Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Vygumovanahlava
Odesláno (upraveno)

Banána jsem dostal za obrázek banánu, kterej vypadal jako pánské přirození. Ten obrázek byl v prodejním vlákně všemi milované členky prodavačky. 

Upraveno uživatelem Vygumovanahlava
Odesláno

..se Vám divím..že se radši nejdete koupat..vždyť je to pořád dokola..mám pocit, že už jen čekáte až se někdo takový objeví..:crying_anim02:

Odesláno

... Medvídek - závodnice a nervuje se tady o prodej hodinek za litr :-)

Realita bude možná trochu odlišná.

Banána jsem dostal za obrázek banánu, kterej vypadal jako pánské přirození.

Nebohý Jiří, kolik času mu zabral trénink v okusování banánů než mohl stvořit své největší dílo...a pak za to dostane ban..
Odesláno

Teď v srpnu je bohužel Mimoň zrušená :-(. A já jsem nikdy jinde nebyl. Kde je to podobné kvalitou, prosím? Aby to mělo nějaký řád od pořadatelů, pěkná auta, apod.

Zjistím od Mělnickejch kamarádů, oni obrážejí skoro všechny sprinty. Ale byl jsem někde blízko Příbrami a tam to bylo srovnatelné - tak jsem si to našel, měla by to být Dlouhá lhota a bylo to nějak začátkem srpna. Možná, že tam pojedu taky - uvidíme.
Odesláno (upraveno)

gougy: Podle mě se to počítá ještě ze včerejška. Ale proč se nasírat, dyť je produkt špatně nastavených pravidel... já to říkám celou dobu, 1rok+200příspěvků :) 200 příspěvků je přece jenom hůře dosažitelná hranice pro někoho, kdo chce prodat dvoje hodinky. Je to trapárna, ban a konec,dyť moderátor má dycky pravdu :)

Nebo alespoň stovečku - i to by stačilo a zase by to tolik nediskriminovalo dlouholeté "mlčící" členy. Případně "rok/100" nebo "2 roky/50". Ale takhle se nahoní padesátka nejpozději do týdne a to jsem vlastně pesimista, jde to evidentně i rychleji.

Že dostal Horhe ban. Fakt je to v tomhle příběhu on, kterej tady nemá co dělat..?

:suicide_anim:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Kdyby něco, ty hodinky jsem sem dala, protože o ně měl zájem BBeginner, který ode mě kupoval Gant. Prodávala jsem tu Maurice Lacroix, které mi také smazali, což chápu.

Odesláno

Kdyby něco, ty hodinky jsem sem dala...

Hele narovinu, vidím to takto: téměř všichni jsou zde na fóru vítáni, Ty patříš do odlišné skupiny a chyba rozhodně není na straně fóra.. :suicide_anim:
Odesláno

Proč to tak řešíte, nikoho tu neurážím, neprodávám tu kvanta hodinek a přišlo mi vhodné ty své prodat zde... Uznávám, že pravidla jsem porušila, za to jsem byla potrestaná, ale to snad stačí... Věnujte se spíš diskuzi k tematům, která jsou tomuto foru příbuzná. Bude to přínosnější a ne jako současná diskuze přínosná asi jako mých již odstraněných 40 smajlíků :)

Odesláno

Hele narovinu, vidím to takto: téměř všichni jsou zde na fóru vítáni, Ty patříš do odlišné skupiny a chyba rozhodně není na straně fóra.. :suicide_anim:

Hele gougy, je ti 37, to už člověk ví že věci nejsou černobílé, tak kde bereš tu odvahu napsat někomu tohle, takhle soudit lidi? Se židy jsi v pohodě? Panebože...
Odesláno

Hele gougy, je ti 37, to už člověk ví že věci nejsou černobílé, tak kde bereš tu odvahu napsat někomu tohle, takhle soudit lidi? Se židy jsi v pohodě? Panebože...

:suicide_anim: :wallbash: Zasr. pseudohumanisti.
Odesláno (upraveno)

Zato tobě musí bejt devět. Co maj proboha Židé co dělat s tim, že se tady někdo chová jako honič příspěvků, na kterýho tady neni nikdo zvědavej? Podle čeho jinýho ho tady na fóru máme hodnotit..? Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Proč to tak řešíte, nikoho tu neurážím, neprodávám tu kvanta hodinek a přišlo mi vhodné ty své prodat zde... Uznávám, že pravidla jsem porušila, za to jsem byla potrestaná, ale to snad stačí... Věnujte se spíš diskuzi k tematům, která jsou tomuto foru příbuzná. Bude to přínosnější a ne jako současná diskuze přínosná asi jako mých již odstraněných 40 smajlíků :)

Ježíši kriste! Ona už tu padesátku nahonila znovu. :suicide_anim:
Návštěvník Kamil
Odesláno

Ježíši kriste! Ona už tu padesátku nahonila znovu. :suicide_anim:

A co se ti nelíbí? Rozhodně už píše normální příspěvky, určitě přínosnější než někteří jiní. Tak co ti vadí?
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...