou tomuto foru příbuzná. Bude to přínosnější a ne jako současná diskuze přínosná asi jako mých již odstraněných 40 smajlíků Ježíši kriste! Ona už tu padesátku nahonila znovu.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Ježíši kriste! Ona už tu padesátku nahonila znovu. A co se ti nelíbí? Rozhodně už píše normální příspěvky, určitě přínosnější než někteří jiní. Tak co ti vadí?
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 A normálně... Ježíši kriste! Ona už tu padesátku nahonila znovu.
Doporučené příspěvky